• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba bende de aynı endişe vardı ilk günlerde hatta 3. Gün mama falan verdim doymuyor diye sonra eşim aktardan bi çay aldı onu düzenli olarak içiyorum, sütler göğüsümden damlıyor. Bir de ben bebeğim ne zaman isterse emziriyorum öyle 2 saat falan beklemiyorum hiç emdikçe de artıyor bence. Umarım senin de artar en kısa sürede Eki Görüntüle 2299184
Merhaba nasıl içiyorsunuz bu çayı ?

Niye kalıyoki bildiğim kadarıyla 3. Çocuğun sanmıyorm ona ihtiyacın olduğunu
Yok ondan değil zaten, kendisi baya uzak bir şehirde yaşadığı için arada gelir kalır ama genelde 10 günü geçmez. Bu sefer de bir hafta daha kalırım dedi.

Torun tatlı geldi desene birakamamkis☺️
Yok bee o kadar da bayılmıyor:D ona göre 2 çocuktan fazlası abartı geliyor, hele böyle peş peşe olunca cahillik yobazlık fln diye ayıplıyor hatta. Tamam ilk iki bebek arası 1 yaş az olabilir ama bu bebekle ablası arasında 2.5 yaş var bence gayet normal. Eşim zaten hamile olduğumu anlattığında haftalarca lafını etmedi tebrik fln hiç, halbuki sık sık konuşuruz telefonda. Hiç yokmuş gibi davrandı sonra işte haftalaaaar sonra kızgınlığım kırgınlığım geçti hayırlı olsun dedi.. Pardon da kızmak ne yaa, sanki onu hamile bıraktık. Bana ne cnm ne düşünürse düşünsün ben hayatımı onun doğrularına göre yaşayacak değilim. Neyse velhasıl o en çok hatta nerdeyse sadece oğlu için geliyor bence.

Yok bee o kadar da bayılmıyor:KK70: ona göre 2 çocuktan fazlası abartı geliyor, hele böyle peş peşe olunca cahillik yobazlık fln diye ayıplıyor hatta. Tamam ilk iki bebek arası 1 yaş az olabilir ama bu bebekle ablası arasında 2.5 yaş var bence gayet normal. Eşim zaten hamile olduğumu anlattığında haftalarca lafını etmedi tebrik fln hiç, halbuki sık sık konuşuruz telefonda. Hiç yokmuş gibi davrandı sonra işte haftalaaaar sonra kızgınlığım kırgınlığım geçti hayırlı olsun dedi.. Pardon da kızmak ne yaa, sanki onu hamile bıraktık. Bana ne cnm ne düşünürse düşünsün ben hayatımı onun doğrularına göre yaşayacak değilim. Neyse velhasıl o en çok hatta nerdeyse sadece oğlu için geliyor bence.
Sesli güldüm sanki onu hamile bıraktık kısmına 🤣
Siz kayınvalidelerinizi anlattıkça gidip benimkinin elini öpesim geliyor bu arada :rolleyes:
Görücü usulü oldu evliliğim önce onu gördüm beğendim kocamdan daha iyi anlaşıyoruz kendisi ile :KK53:

Bugün ne diyor kv. Kız kafasını hep yana yatırıyormuş ta, kafası yamuk olurmuş o şekil, neymiş kızı düz yani ensesi aşağı yatırıp iki tarafına da havlu fln sarıp kızın kafasını sıkıştıracakmışım (!!!) bütün gece o şekilde yatacakmış:D Yani hangi antik cağdan kalma bir yöntem bu bilen var mı?? Işkence yaa :D Bizi cahil görene bak :D
Bu arada açıklayım size, kafası yamuk olur diye dert etmeye gerek yok, oğlum da aynı şekilde yatardı ve kafa şekli gayet normal, hatta asıl düz yatan yeğenimde bir süre sonra arka ense kısmı biraz yassılaşmaya başladı, sonra doktora gittiler kasket takıldı onunla uyudu. Yani varsa da bir endişeniz kafa şekli ile alakalı doktora gidin gerekirse o kasketi takar yani işkenceye gerek yok

Siz kayınvalidelerinizi anlattıkça gidip benimkinin elini öpesim geliyor bu arada :rolleyes:
Görücü usulü oldu evliliğim önce onu gördüm beğendim kocamdan daha iyi anlaşıyoruz kendisi ile :KK53:
Ay ben de sana güldüm:D bence çok ta iyi etmişsin kocadan çok kv ile uğraşıyor gelinler onunla da anlaşmak gerek bence süper hamle :D

Şanslısın ankebutcum.Ben ilk önce kocamı beğendim huyunu suyunu.Anasını tanıyınca evlenmekten vazgeçiyordum.Vazgecseymisim de olurmuş 😂

Bugün ne diyor kv. Kız kafasını hep yana yatırıyormuş ta, kafası yamuk olurmuş o şekil, neymiş kızı düz yani ensesi aşağı yatırıp iki tarafına da havlu fln sarıp kızın kafasını sıkıştıracakmışım (!!!) bütün gece o şekilde yatacakmış:KK70: Yani hangi antik cağdan kalma bir yöntem bu bilen var mı?? Işkence yaa :KK70: Bizi cahil görene bak :KK70:
Bu arada açıklayım size, kafası yamuk olur diye dert etmeye gerek yok, oğlum da aynı şekilde yatardı ve kafa şekli gayet normal, hatta asıl düz yatan yeğenimde bir süre sonra arka ense kısmı biraz yassılaşmaya başladı, sonra doktora gittiler kasket takıldı onunla uyudu. Yani varsa da bir endişeniz kafa şekli ile alakalı doktora gidin gerekirse o kasketi takar yani işkenceye gerek yok

O şekilde kusarsa bebek sağa sola da dönemez ölmesini mi istiyor Allah korusun.Tuzak gibi!

Benim berbat :KK43: dün 2.ay asısını olduk yavrum nedensiz yere aglayıp durdu.atesi de düşmedi biran önce gecsin su 3gün😒
İlaç falan verdin mi ? Ben calpol verdim doktora danışarak kilosuna göre verdik.
Etkisini gösterdi çok şükür ateş dışında bir sorunumuz olmadı
İnş kolaylıkla atlatırsın❤️

Kafa şekli konusunda benim kv de de sag ollsun sürekli bir tavsiye😀😄 taktı oğlumun kafasına ama şakayla karışık ayy anne dert oldu oğlumun kafası sana dedim😄😀 benim oğlan vaktinde doğmuş olsaydı bir hafta önce kırkı çıkmış olacaktı bir haftadır falan da gündüz uykulari kus uykusu gibi emziği almak istemiyor memeden süt gelince sinirleniyor 😀😀😀 oğlum uslu uslu diyordum dün teyzem dedi ki kızım uslu değil bak geldik geleli kucağından hiç indiremedin neresi uslu 😀😀 bı an da aydınlanma yaşadım hakkaten dedim ya hiç indirmiyom da ondan aglamiyor 😄 uyku uyumamaktan benim kafa gitmiş bebeği yikamadik diyorum eşime sabah yikadik ya diyor. Nasıl ya o dün değil miydi diyorum 😄 bı de artık mamayı bıraktım full meme veriyorum yalnızca dışarı çıktığımda mama vermeye karar verdim olan uyku da bitti 😄 salı gunu eşimin ameliyatı için kv delere gideceğiz uzun bı sure kalmaya ona da sıkılıyor içim. Her yerin camını açıyorlar cereyan yapıyor çocuğu koruyacam diye gobegim çatlıyor bı de kiziyorlar havale geçirecek çocuk giydirme diye. Elleri bacakları buz gibi oluyor çocuğumun. Kavga etmeden gelsem bari.

annem daha bu hafta yaptı bizim kıza canım
50 tane kavanoz aldım miniklerden
şeftali kayısı mürdüm eriğini kaynatıp püre yaptı kavanozlara
kışın meyve bulmak zor hazır pürelerden hayatta yedirmez annem 🤣
ben işte olcam zaten benden çok o görcek kızı 😯
Nasıl saklanacak ? Sıcak sıcak koyup kapadımı nasıl yaptı anlat kız:)

Bende de avent var chicco var hadi ucuz emzik tutar belki diye wee aldım damaklı damaksız yok zoraki 10 dakika emiyo o kadar

Bence farkındalığı da arttı bunların. Ben de sancılanınca öyle böyle tutturuyordum ya daha bi istemiyor itiyor ağlıyor. Geçen aya göre daha az tutuyor yani.

Canımlar benim kız da gece 1de emip yatıyo, bıraksam 6 ya kadar uyur, 37 günlük olduk. Ama ben 4 gibi uyanıp sırf mememi rahatlatmak için emziriyorum sonra da yarısını kusuyor, emzirmesem de taş gibi oluyo canımın acısına kalkıyorum, tazyikli süt sorunumuz var diye de makine sağımı da yapamıyorum . Annemde kızdı geçen, çocuk uyuyor, sen de yat uyu, kusuyor diye. Bilemedim siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben hiç uyandırmıyorum. Ne kadar saat geçmiş olsa da. Uyurken ememiyor. Sabah da birini emip diğerini bıraktı almıyor. Bize zor tabii ama uyanıp emince yine düzeliyor. Zaman geçtikçe süt üretimi daha da dengelenir sen de rahatlarsın.
Gece de mi 2 saatte 1 verdin yaa canm ben uyandırmaya kıyamıyorum acıkırsa uyanır diyorum anca 3 4 saati gecerse uyandırıyorum iste aradaki fark da böyle olur ama sağlıklı olsunlar da bi hastalıkları olmasın yeterki.
Canım kiloyu etkileyen pek çok etken var bence. Uyandırıp emzirmedim ben. Bazen tek meme aldı. İkinciyi almadı. Diyet yapıyor gibi. Endişelendim tabii. Kaybolan kiloyu bilmiyorum ama doğum kilosu üzerine ilk ay 1 kilo aldı. Çok da endişe etme. Ben olsam uyandırmam. Uyusun da büyüsün yani..

Back