allah yardımcımız olsun canım yanında kimse var mı destek olan?Ben geldim, daha doğrusu ancak gelebildim cocuklar beni esir aldı resmen anam ağlamış... LaL siz nasılsınız canım? Bir düzeni var mı Allah aşkına iki bebenin? Varsa bana da bı anlat hele. Biri kolik galiba aşırı gazlı öteki çok sinirli huysuz. Wc gidemiyorum , süt olsun diye saçma sapan yiyorum ama maalesef pek olmadı mama takviyesi yapıyoruz. Zaman çok çabuk geçiyor şimdiden bile büyümüş geliyorlar küçük hallerini ozletiyorlar
Biz iyi kötü bir Düzen kurduk sayılır zorda olsa.. bir günümüzü aşağı yukarı özetleyeyim, sabah 6-7 arası emiyorlar uyandırıyorum eğer akşam yıkanmamışlarsa banyo yaptırıp zeytinyağıyla masajlıyorum gaz problemine iyi geliyor rahatlıyorlar, bir onu bir diğerini tekrar tekrar emzirip (5-10 dk arası emiyorlar uzun ememiyor benimkiler) uyumaya bırakıyorum.. ağlarlarsa kucağıma almıyorum emzik verip uykularını derinleştiriyorum. Öğlenden akşam 8e kadar salondaki yataklarında yatırıyorum gürültüye alıştılar kısa uykular uyuyup uyanıp emiyorlar, ağladıkları zamanda çok kale almıyorum açıkcası ağlamalarına fırsat veriyorum karnı tok gazı yok ve bezi kuruysa.. 8de gaz sancıları başlıyor bulgur torbası yaptık önce yazmıştım ısıtıp onu karnına koyuyorum bacaklarına karnına masajlar yere battaniye serip ikisini de bırakıyorum döndürüyorum çokça yoruyorum ablaları da sürekli oynamaya çalışıyor güldürmeye vs uğraşıyoruz iyice yorulduklarında 21:30 oluyor mama veriyorum 90 cc içiyorlar, ışıklı bir lambamız var oğlan ona bakarak kendi kendine uykuya geçiyor kızım ayakta sallanmadan uyumuyor.. 23de evdeki herkesi uyutmuş oluyorum, 5-6 saati buluyor acıkmaları.. bu düzeni kurmak çok zor ve yorucu ama sonrası rahatlık, hergün aynı saatlerde aynı sıralamayla yapmak gerekiyor, emerken uykuya daldılarsa kesinlikle gaz çıkarma bez değişme vs yapmıyorum, mama içtikçen sonra bez değişiyoruz sabaha kadar bezlerini açmıyorum, uyku tulumu kullanıyorum havalar serinledi ne kadar sıcak tutarsam o kadar rahatlar.. gündüzleri dışarıya çıkacaksak onu öğlen saatlerine denk getiriyorum pusette uzun uyuyorlar çıktıklarını farketmiyorlar.