- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Bende bıraktım mama vermeyi geceleri,şunu dikkat ettim memede uykuya kalıyor şöyle 20 dakika falan emdikten sonra ve yatağına koyuyorum geri(gazi cikarmadan) uyanmıyor bende tekrar uyuyorum. Mama verirken full uyanik oluyorlar geri uyumaları zaman aliyorduKafa şekli konusunda benim kv de de sag ollsun sürekli bir tavsiye taktı oğlumun kafasına ama şakayla karışık ayy anne dert oldu oğlumun kafası sana dedim benim oğlan vaktinde doğmuş olsaydı bir hafta önce kırkı çıkmış olacaktı bir haftadır falan da gündüz uykulari kus uykusu gibi emziği almak istemiyor memeden süt gelince sinirleniyor oğlum uslu uslu diyordum dün teyzem dedi ki kızım uslu değil bak geldik geleli kucağından hiç indiremedin neresi uslu bı an da aydınlanma yaşadım hakkaten dedim ya hiç indirmiyom da ondan aglamiyor uyku uyumamaktan benim kafa gitmiş bebeği yikamadik diyorum eşime sabah yikadik ya diyor. Nasıl ya o dün değil miydi diyorum bı de artık mamayı bıraktım full meme veriyorum yalnızca dışarı çıktığımda mama vermeye karar verdim olan uyku da bitti salı gunu eşimin ameliyatı için kv delere gideceğiz uzun bı sure kalmaya ona da sıkılıyor içim. Her yerin camını açıyorlar cereyan yapıyor çocuğu koruyacam diye gobegim çatlıyor bı de kiziyorlar havale geçirecek çocuk giydirme diye. Elleri bacakları buz gibi oluyor çocuğumun. Kavga etmeden gelsem bari.