• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bir şey takıldı kafama🤔
Sütümü sağdım buzdolabında yarım saat bekledi ,ısıttım ve içirdim 40 mm arttı
Dökmek istemiyorum dışarda oda sıcaklığında artan sütü içirebilir miyım 3 saat içerisinde 👀
Artan sütü vermemen en doğrusu çünkü ağzına alıyor ve bakteri oluşumuna neden oluyor,bidahakine az az ver,anne sütü kıymetli ama çocuğu hastalandirmamak lazim

Herkese mrb kizlar.bende hep bi panik endise kaygi oldugu icin hic giremiyorm sadece son sayfalari okuyabildim.sanirim hepiniz bi duzen oturtmussunuz ne guzel. Benim hala kafa karisik icim rahat degil cunku sut az bende. Yani sagdigimda az cikiyo aksama dogru memeyi cekip birakiyo agliyo zaten dun doktora gittik kilo alimi az. Sadece emzirerek devam etmeyi istiyorum ama tabi onemli olan doymasi. Sadece emziren arkadaslar bana bi tavsiye verebilir mi bikac arkadasa instagramdan yazdim sagolsnlar cevap veriyolar ama hala bi duzen oturtamadim.uyumamadi vs takmiyorum da sadece memeyle devam etmeyi cok istiyorum. Bu saatten sonra artmaz mi acaba? Sik sik emzirmeye calsiiyorm neden boyle anlamiyom hala.20 gunluk olucaz. Bi tavsiyeye cok ihtiyacim var.
Merhaba bende de aynı endişe vardı ilk günlerde hatta 3. Gün mama falan verdim doymuyor diye sonra eşim aktardan bi çay aldı onu düzenli olarak içiyorum, sütler göğüsümden damlıyor. Bir de ben bebeğim ne zaman isterse emziriyorum öyle 2 saat falan beklemiyorum hiç emdikçe de artıyor bence. Umarım senin de artar en kısa sürede 8755A458-607A-4328-8946-7599448220EC.jpeg

Relactaz kullanan anneler emzirme öncesi mi sonrasımı? İlk doktor öncesi ver dedi dünki yanlış kullanmışsın sonrası olacakti dedi

Heyy maşallah nazarım değmesin benimki de pek uyanmıyor. Sabaha karşı belki bir sefer hatta uyandımmı uyanmadımmı hatırlamıyorum bile ama 3 gecedir yanyana uyuyoruz onla mı alakalı bilmiyorum. Eğer öyleyse dibimde ayırmam geceleri

Bende çözümü öyle buldum canim 12de atak başlıyor o başlamadan once 11.3 gibi yıkıyorum 12 gibi biberonla besliyorum cunku memeden emerkende savas veriyor karni doyunca gozler gidiyor ama dalamiyor kucagima alip pispiliyorum 1 saat felan oyle kucagimda kaliyo uykuya daliyo gaz sancisi gelince tekrar kolumda salla pispis yapiorum oyle atlatiyoruz 1.3 gibi cumburlop yataga yanimda yatiriyorum cunku baska turlu uyumuyor 2 saatte bir uyaniyor emmek icin daha dogrusu mikirdaniyor ben hemen yattigimiz yerden emziriyorum doyunca atiyor memeyi kolumun arasinda uyuya kaliyor sabaha kadar boyle devam ediyor sabah 10 11 gibi de tamamen uyaniyor ama gunduz uykularimiz cok dengesiz yine hep bana bagimli uyumak istiyor bu durumu asmamiz lazim kendi kendine uyumasi lazim artik 4. Ayda uyku egitimini deneyecegim insallah bir duzene oturur suan gece uyuyabiliyor olmak bile benim icin buyuk luks 😍

Maasallah canım aynen benimkide 2900 doğdu 2600e düştü 29. Günde 3500 kilo oldu. Seninki maasallah cok iyiymiş 2 saatte bir mi besliyorsun sen canm
Maşallah seninki de iyi canim. Evet ben 2saati hiç gecirmedim, uyuyosa uyandırdım. Maşallah o da alıştı emmeye, şimdi 1.5 saatte bir istiyo

Günaydın herkese ✋🏻 Sizin bebeklerde terliyor mu kızlar? Bizimkisi yarım kollu zıbınla yatırmama rağmen sucuk gibi olmuştu sabaha. Bu arada ankaradayız 😔
Emzirirken korkunç terliyo, her yerinden şu akiyo ama onun dışında bu şekilde terlemiyo

Canlar merhaba.Kendimde ishal ve kusma başladı 1-2 saat önce.Bebege bi zararı olmaz değil mi?Eşimin gelmesini bekliyorum bi Dr görünecegim.Ishalden dolayı karnımda müthiş bi ağrı var 😣

Maşallah seninki de iyi canim. Evet ben 2saati hiç gecirmedim, uyuyosa uyandırdım. Maşallah o da alıştı emmeye, şimdi 1.5 saatte bir istiyo
Gece de mi 2 saatte 1 verdin yaa canm ben uyandırmaya kıyamıyorum acıkırsa uyanır diyorum anca 3 4 saati gecerse uyandırıyorum iste aradaki fark da böyle olur ama sağlıklı olsunlar da bi hastalıkları olmasın yeterki.

Onunla alakalı canım bende sabaha karşı yanıma alıyorum güzel uyuyor bişey soracağım direk tanımamız koyuyorsun yoksa yan yatağa falan mi
Canım annemin yazlıktaydım bayadır oraya da arabaya sığmadığı için yatak götüremedim. Genelde yanımda yattı şimdi evime geçince süzen nasıl olacak bakalım.

Canlar merhaba.Kendimde ishal ve kusma başladı 1-2 saat önce.Bebege bi zararı olmaz değil mi?Eşimin gelmesini bekliyorum bi Dr görünecegim.Ishalden dolayı karnımda müthiş bi ağrı var 😣
Canım benimde oldu bebeğe geçmiyomuş kuru kahve limon ve gazoz içerek kestim inşallah çabucak geçer

Back