Olabilir ama gerek yok bana kalırsa mevsiminde yer. Yoğurt, sebze olarak havuç patates, meyve olarak elmayla başlanır.Canım deneyimli annişler. Bugün bi arkadaşım dondurucuya meyve koy kışın ek gıdaya geçiş sorun oluyor dedi. İşte seftali kayısı domates fln. Ne diyorsunuz
Acayip mantıklı ya şeftali falan çatalla ezip koyulur hazır çıkarılır missCanım deneyimli annişler. Bugün bi arkadaşım dondurucuya meyve koy kışın ek gıdaya geçiş sorun oluyor dedi. İşte seftali kayısı domates fln. Ne diyorsunuz
Amin canım, şu an yalnızım kayinvalidem kaldı bir ay dogum yaptığımda annem geldi gitti çok güzel düzen kurmuşsun ben de seninki gibi yapmaya çalışayım günümüzü rutine bindirmeye ugrasayim bakalım. Benim Aras çok kötü ağlıyor ya nefesi tıkanıyor morariyor bağırırken sesi gidiyor o yüzden aglatmadik kucağa alıştı maalesefallah yardımcımız olsun canım yanında kimse var mı destek olan?
Biz iyi kötü bir Düzen kurduk sayılır zorda olsa.. bir günümüzü aşağı yukarı özetleyeyim, sabah 6-7 arası emiyorlar uyandırıyorum eğer akşam yıkanmamışlarsa banyo yaptırıp zeytinyağıyla masajlıyorum gaz problemine iyi geliyor rahatlıyorlar, bir onu bir diğerini tekrar tekrar emzirip (5-10 dk arası emiyorlar uzun ememiyor benimkiler) uyumaya bırakıyorum.. ağlarlarsa kucağıma almıyorum emzik verip uykularını derinleştiriyorum. Öğlenden akşam 8e kadar salondaki yataklarında yatırıyorum gürültüye alıştılar kısa uykular uyuyup uyanıp emiyorlar, ağladıkları zamanda çok kale almıyorum açıkcası ağlamalarına fırsat veriyorum karnı tok gazı yok ve bezi kuruysa.. 8de gaz sancıları başlıyor bulgur torbası yaptık önce yazmıştım ısıtıp onu karnına koyuyorum bacaklarına karnına masajlar yere battaniye serip ikisini de bırakıyorum döndürüyorum çokça yoruyorum ablaları da sürekli oynamaya çalışıyor güldürmeye vs uğraşıyoruz iyice yorulduklarında 21:30 oluyor mama veriyorum 90 cc içiyorlar, ışıklı bir lambamız var oğlan ona bakarak kendi kendine uykuya geçiyor kızım ayakta sallanmadan uyumuyor.. 23de evdeki herkesi uyutmuş oluyorum, 5-6 saati buluyor acıkmaları.. bu düzeni kurmak çok zor ve yorucu ama sonrası rahatlık, hergün aynı saatlerde aynı sıralamayla yapmak gerekiyor, emerken uykuya daldılarsa kesinlikle gaz çıkarma bez değişme vs yapmıyorum, mama içtikçen sonra bez değişiyoruz sabaha kadar bezlerini açmıyorum, uyku tulumu kullanıyorum havalar serinledi ne kadar sıcak tutarsam o kadar rahatlar.. gündüzleri dışarıya çıkacaksak onu öğlen saatlerine denk getiriyorum pusette uzun uyuyorlar çıktıklarını farketmiyorlar.
Kıyamam kuzuya inşallah Düzelir bu durum bir an önce.. Emziğe alışmadılar mı canım alışsalar iyi olur bi nebze rahatlarsınAmin canım, şu an yalnızım kayinvalidem kaldı bir ay dogum yaptığımda annem geldi gitti çok güzel düzen kurmuşsun ben de seninki gibi yapmaya çalışayım günümüzü rutine bindirmeye ugrasayim bakalım. Benim Aras çok kötü ağlıyor ya nefesi tıkanıyor morariyor bağırırken sesi gidiyor o yüzden aglatmadik kucağa alıştı maalesef
Canım benimkide öyle bende diyorum bende mi bir gariplik var ama demekki mizaçları değişiyor. Biz de bir ayda 1300 gr aldık sadece anne sütü ile oyüzden endişelenmiyorum canımBenimkinde mi bir gariplik var anlamadim.herkes meme araniyor.der benim doymussa tamamdir agzina asla veremiyorum.kabul etmiyor. Bizim de kontorl vardi 3650.idi 4500 olmus boyu 50.cm di 58 cm olmus
Senin de mi agzina verdin mi almadigi oluyor. Ben korkmaya basladim meme reddi falan mi yapiyo acaba diye. en.erken 2 satte 3 saatte bir.emiyor diger turlu uyaniksa agzina zorla veriyorum agliyo bagiriyo falan. Senin masallah baya almis.zaten sinir 600 ile 1 kilo arasiCanım benimkide öyle bende diyorum bende mi bir gariplik var ama demekki mizaçları değişiyor. Biz de bir ayda 1300 gr aldık sadece anne sütü ile oyüzden endişelenmiyorum canım
Senin isin daha zor tabi canim bende kizimda dusa zor giriyodum simdi 2 cocukla nasil giriyorum anlamadimKoca su uykusuz meymenetsiz suratın neyine baksın ikizler beni öldürmüş yemek yemeyi evi kendimi bırak wc gidemiyorum bazen 6 saat
Hoş geldin canımcımBen geldim, daha doğrusu ancak gelebildimcocuklar beni esir aldı resmen anam ağlamış... LaL siz nasılsınız canım? Bir düzeni var mı Allah aşkına iki bebenin? Varsa bana da bı anlat hele. Biri kolik galiba aşırı gazlı öteki çok sinirli huysuz. Wc gidemiyorum , süt olsun diye saçma sapan yiyorum ama maalesef pek olmadı mama takviyesi yapıyoruz. Zaman çok çabuk geçiyor şimdiden bile büyümüş geliyorlar küçük hallerini ozletiyorlar
Maşallah lalciğim eli öpülesi kadınsın vesselamallah yardımcımız olsun canım yanında kimse var mı destek olan?
Biz iyi kötü bir Düzen kurduk sayılır zorda olsa.. bir günümüzü aşağı yukarı özetleyeyim, sabah 6-7 arası emiyorlar uyandırıyorum eğer akşam yıkanmamışlarsa banyo yaptırıp zeytinyağıyla masajlıyorum gaz problemine iyi geliyor rahatlıyorlar, bir onu bir diğerini tekrar tekrar emzirip (5-10 dk arası emiyorlar uzun ememiyor benimkiler) uyumaya bırakıyorum.. ağlarlarsa kucağıma almıyorum emzik verip uykularını derinleştiriyorum. Öğlenden akşam 8e kadar salondaki yataklarında yatırıyorum gürültüye alıştılar kısa uykular uyuyup uyanıp emiyorlar, ağladıkları zamanda çok kale almıyorum açıkcası ağlamalarına fırsat veriyorum karnı tok gazı yok ve bezi kuruysa.. 8de gaz sancıları başlıyor bulgur torbası yaptık önce yazmıştım ısıtıp onu karnına koyuyorum bacaklarına karnına masajlar yere battaniye serip ikisini de bırakıyorum döndürüyorum çokça yoruyorum ablaları da sürekli oynamaya çalışıyor güldürmeye vs uğraşıyoruz iyice yorulduklarında 21:30 oluyor mama veriyorum 90 cc içiyorlar, ışıklı bir lambamız var oğlan ona bakarak kendi kendine uykuya geçiyor kızım ayakta sallanmadan uyumuyor.. 23de evdeki herkesi uyutmuş oluyorum, 5-6 saati buluyor acıkmaları.. bu düzeni kurmak çok zor ve yorucu ama sonrası rahatlık, hergün aynı saatlerde aynı sıralamayla yapmak gerekiyor, emerken uykuya daldılarsa kesinlikle gaz çıkarma bez değişme vs yapmıyorum, mama içtikçen sonra bez değişiyoruz sabaha kadar bezlerini açmıyorum, uyku tulumu kullanıyorum havalar serinledi ne kadar sıcak tutarsam o kadar rahatlar.. gündüzleri dışarıya çıkacaksak onu öğlen saatlerine denk getiriyorum pusette uzun uyuyorlar çıktıklarını farketmiyorlar.
Benim kızlarda yapmadı canımIlk ay aşımızı olduk kızlar ateş falan yapmaz dimi.Kizimda yapmamıştı diye hatırlıyorum ama belki farklıdır bu sene ki aşılar.Marka marka etkileri farkli oluyor cünkü
Ek gıdaya mevsim sebzeleri ile başlamak uygun olur canım.3 gün kuralına göre alerjisi olup olmadığını deneyerek buluyoruz.Buharda haslayip ilk gün bir çay kaşığı ikinci gün bir tatlı kaşığı üçüncü gün 1 çorba kaşığı yediriyoruz.Cocukta bir sorun var mi kizariklik pişik gaz vs.gozlemliyoruz.Bir sorun yoksa o sebze tamamdır artık yedirebiliriz.Ilk olarak sebze ile başlamak önemli cunku meyve ile başlayan bebek tatlıya alışır sebzeyi yemez.Bunun dışında buzlukta bekleyen meyve sebzenin zaten besin değeri de dusuyor.Bir de blendirdan geçirmek de çocuğu püreye alıştırıp katı yemeyi zorlaştırıyor.Bunun yerine cam rende kullanmak daha iyi.Canım deneyimli annişler. Bugün bi arkadaşım dondurucuya meyve koy kışın ek gıdaya geçiş sorun oluyor dedi. İşte seftali kayısı domates fln. Ne diyorsunuz
Birinde şeftali konserve yedim cok taze yeni dogranmis gibiydi tadi nasil yaptığını ogrenip yapmak istiyorum aslinda ek gıda donemi icin kışın cok kısıtlı yoğurt sebze havuc patates brokoli falan baskada bisey yok sanirim onun disinda muhallebi corba domates 1 yasindan sonra olabilir tattirim yaparken zamanlarina bakmak lazim blw sayfalarinda paylasiliyordu bakabilirsinCanım deneyimli annişler. Bugün bi arkadaşım dondurucuya meyve koy kışın ek gıdaya geçiş sorun oluyor dedi. İşte seftali kayısı domates fln. Ne diyorsunuz
annem daha bu hafta yaptı bizim kıza canımCanım deneyimli annişler. Bugün bi arkadaşım dondurucuya meyve koy kışın ek gıdaya geçiş sorun oluyor dedi. İşte seftali kayısı domates fln. Ne diyorsunuz
Katılmıyorum maalesef meyveyi sebzeyi mevsiminde yemeli ek gıda doneminde. Zaten 6-12 ay arası tadımdır ana gıda anne sutudur. O zamana kadar da çoktan yaz gelmiş olur su an dondurucuya atmaya gerek yokCanım deneyimli annişler. Bugün bi arkadaşım dondurucuya meyve koy kışın ek gıdaya geçiş sorun oluyor dedi. İşte seftali kayısı domates fln. Ne diyorsunuz
Canım valla aldığım en doğru şeylerden biri kameralı telsiz almak olmuş.tavsiye ederim herkeseKızlar bebek telsizi kullanan var mı? Kameralı almak istiyorum, bebiş içerde yatıyor ama ben sürekli gidip bakıyorum ya ağlar da duyamazsam diye. En azından için rahat eder sürekli gözümün önünde olur
Yok daha cok erkenKızlar külot bez kullanan var mi
Canım deneyimli annişler. Bugün bi arkadaşım dondurucuya meyve koy kışın ek gıdaya geçiş sorun oluyor dedi. İşte seftali kayısı domates fln. Ne diyorsunuz
benim yediğim dondurmanın sütlü tatlıların çikolatanın haddi hesabı yok. Tabi girmez bu göbeğim kiloda alırım bu gidişleAynen oyle canim ben niye veremiyorum ya deyip bi yandan zararli seyleri yemeye devam gune limonlu su ile baslayip 2 acma yedim ardından kurabiye simdide fındık vs nasil verebilirimki
Ben büyük Oğlumda 8. Ayda başlamıştım. Hareketlenene bez giydirmek çok zor ama harekerçtsizken kilot bez kullanmak zor olur. Her seferinde altını çıkarman lazım dışarıya çıkınca fln zor oluyor.Kızlar külot bez kullanan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?