Canım ben de senin gibiydim, ilk 4-5 gunum böyle geçti. Sonra hastaneye gittiğimizde emzirme odasındaki bı anne alarm kurup kızını emzirdiğini söyledi. Ben de kendimi o an sorguladim inan. Sonra alarm kurmaya başladım, resmen ayakta uyuyarak emzirdigim ve faydasını gördüm çok şükür. Henüz 1-2 gündür gece alarm kurmuyorum biraz dinleneyim diye. Tabiki kilo tek başına bı ölçüt değil, sağlıklı olsunlar bütün yavrularimiz en önemlisi o
Ben 3 saat sonraya mutlaka alarm kürüyorum. Ama çok şükür artık kendisi 2-3 saat sonra mızırdanıyor ya da direkt uyanıyor. O muzurdanmaya başlayınca bekliyorum pusuda devam ederse hemen alıyorum kucağıma önce damla sonra meme. Çok şükür kilomuz çok iyi.
kafa şekli olayına gelirsek ayyy ben ne uğraştım ya
her yatışta diğer tarafa gelsin ve her defasında yüzü dışarı baksında kontrolüm altında olsun diye beşiğin bir baş kısmına bir ayak kısmına yatırıyordum ben başının altına çok inçe battaniyesi var onu katlayıp koyuyordum artık sürekli ordan oraya taşıyamayınca her iki tarafa da ortamını yapmıştım
ama misal tamamen yanında olacaksam bu kezde tam sırt üstü koyuyordum. Öyle durması içinde bir takım şeyler yapıyordum tabi
Bir süre sonra istediğim ilaçlama gelince serbest bıraktım artık kendisi bir aapa bir sola bir tamamen tavana bakar şekil koyuyor nasıl isterse.