2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın canimsular ❤ karamelim ve sukocigim nerede benim bakiimmm yaaa
Yaa bu kız utanmasa kahkaha atacak ❤ öyle bir gülüyor ki götü başı yenecek haberi yok ❤❤ bok böceği yaa, dur ben şunun ağzını biraz daha kemireyim ❤❤❤

Kız bu arada ne o öyle kocalar zor durduruluyor falan Benimkinde tik yok boyu devrilesice. Rüyamda da Feyza diye bi kızla beni aldatırken gördüm. Hemen tüm listeler tarandı öyle biri yok Lütfen sabah sabah övülmeye ihtiyacım var. Her yerlerimi ovun ❤❤❤

Cankuslar bir de bebeğinin kafasında konak olan var mi? Benimkinin saçı da uzun kafası dolu. Zeytinyağ yaptik çoğu geçmedi. Var mı yol yordam bilen?

Kizlar az once oglumun ilk ay asini yaptirdik. Doktor yastik kullanmami soyledi. Ozellikle kusan bebeklerde muhakkak.kullanilmali dedi. Benim geceleri kusmaz ama kafam karisti. Biri yastik kullanma der biri kullan der bu gorus ayriliklari beni oldurecek

İçime doğdu beni özlediğin heralde bakayım dedim bi foruma

Biz bayramın birinci günü bileciğe geldik benim memlekete burdayız işte
Deniz gitti fırtına geldi zaten hiç fırsat yok bakmaya buraya boşlukta ailemle vakit geçiriyorum anca

Acayip kucakcı oldu bebe kalabalıkta
Ve bi gece acile gittik burda balgamlı kustu iki kez diye
Hafifte hırıltı vardı burnu tıkanmış serfiz yapıyorum
Akciğer filmi çektilerde şükür yok bişey
Biz yenidopan pino hikayesinden sonra pimpirik demeyimde çok kontrolcü anne baba olduk :/ inş biraz normale dönebiliriz

Ama şimdi burun sümüklü ve öksürük var dünden beri hava değişiminden mi oldu nooldu anlamadık ne kadar beklemek lazım öksürük için bi akıntı var onu atmak için öksürüyo olabilir

Bize de öyle geldi açıkçası. İlk ve yüksek ihtimal tek çocuğum olacak, onumuzdeki ay 39 bitecek 40 yasima girecegim. Yani sezeryan sonrasi toparlanmak gözümde daha cok büyüyor, ondan şimdilik vajinal doğumdan vazgeçmek istemiyorum.
Ben de ayni fikirdeyim, ters duranlar bile dogum sancisiyle donebiliyor.
Sagma makinasi gorumcemden geldi de bu biberon isiticiyi hic dusunmemistim. Kocamin aklina girmisler
Canım kanala tam manasıyla sancılarımla girdi iki kızım da.
Daha önce değil yani..
Sabırla bekle
İkinci kızım 40+3 te doğdu
Biliyodum ya
Bu doktor indi mi sence gobegin dedi (?) daha yeni döndü dedim a gec dönenler kanala giremeyebilir ilk gebelik va vs bir gaza geldi, ben de illa vajinal diye tutturmuyorum sezeryane karsi degilim ama gerek yoksa neden gireyim dedim, kocam da diyor ki sen oyle deyince pasi gole cevirdi gel bebeği alalim dedi.
Asil doktorum hastanenin bas hekimi ve kendisi hastane politikasi olarak vajinal dogumu desteklediklerini soylemisti.
Asil doktorum cati muaynesini anne rahat mi diye yapiyorum demisti. Vajinusmus vb sorunlar arttigindan dogumhanede kasılıp kalan anne oluyor, kendine dokunduruyor mu diye bakiyorum aslinda demisti. Mantıklı
Senin dogum hikayeni biliyorum yavrum bayadir okuyorum temmuz annelerini. Kordon dolanmis diyemedi (21.yuzyil hala kordon nerde goremiyoruz) Suniden cekiniyorum açıkçası, biliyorum ki ayni hormonu serumla verecekler aslında bir fark yok emme işte yumurta topuga dayaninca
Biberon ısıtıcı mi zaten sicak suyun icinde 2 dk beklesin isiniyo zaten canim süt gercekten ihtiyac duyarsan alman daha mantikli sagma makinesi falan tamamda bu biraz gereksiz geldi bana
Ben de hic dusunmemistim, kocama demişler muhim diye.

Sonuc olarak sezeryanda bekletmek istemiyorlar biliyorsunuz. Halbuki misal 40 hatta 41 dolunca kendi gelemezse de ameliyat edebilirler. Kari koca rahat ve gamsiz insanlarız, dun kadin 40dan sonra risklee var deyince kocamın bile aklinda soru isaretleri olustu. Boyle korkutuyorlar iste bizi dedim.

Ben bekleyecegim. Sonucta kusmadigim surece bir yerden cikacak bu cocuk tansiyon nst idrar kan vs bir sorunum yok simdilik. Haftaya sali 2.doktor ne diyecek bakalım.

Teşekkürler

Reflü yatağı al canım yastık değilde

Biz misafirlikteyiz allahtan da eve gider gitmez kurtuluşum yok gibi görünüyo

Kızlar doktorumuza bı hediye almak istiyoruz ama aklıma bir şey gelmiyor. Eşimin kuzenleri de Dr, bizim Dr ile fakülteden arkadaslarmis zaten onların tavsiyesi üzerine bu Dr u secmistik. Sağolsun inanılmaz ilgilendi her seyimizle. O yüzden bı ziyarette bulunmak istiyoruz ama ne alınır bilemedim. Varsa oneriniz alırım
Bu arada bugün minnosum dogali 4hafta oldu, zaman çabuk mu geçiyor ne?

Biz misafirlikteyiz allahtan da eve gider gitmez kurtuluşum yok gibi görün
Benim koca beni sadece anne olarak görüyo:) ben evde memeler fora, sacbas dağılmış, surekli emzirdigim için adamin bana bakış açısı degisti hey gidi heyyy bir zamanlar dotumden ayrilmazdi

Kizlar ya benim oglum belli bir saat gecmemisse.kesinlikle mememi agzina almiyo veriyorum agliyo yuzunu eksitiyor. Ablam da normalde acsa da toksa da almasi lazim diyor. Korkmays basladim meme reddi falan mi oluyor yoksa. Kilo alimi iyi. Geceleri emmek.icin de uyaniyor. Ablamda oyle.soyleyince tedirgin oldum.

Bu arada kendi gelmek istemezse sezeryan die birsey yok cnm bazi doktorlar inşai sezeryana yinlendiriyo devlette sezeryan cok nadirdir genelde normal doğururlar ablam devllete 41. Hafta. Bizim min-nan gelmeyince suni sanci verilip yine normal doğum yaptırdılar.
Bende sezeryana karşı degilim 2 doğumum da cok zor oldu sezeryanlik bir riskim olsaydi sezeryan olmak isterdim ama benim normalle engel bir durum yoktu eger gerçekten bir sıkıntı varsa tabiki sezeryan yapılmalı kendi çıkarları için keyfi muamele kafalarına göre doğumu belirleyen doktorlarinkisi degil

Suniden hiç çekinme 140lara kadar gördüm 1.5 dakikada bir yaşadım katlanılıyo ve ben sevmiştim ya sancıları çok güzel karşılıyodum çok istedim normal olsun nasip olmadı hayırlısı canım hakkında

Deneme yanılma yöntemini kullanmakya fayda var, çünkü dediğin gibi insanı ikilemde bırakıyor bu doktorlar.
Alkol aldığını biliyorsanız şarap ve çikolata olabilir.
Kol düğmesi
Güzel bir gömlek
Paşabahçede çok güzel bardak altlıkları vs var hediyelik onlara bakabikirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…