• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben geldim, daha doğrusu ancak gelebildim 🙄 cocuklar beni esir aldı resmen anam ağlamış... LaL LaL siz nasılsınız canım? Bir düzeni var mı Allah aşkına iki bebenin? Varsa bana da bı anlat hele. Biri kolik galiba aşırı gazlı öteki çok sinirli huysuz. Wc gidemiyorum , süt olsun diye saçma sapan yiyorum ama maalesef pek olmadı mama takviyesi yapıyoruz. Zaman çok çabuk geçiyor şimdiden bile büyümüş geliyorlar küçük hallerini ozletiyorlar
allah yardımcımız olsun canım yanında kimse var mı destek olan?
Biz iyi kötü bir Düzen kurduk sayılır zorda olsa.. bir günümüzü aşağı yukarı özetleyeyim, sabah 6-7 arası emiyorlar uyandırıyorum eğer akşam yıkanmamışlarsa banyo yaptırıp zeytinyağıyla masajlıyorum gaz problemine iyi geliyor rahatlıyorlar, bir onu bir diğerini tekrar tekrar emzirip (5-10 dk arası emiyorlar uzun ememiyor benimkiler) uyumaya bırakıyorum.. ağlarlarsa kucağıma almıyorum emzik verip uykularını derinleştiriyorum. Öğlenden akşam 8e kadar salondaki yataklarında yatırıyorum gürültüye alıştılar kısa uykular uyuyup uyanıp emiyorlar, ağladıkları zamanda çok kale almıyorum açıkcası ağlamalarına fırsat veriyorum karnı tok gazı yok ve bezi kuruysa.. 8de gaz sancıları başlıyor bulgur torbası yaptık önce yazmıştım ısıtıp onu karnına koyuyorum bacaklarına karnına masajlar yere battaniye serip ikisini de bırakıyorum döndürüyorum çokça yoruyorum ablaları da sürekli oynamaya çalışıyor güldürmeye vs uğraşıyoruz iyice yorulduklarında 21:30 oluyor mama veriyorum 90 cc içiyorlar, ışıklı bir lambamız var oğlan ona bakarak kendi kendine uykuya geçiyor kızım ayakta sallanmadan uyumuyor.. 23de evdeki herkesi uyutmuş oluyorum, 5-6 saati buluyor acıkmaları.. bu düzeni kurmak çok zor ve yorucu ama sonrası rahatlık, hergün aynı saatlerde aynı sıralamayla yapmak gerekiyor, emerken uykuya daldılarsa kesinlikle gaz çıkarma bez değişme vs yapmıyorum, mama içtikçen sonra bez değişiyoruz sabaha kadar bezlerini açmıyorum, uyku tulumu kullanıyorum havalar serinledi ne kadar sıcak tutarsam o kadar rahatlar.. gündüzleri dışarıya çıkacaksak onu öğlen saatlerine denk getiriyorum pusette uzun uyuyorlar çıktıklarını farketmiyorlar.

Canım anneler ağlayan bebek,gazlı bebek,hiçbir iş yapamamak,uykusuzluk vs vs...Çokta şeyapmayalim.Hepsi geçici hepsi düzelecek biliyoruz ki.Bi süre sabredicez sadece.
Ben bugün çok üzgünüm.Kuzenimizin oğlu evlerden ırak o hastalığa yenik düştü 8 yasindaydi yavrum.Ana babası acıların en büyüğünü yaşıyor bugün ve yasayacaklar ömür boyu😢Allahım düşmanıma vermesin evlat acısı.Hepimizin evlatlarını dermansız dertlerden kazadan beladan kötülüklerden korusun acılarını göstermesin...
Alla rahmet eylesin cok cok uzucu Rabbim sabir versin

Kaçıncı gün 1 aylık mı
Aynen 1 aylik yazmayi unutmusum😊Mama hic vermiyorum sadece anne sütü. 1 ayda 850 gram almis. Ama benim her seyim.saatli olmus uyumasi uyanmasi yemesi her seyi belli artik.Belki ondan meme.aramiyo diyorum insallah.ondandir emzikte emiyor. Sizler.surekli meme ariyor vs deyince benimki.istahsiz mi diye dusundum

Chicco nun masaj yağını sürdük geçirdi bizim ama çok azdı, daha çok oluşumunu engelledi sanırım

Biz evrak çantası almıştık, onun dışında adının yazdığı imza kalemi olabilir. Doktor kadınsa hediye almak daha kolay 😊 Değişim kartı veren bir yerden kolye falan 😊

Al bir o kadar da benden 😀😀 her sabah yüzümü yıkayıp, saçıma güzel bi topuz yapıp, göz altı kapatıcı ile kaş kalemi sürüyorum ama kendime haksızlık etmeyim 😀😀
Ben şu an yüzümü yikamadigimi farkettim😄😄 en iyi ihtimal 2saatte bir emzirdigim için adamakıllı uyumuyorum bile, duşa girince seviniyorum falan:)

Emzirirken vücut ödem yapıyor. Birde insanın gözü dönüyor bende devamlı bir açlık hissi...
2 doğumda da doğumdan 10 gün sonra aldığım kiloları verdim ama ilkinde geri kilo aldım süt olsun diye acemilik işte... Şimdi biraz daha dikkat ediyorum ama ödemim ve boş çuval gibi göbeğim benden bağımsız duruyorlar...
Ama ünlülerle de karşılaştımıyorum. Hergün bakımdalar özel diyetteler bakıcıları hizmetçi leri herşey leri vr. Yemek temizlik telaşında değiller... Hele normal doğuruyorlarsa hemen özel hocalarıyla spor yapıp hop veriyorlar kiloyu
Öyle bende veririm esas onlar bize helal olsun desin😂
Ödem ve göbek konusunda aynı durumdayiz, yüzüm bı başkasının yüzü gibi valla aynaya bakınca yadirgiyorum bazen. Ben süt olsun diye extra olarak rezene kimyon çayı içip tahinli helva yiyorum başka da bir şey yapmıyorum, inşallah özel hocalara gerek kalmadan eskiye döneriz 😄

Deneme yanılma yöntemini kullanmakya fayda var, çünkü dediğin gibi insanı ikilemde bırakıyor bu doktorlar.

Alkol aldığını biliyorsanız şarap ve çikolata olabilir.
Kol düğmesi
Güzel bir gömlek
Paşabahçede çok güzel bardak altlıkları vs var hediyelik onlara bakabikirsiniz
Çok güzel hepsi de canım teşekkür ederim
En kısa zamanda halledeyim bu hediye isini

Aynen 1 aylik yazmayi unutmusum😊Mama hic vermiyorum sadece anne sütü. 1 ayda 850 gram almis. Ama benim her seyim.saatli olmus uyumasi uyanmasi yemesi her seyi belli artik.Belki ondan meme.aramiyo diyorum insallah.ondandir emzikte emiyor. Sizler.surekli meme ariyor vs deyince benimki.istahsiz mi diye dusundum
Emzik emdiği için aranmıyo muhtemel benimki hiç almıyo çünkü. Keşke alsa ☺

allah yardımcımız olsun canım yanında kimse var mı destek olan?
Biz iyi kötü bir Düzen kurduk sayılır zorda olsa.. bir günümüzü aşağı yukarı özetleyeyim, sabah 6-7 arası emiyorlar uyandırıyorum eğer akşam yıkanmamışlarsa banyo yaptırıp zeytinyağıyla masajlıyorum gaz problemine iyi geliyor rahatlıyorlar, bir onu bir diğerini tekrar tekrar emzirip (5-10 dk arası emiyorlar uzun ememiyor benimkiler) uyumaya bırakıyorum.. ağlarlarsa kucağıma almıyorum emzik verip uykularını derinleştiriyorum. Öğlenden akşam 8e kadar salondaki yataklarında yatırıyorum gürültüye alıştılar kısa uykular uyuyup uyanıp emiyorlar, ağladıkları zamanda çok kale almıyorum açıkcası ağlamalarına fırsat veriyorum karnı tok gazı yok ve bezi kuruysa.. 8de gaz sancıları başlıyor bulgur torbası yaptık önce yazmıştım ısıtıp onu karnına koyuyorum bacaklarına karnına masajlar yere battaniye serip ikisini de bırakıyorum döndürüyorum çokça yoruyorum ablaları da sürekli oynamaya çalışıyor güldürmeye vs uğraşıyoruz iyice yorulduklarında 21:30 oluyor mama veriyorum 90 cc içiyorlar, ışıklı bir lambamız var oğlan ona bakarak kendi kendine uykuya geçiyor kızım ayakta sallanmadan uyumuyor.. 23de evdeki herkesi uyutmuş oluyorum, 5-6 saati buluyor acıkmaları.. bu düzeni kurmak çok zor ve yorucu ama sonrası rahatlık, hergün aynı saatlerde aynı sıralamayla yapmak gerekiyor, emerken uykuya daldılarsa kesinlikle gaz çıkarma bez değişme vs yapmıyorum, mama içtikçen sonra bez değişiyoruz sabaha kadar bezlerini açmıyorum, uyku tulumu kullanıyorum havalar serinledi ne kadar sıcak tutarsam o kadar rahatlar.. gündüzleri dışarıya çıkacaksak onu öğlen saatlerine denk getiriyorum pusette uzun uyuyorlar çıktıklarını farketmiyorlar.
Ayy maşallah ne güzel bı düzen olmuş
Bebisleri ne kadarlık şu an

Emzirirken vücut ödem yapıyor. Birde insanın gözü dönüyor bende devamlı bir açlık hissi...
2 doğumda da doğumdan 10 gün sonra aldığım kiloları verdim ama ilkinde geri kilo aldım süt olsun diye acemilik işte... Şimdi biraz daha dikkat ediyorum ama ödemim ve boş çuval gibi göbeğim benden bağımsız duruyorlar...
Ama ünlülerle de karşılaştımıyorum. Hergün bakımdalar özel diyetteler bakıcıları hizmetçi leri herşey leri vr. Yemek temizlik telaşında değiller... Hele normal doğuruyorlarsa hemen özel hocalarıyla spor yapıp hop veriyorlar kiloyu
Öyle bende veririm esas onlar bize helal olsun desin😂
Aynen oyle canim ben niye veremiyorum ya deyip bi yandan zararli seyleri yemeye devam gune limonlu su ile baslayip 2 acma yedim ardından kurabiye simdide fındık vs nasil verebilirimki😭

2li karmayı yaptıran varmı kızlar? Aşıdan 6 saat sonra çığlık çığlığa bizimki. Çok devam ederse yarım calpol vericem

Ilk ay aşımızı olduk kızlar ateş falan yapmaz dimi.Kizimda yapmamıştı diye hatırlıyorum ama belki farklıdır bu sene ki aşılar.Marka marka etkileri farkli oluyor cünkü

Canım deneyimli annişler. Bugün bi arkadaşım dondurucuya meyve koy kışın ek gıdaya geçiş sorun oluyor dedi. İşte seftali kayısı domates fln. Ne diyorsunuz

Ilk ay aşımızı olduk kızlar ateş falan yapmaz dimi.Kizimda yapmamıştı diye hatırlıyorum ama belki farklıdır bu sene ki aşılar.Marka marka etkileri farkli oluyor cünkü

Biz dün olduk aşıyı herhangi bi sıkıntımız olmadı çok şükür.2.ay aşısı ateş huzursuzluk yapıyor.

Canım deneyimli annişler. Bugün bi arkadaşım dondurucuya meyve koy kışın ek gıdaya geçiş sorun oluyor dedi. İşte seftali kayısı domates fln. Ne diyorsunuz
Neden mevsim meyvelerini sebzelerini vermeyelim ki canım? Dondurulmuş sebzelerin tadını bezelye hariç ben beğenmiyorum açıkçası

Back