Kaça aldın canımCanım valla aldığım en doğru şeylerden biri kameralı telsiz almak olmuş.tavsiye ederim herkese
Bu sicaklarda ben veremezdim beklemis sütü canim riske atmazdimKızlar bir şey takıldı kafama
Sütümü sağdım buzdolabında yarım saat bekledi ,ısıttım ve içirdim 40 mm arttı
Dökmek istemiyorum dışarda oda sıcaklığında artan sütü içirebilir miyım 3 saat içerisinde
Benim berbatGünaydın herkese. Gece güzel geçti anlaşılan kimsecikler yazmamış umarım güzel uyumuşlardır minikler
Ah kıyamam ya 2. Ay aşısına öyle diyorlar. Bize daha çok var ama şimdiden korkusu sardı. İnş hemen geçer yan etkileriBenim berbatdün 2.ay asısını olduk yavrum nedensiz yere aglayıp durdu.atesi de düşmedi biran önce gecsin su 3gün
Benim de korktugum seyler arasında bası cekiyordu.ates konusu korkutuyo surupta azıcık düşürüyo tekrar cıkıyoAh kıyamam ya 2. Ay aşısına öyle diyorlar. Bize daha çok var ama şimdiden korkusu sardı. İnş hemen geçer yan etkileri
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm okurken allah yar ve yardımcınız olsunHerkese merhaba,
Kızlar uzun süredir yazamıyorum. Skntili dönemler geçiriyorum . Tatile çıktığımız ilk gün kaza yaptık, neyse olan oldu dedik geldik, ama ertesi gun babam rahatsızlandı yoğun bakımda şuan. Annem ve eşim de rahatsızlandı. Evimize dönemiyoruz, babamin hastaneden sevki yapılamadı bayram tatili araya girdi vs. Derken biz buralarda kaldik.
Duaya ihtiyacım var. Hiç buraya girecek vaktim yok, halim yok, keyfim yok. Ama aklıma gelmiyor değilsiniz. Hepiniz iyisinizdir umarım.
Bebeğimde ve bende bir sknti yok ama her şey üst üste gelince ben çok bunaldim. Sütüm kesildi kesilecek . Damla damla sağıyorum resmen. Her şey bir anda alt üst oldu. Bana ve aileme dua edin
İnce bi yastık kusan bebeği cidden rahatlatıyo bi deneyebilirsinKizlar az once oglumun ilk ay asini yaptirdik. Doktor yastik kullanmami soyledi. Ozellikle kusan bebeklerde muhakkak.kullanilmali dedi. Benim geceleri kusmaz ama kafam karisti. Biri yastik kullanma der biri kullan der bu gorus ayriliklari beni oldurecek
Kafayı sıyırmama az kaldı bu çocuğun meme düşkünlüğü beni öldürecek sabah 5ten beri sürekli emiyo ayırdığım zaman ciyak ciyak nasıl aşıcam bunu bilmiyorum
1 buçuğa kadar canıma okuduGünaydın herkese. Gece güzel geçti anlaşılan kimsecikler yazmamış umarım güzel uyumuşlardır minikler
ay bizimde az kaldı aşıya çok korkuyorum 2. ay aşısındanBenim berbatdün 2.ay asısını olduk yavrum nedensiz yere aglayıp durdu.atesi de düşmedi biran önce gecsin su 3gün
benimkide dün akşam 9da bi başladı emmeye gece 1 buçuğa kadarKafayı sıyırmama az kaldı bu çocuğun meme düşkünlüğü beni öldürecek sabah 5ten beri sürekli emiyo ayırdığım zaman ciyak ciyak nasıl aşıcam bunu bilmiyorum
Ben emzik oldumKafayı sıyırmama az kaldı bu çocuğun meme düşkünlüğü beni öldürecek sabah 5ten beri sürekli emiyo ayırdığım zaman ciyak ciyak nasıl aşıcam bunu bilmiyorum
5li karmamı 2.ay aşısı. Bende dün yaptırdım ateşi olmadı ama öğleden sonra çok ağladı. Verem pztne kaldı artık.Benim berbatdün 2.ay asısını olduk yavrum nedensiz yere aglayıp durdu.atesi de düşmedi biran önce gecsin su 3gün
Bende avent ultrasoft emzik aldım yok nuk aldım yok emzik tutmuyor. Yani sürekli memede olmazkiKafayı sıyırmama az kaldı bu çocuğun meme düşkünlüğü beni öldürecek sabah 5ten beri sürekli emiyo ayırdığım zaman ciyak ciyak nasıl aşıcam bunu bilmiyorum
Maasallah canım aynen benimkide 2900 doğdu 2600e düştü 29. Günde 3500 kilo oldu. Seninki maasallah cok iyiymiş 2 saatte bir mi besliyorsun sen canmKızlar bı sorum olacak, benim yavru 2900 doğdu 4.gun kontrole gittiğimizde 2600lerdeydi malesef. Bugün 27.gundeyiz ve 4kg oldu oğlum maşallah. Kilo alımı sizce normal mi yoksa yetersiz mi
Huzurlugumuz olmadı sadece atesi var birde iştahsızlık .25ml ile bile doyuyoay bizimde az kaldı aşıya çok korkuyorum 2. ay aşısından
3lü aşı diye bılıyorum .sol kol iki bacak .hepsini bir vurdu senınki neden parcalanmıs ki koldakı verem aşısı5li karmamı 2.ay aşısı. Bende dün yaptırdım ateşi olmadı ama öğleden sonra çok ağladı. Verem pztne kaldı artık.
Bende avent ultrasoft emzik aldım yok nuk aldım yok emzik tutmuyor. Yani sürekli memede olmazki
Verem açılınca toplu yapılıyormuş ebe ay sonuna doğru açıp aşı olacak herkesi toplayacağız sen bu arada diğer aşılarını yaptır gecikmesin dedi. 8inde doğmuştu 16sında yaptrdık3lü aşı diye bılıyorum .sol kol iki bacak .hepsini bir vurdu senınki neden parcalanmıs ki koldakı verem aşısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?