- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Günaydın Meylenciğim, ben artık ciddi tepküker vermiyorum, ben yasakladıkca daha cazip hale geliyor ilk bebeğimden biliyorum. Biraz da gelenekçi ailelerimiz ne dersek diyelim. Çok kafana takma bazı şeyleri görmezden gel. Biraz da ego yapıyorlar biz kaç çocuk büyüttük, bilmiyoruz mu diyorlar. Çok da şaaapmamak lazımYa biri gizli gizli çocuğuma bal şekerli su falan vericek diye aklım çıkıyo ya sürekli aynı şeylerden sıkıldım artık dün babannem çaya batırdım emziğini nasıl emdi dedi şaka yaptığını söyledi umarım şakadır eşim dangozuda akşam gelmiş şeftali sürsek mi azıcık ağzına dedi kaynanamlar şekerli su vermenin peşinde vallahi illallah ettim artık ben anlatamıyorum daha çok küçük diye çileden çıkıcam en sonunda
Oh hem gez toz hem de eve tıkılmış gariban bizlere kızCanım @bskscl ciğim de olmasa nerde bu Karamel diyen yok
Beni geçtim, kahvelerimi de mi özlemediniz a dostlar
40 sayfa falan okudum da geldim, hastalara şifa dertlilere deva, bebişlere huzurlu uykular sağlıklı kilolar, annelere sütlü memeler dilerim..
Bizde yoğun geçiyor günler gezmeler tozmalar lunaparklar falan..
O zaman bi’ kahve?
Hadi kaffe içip barışalım
Compengciğim acile git canım mastit olmuşsunGünaydın acil yardım kızlar!
Tek göğsüm inanılmaz şişmiş ve sertleşmiş şu anda ağrı da var. Çocugun ememiyor süt gelmiyor süt sağma makinesi de çok az çekiyor resmen damla damla sonra duruyor. Duşa girip sıcak suyun altında masaj yaptım. Acile gitsem bişey yaparlar mı? Yada başka çaresi varmıdır bunun