2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende bıraktım mama vermeyi geceleri,şunu dikkat ettim memede uykuya kalıyor şöyle 20 dakika falan emdikten sonra ve yatağına koyuyorum geri(gazi cikarmadan) uyanmıyor bende tekrar uyuyorum. Mama verirken full uyanik oluyorlar geri uyumaları zaman aliyordu

İlaç falan verdin mi ? Ben calpol verdim doktora danışarak kilosuna göre verdik.
Etkisini gösterdi çok şükür ateş dışında bir sorunumuz olmadı
İnş kolaylıkla atlatırsın❤
TesekkürlerAtes dısında bizimde iştahsızlık var.calpol bende verdim ama uykudan cığlıkla uyanıyor ve uykuları cok huzursuz

Benim mamadayken de hemen uyuyordu ama sütüm yeterli değil diye mecburen veriyordum bazen de dinlenebilmek için. Ama artık nihayet üçüncü ayda süt yeterli diyebiliyorum. Sagmayi bırakıp full emzirmeye başlayınca düzene girdi.

Ay benimki gözlerini full açıyor öyle ki biberonu kendi tutmaya çalışıyor iki elleriyle açlıktan ama meme de daha sakin ve daha kolay geri uyuyor. Ben de sağmayı bıraktım çoktan sadece emziriyorum sütüm gayet iyi bol bol kaka yaptığına göre çok şükür. Böyle devam etsin hepimizinki inshalllah

Tuhaf kadinmis canim bu arada 3 kucuk afacanla nasil idare ediyosun nasil oyaliyosun buyukleri canim

Ay ben de sana güldüm bence çok ta iyi etmişsin kocadan çok kv ile uğraşıyor gelinler onunla da anlaşmak gerek bence süper hamle
30 a kadar uygun eş bulamayınca uygun kayınvalide bulmaya karar verdim cok pis mantık evliliği yaptım
Şanslısın ankebutcum.Ben ilk önce kocamı beğendim huyunu suyunu.Anasını tanıyınca evlenmekten vazgeçiyordum.Vazgecseymisim de olurmuş
Shhaha ben de kocamı tanıyınca vazgeçtim de iş işten geçmişti
Benim ki bi zahmet oğlunun pokunu yesin
Seninki daha güzel anacım kayınvalide dış kapının mandalı Allah mesut etsin cümlenizi

Bu arada hala hastanedeyiz oğulcuğumla ve kayınvalidemle
Cok şükür enfeksiyon değeri ciddi bir şekilde düşmüş Salı günü yeniden bakılacak duruma göre Çarşamba taburcu olacağız başka bi sıkıntı olmazsa dualarınıza talibim. Cok şükür halimize ama bebeğimi istediğim zaman koklamayı özledim 3 saatte bir bir saatte emziriyorum altını değiştirip gazını çıkarıp sevip bırakıyorum ama doyamıyorum

Canlar merhaba.Kendimde ishal ve kusma başladı 1-2 saat önce.Bebege bi zararı olmaz değil mi?Eşimin gelmesini bekliyorum bi Dr görünecegim.Ishalden dolayı karnımda müthiş bi ağrı var
Canım bende dün oyleydim mahfoldum resmen ter ata ata gaviscon içtim ben mide sisligimi gazimi aldı sonrasında sabaha doğru rahatladim

Enfeksiyon mu kapti canim cok gecmis olmus

Herkes farklı konuşuyor, benimkiler de üstünü açma sıkı giydir üşür diyorlar, bence bebeğe göre hareket etmek en doğrusu, oğlumu bu zamanlarda kısa kollu çıt çıtlı badi ile durdururdum kızda mümkün değil en ufak açıklıkta hapsıriyor, üşüyor daha hassas. Anneler en doğrusunu bilir millet her sekilde konuşur akıl verir. Nasrettin hocanın hikayesi gibi eşeğe binse dert inse dert..

Kafa şekli konusunda ben de çok hassasım, ilk bebekte hiç dikkat etmedim. Sırt üstü istediği sekilde yatti sonra bi baktık kafasının arkası dümdüz olmus sonra her gün belli aralıklarla bir sağa bir sola yatırdım, yanlara yan yatırma yastıkları havlular filan koydum düzeldi hafiften var yamukluk o da saçla kapanıyor. İlkinde acemilik oldu. Kafa sekli de belli bir zamandan sonra kolay kolay düzelmiyor dikkat etmekte fayda var

Benimki hep yan yatıyor ben bir sağ bir sol yatırıyorum ama by seferde arkadan sivtilmesin diyorum. Onun için var mı acaba bi çözüm ☺

Kimse kimsenin doğrusuna karışmasın bencede her anne birsüre sonra bebeğinin dilinden anlar. Ben kimseye asla karışmam bana karışılmyayaa çalışılıbca da bir dur derim artık...
Erkek bebekler sıcağı sevmiyor. İlk Oğlumda olduğu gibi bunda da bütün yazı sadece zıbın ve çorapla geçiriyorum. Gece bile üstünü örtmüyorum. Ama herkes istediği gibi yapsın. Nasıl alışırsa öyle gidiyor bebişler ve size zaten belli ediyorlar.

Nasıl saklanacak ? Sıcak sıcak koyup kapadımı nasıl yaptı anlat kız:)
aynen canım kaynattı blendırdan çekti püre haline getirip sıcak sıcak kapattı ağızlarını ters çevirdi kavanozları
konserve yapar gibi
50 kavanoz 3 ay götürür bizi sonra zaten tazeleri çıkar
buzluğq koymaktansa böyle daha güzel oldı

Kesinlikle biliyorlar artık yemiyor benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…