• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar bebegiminde burnu tıkandı iyics hiril hiril fs ile ceksemde gecmiyor hirilti nefes alamaz diye korkuyorum poff🤦‍♀️bayram gezmesi bize pahaliya patladi yavrumada bulastirdik

Ah kıyamam ya 2. Ay aşısına öyle diyorlar. Bize daha çok var ama şimdiden korkusu sardı. İnş hemen geçer yan etkileri 😐
Benim de korktugum seyler arasında bası cekiyordu.ates konusu korkutuyo surupta azıcık düşürüyo tekrar cıkıyo :( Rabbim tüm evlatları korusun

Kafayı sıyırmama az kaldı bu çocuğun meme düşkünlüğü beni öldürecek sabah 5ten beri sürekli emiyo ayırdığım zaman ciyak ciyak nasıl aşıcam bunu bilmiyorum

Herkese merhaba,

Kızlar uzun süredir yazamıyorum. Skntili dönemler geçiriyorum . Tatile çıktığımız ilk gün kaza yaptık, neyse olan oldu dedik geldik, ama ertesi gun babam rahatsızlandı yoğun bakımda şuan. Annem ve eşim de rahatsızlandı. Evimize dönemiyoruz, babamin hastaneden sevki yapılamadı bayram tatili araya girdi vs. Derken biz buralarda kaldik.

Duaya ihtiyacım var. Hiç buraya girecek vaktim yok, halim yok, keyfim yok. Ama aklıma gelmiyor değilsiniz. Hepiniz iyisinizdir umarım.

Bebeğimde ve bende bir sknti yok ama her şey üst üste gelince ben çok bunaldim. Sütüm kesildi kesilecek . Damla damla sağıyorum resmen. Her şey bir anda alt üst oldu. Bana ve aileme dua edin
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm okurken allah yar ve yardımcınız olsun🙏
Kizlar az once oglumun ilk ay asini yaptirdik. Doktor yastik kullanmami soyledi. Ozellikle kusan bebeklerde muhakkak.kullanilmali dedi. Benim geceleri kusmaz ama kafam karisti. Biri yastik kullanma der biri kullan der bu gorus ayriliklari beni oldurecek
İnce bi yastık kusan bebeği cidden rahatlatıyo bi deneyebilirsin

Kafayı sıyırmama az kaldı bu çocuğun meme düşkünlüğü beni öldürecek sabah 5ten beri sürekli emiyo ayırdığım zaman ciyak ciyak nasıl aşıcam bunu bilmiyorum

Ortası yok bu miniklerin ya memeyle kavga ederler yada ayrılmaz sonrada kusarlar. Zor bi durum haklısın insan hiçbirşey yapamaz ki.

Günaydın herkese. Gece güzel geçti anlaşılan kimsecikler yazmamış umarım güzel uyumuşlardır minikler 😀
1 buçuğa kadar canıma okudu 🙄
1 buçukta bi uyudu yatış o yatış 🤣
gece emzirdim altını değiştirdim bana mısın demedi sızdı her yatırdığımda 🤣
fizik tedaviye gittim anneme bırakıp yoldayım şimdi hala uyuyomuş 🤣

benimkide dün akşam 9da bi başladı emmeye gece 1 buçuğa kadar 😱
1 buçukta o uyudu bende sızmışım artık
adamda diyo hani 40 gün sonra normale dönüyoduk
kızına söyle dedim bırakmıyo 🤣

Benim berbat :( dün 2.ay asısını olduk yavrum nedensiz yere aglayıp durdu.atesi de düşmedi biran önce gecsin su 3gün😒
5li karmamı 2.ay aşısı. Bende dün yaptırdım ateşi olmadı ama öğleden sonra çok ağladı. Verem pztne kaldı artık.

Bende avent ultrasoft emzik aldım yok nuk aldım yok emzik tutmuyor. Yani sürekli memede olmazki

Kızlar bı sorum olacak, benim yavru 2900 doğdu 4.gun kontrole gittiğimizde 2600lerdeydi malesef. Bugün 27.gundeyiz ve 4kg oldu oğlum maşallah. Kilo alımı sizce normal mi yoksa yetersiz mi
Maasallah canım aynen benimkide 2900 doğdu 2600e düştü 29. Günde 3500 kilo oldu. Seninki maasallah cok iyiymiş 2 saatte bir mi besliyorsun sen canm

5li karmamı 2.ay aşısı. Bende dün yaptırdım ateşi olmadı ama öğleden sonra çok ağladı. Verem pztne kaldı artık.

Bende avent ultrasoft emzik aldım yok nuk aldım yok emzik tutmuyor. Yani sürekli memede olmazki
3lü aşı diye bılıyorum .sol kol iki bacak .hepsini bir vurdu senınki neden parcalanmıs ki koldakı verem aşısı

Günaydın herkese ✋🏻 Sizin bebeklerde terliyor mu kızlar? Bizimkisi yarım kollu zıbınla yatırmama rağmen sucuk gibi olmuştu sabaha. Bu arada ankaradayız 😔

3lü aşı diye bılıyorum .sol kol iki bacak .hepsini bir vurdu senınki neden parcalanmıs ki koldakı verem aşısı
Verem açılınca toplu yapılıyormuş ebe ay sonuna doğru açıp aşı olacak herkesi toplayacağız sen bu arada diğer aşılarını yaptır gecikmesin dedi. 8inde doğmuştu 16sında yaptrdık

Back