2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Verem açılınca toplu yapılıyormuş ebe ay sonuna doğru açıp aşı olacak herkesi toplayacağız sen bu arada diğer aşılarını yaptır gecikmesin dedi. 8inde doğmuştu 16sında yaptrdık
Evet toplu yapılıyor bizim günümüzde 10a yakın kısı vardı ası olacak olan toplu oldu iyi oldu .gecmiş olsun

Kafayı sıyırmama az kaldı bu çocuğun meme düşkünlüğü beni öldürecek sabah 5ten beri sürekli emiyo ayırdığım zaman ciyak ciyak nasıl aşıcam bunu bilmiyorum
Canm nacizane bir fikir söylemek istiyorum senin bebek bu kadar emmesine rağmen orta sınırlarda kilo almıştı die hatırlıyorum bebegin doymuyor olabilir mi çok emen bebekler 1 kilodan aşağı almıyor hatta birbuçuk kadar aliyor hani kilo alsin degil mesele de bukadar cok emen bebek kilosu 1 den yukarı olmalıydı onca emmeye 600 gibi birsey alması sanki doymuyor hep meme arıyor gibi geldi

Ortası yok bu miniklerin ya memeyle kavga ederler yada ayrılmaz sonrada kusarlar. Zor bi durum haklısın insan hiçbirşey yapamaz ki.
Yataktan yanından kalkıyorum aman yarabbi sanki etlerini sıkmışlar gibi memem açık geziyorum evde vallahi artık ya dışarı çıkamıyorum adam akıllı bişey yapamıyorum

benimkide dün akşam 9da bi başladı emmeye gece 1 buçuğa kadar
1 buçukta o uyudu bende sızmışım artık
adamda diyo hani 40 gün sonra normale dönüyoduk
kızına söyle dedim bırakmıyo
Yok canım ya hikaye vallahi yapıştık beraber geziyoruz evde bişeye el atamıyorum yanından kalkmicaksınn

Bende de avent var chicco var hadi ucuz emzik tutar belki diye wee aldım damaklı damaksız yok zoraki 10 dakika emiyo o kadar

Memede oynuyo çünkü canım ağzından çıkmasın yeter ki sürekli emmiyo gece kesintisiz uyuyo ama 1de emzirip yatırıyorum sabah 4 5 6ne zaman isterse o zaman kalkıyo valla doktora sordum bu çocuk doymuyosa mama vereyim diye ısrarla verme kilo alışı iyi diyolar pztesi yine kontrol var bakalım Bi daha sorucam ver derse vericem

bende nuk aldım tutmadı avent ultra air kesin tutar dediler onu aldım tutmadı
keyifleri nasıl isterse öyle istediğim emziği ver tutmayınca tutmuyo

Heyy maşallah nazarım değmesin benimki de pek uyanmıyor. Sabaha karşı belki bir sefer hatta uyandımmı uyanmadımmı hatırlamıyorum bile ama 3 gecedir yanyana uyuyoruz onla mı alakalı bilmiyorum. Eğer öyleyse dibimde ayırmam geceleri

Emzik verince durmuyor mu canım
Canı nasıl isterse bazen çok güzel tutuyo duruyo bazen imkansız krize sokuyo kendini yinede almıyo canım ya doğal emzik var napayım yapayını diyo resmen.
Kaynanam da diyo ki senin yanında kucağında kalmak için meme bahanesi onun yatakta yanında yatayım sarılarak uyuyo 1 saat kadar kalkayım hoop feryat figan anam nerde anamı getirin çığlıkları

Canımlar benim kız da gece 1de emip yatıyo, bıraksam 6 ya kadar uyur, 37 günlük olduk. Ama ben 4 gibi uyanıp sırf mememi rahatlatmak için emziriyorum sonra da yarısını kusuyor, emzirmesem de taş gibi oluyo canımın acısına kalkıyorum, tazyikli süt sorunumuz var diye de makine sağımı da yapamıyorum . Annemde kızdı geçen, çocuk uyuyor, sen de yat uyu, kusuyor diye. Bilemedim siz nasıl yapıyorsunuz?

Emzik tutmadi dimi gerci ben emzige karşıyım büyük kizimda kullandım illallah ettim simdiki kızıma vermedim vermeyeceğim de Allahin izniyle

Onunla alakalı canım bende sabaha karşı yanıma alıyorum güzel uyuyor bişey soracağım direk tanımamız koyuyorsun yoksa yan yatağa falan mi

Emzik tutmadi dimi gerci ben emzige karşıyım büyük kizimda kullandım illallah ettim simdiki kızıma vermedim vermeyeceğim de Allahin izniyle
Ah tutsa keşke hem çok seviyorum hem büyük rahatlık ama keyfi gelince tutuyo
Dışarı çıkıyorum korka korka vallahi dün eşim kaynanama götürdü görsün diye 2 saat durdu durmadı sokaktan geliyordu sesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…