Bastıracak parayı zayıflicak 1 sene yapmıyolarmış o yüzden bekliyordur bak seneye yazın nasıl fit olcakKiz yazik cok üzülmüştür sütünü kesecekler kadinin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bastıracak parayı zayıflicak 1 sene yapmıyolarmış o yüzden bekliyordur bak seneye yazın nasıl fit olcakKiz yazik cok üzülmüştür sütünü kesecekler kadinin
İçime doğdu beni özlediğin heralde bakayım dedim bi forumaGünaydın canimsular ❤ karamelim ve sukocigim nerede benim bakiimmm yaaa
Yaa bu kız utanmasa kahkaha atacak ❤ öyle bir gülüyor ki götü başı yenecek haberi yok ❤❤ bok böceği yaa, dur ben şunun ağzını biraz daha kemireyim ❤❤❤
Bize de öyle geldi açıkçası. İlk ve yüksek ihtimal tek çocuğum olacak, onumuzdeki ay 39 bitecek 40 yasima girecegim. Yani sezeryan sonrasi toparlanmak gözümde daha cok büyüyor, ondan şimdilik vajinal doğumdan vazgeçmek istemiyorum.Valla cnm benim kanala tam inmemişti baş aşağıda idi ama yana dogru duruyormuş doktor dogum esnasında sancılarla kanala giriyo merak etme dedi ki ayni doktor dogum zamani normal doğuma engel olmamasına rağmen sezeryan yapip kurtulmak için bebegin suyunun az olduğunu söyledi o riski alamam deyip beni sitrese soktu bende onda dogum yapmadim ayni hastanenin baska doktoruna gittim normal doğumu destekleyen kadin muane etti engel bir duurm yok deyip ayni günün gecesi beni normal dogurttu.
Demem o ki bazi doktorlar sirf sezeryan işlerine geldiği için bazi seyleri bahane edip sezeryana yönlendiriyo
Ben de ayni fikirdeyim, ters duranlar bile dogum sancisiyle donebiliyor.Doğum esnası da kanala inebilir. Birkaç ıkınma kafi. Biberon ısıtıcı sağma makinası falan doğum sonrası da alabilirsin. İhtiyaç duyup duymamakla ilgili. Belki sadece emzireceksin ve gerek kalmayacak. Bende ikisi de yok.
Biliyodum yaCanım kanala tam manasıyla sancılarımla girdi iki kızım da.
Daha önce değil yani..
Sabırla bekle
İkinci kızım 40+3 te doğdu
Asil doktorum cati muaynesini anne rahat mi diye yapiyorum demisti. Vajinusmus vb sorunlar arttigindan dogumhanede kasılıp kalan anne oluyor, kendine dokunduruyor mu diye bakiyorum aslinda demisti. MantıklıÇok geçmiş olsun, umarım bir an önce atlatır kuzucuğun..
Merhaba doğum anında bile kanala inen bebekler var, bazı hastanelerde çatı muayenesi, kanala inme durumu vs.hic biri konuşulmuyor bile. Doğum anı belli oluyor..
Senin dogum hikayeni biliyorum yavrum bayadir okuyorum temmuz annelerini. Kordon dolanmis diyemedi (21.yuzyil hala kordon nerde goremiyoruz) Suniden cekiniyorum açıkçası, biliyorum ki ayni hormonu serumla verecekler aslında bir fark yok emme işte yumurta topuga dayanincaGöbek düşme inme mevzusu var benimde tepedeydi doktor yürümüyor musun acabası diye bana kızdı keza kanala girmeyen bebeye sahiptim açılmam başlamıştı inmemişti ama doğum anında bile inebilceği için suni denedik 39+5te eğer bebişin Bi engeli yoksa kordon dolanması ters girme vs sancıyla inebiliyormuş benim hanım kordonla halay çektiği için boynuna dolamış inemedi mesela şans işi birazda nasip nasıl gelmek istiyorlarsa öyle geliyorlar
Aventin biberonlarını aldım duruyo aldığım gibi ihtiyaç doğrultusunda sağma makinası biberon ısıtıcı biberon vs almanı öneririm ben hiç kullanmadım emişiyoruz henüz
Ben de hic dusunmemistim, kocama demişler muhim diye.Biberon ısıtıcı mi zaten sicak suyun icinde 2 dk beklesin isiniyo zaten canim süt gercekten ihtiyac duyarsan alman daha mantikli sagma makinesi falan tamamda bu biraz gereksiz geldi bana
Reflü yatağı al canım yastık değildeKizlar az once oglumun ilk ay asini yaptirdik. Doktor yastik kullanmami soyledi. Ozellikle kusan bebeklerde muhakkak.kullanilmali dedi. Benim geceleri kusmaz ama kafam karisti. Biri yastik kullanma der biri kullan der bu gorus ayriliklari beni oldurecek
Bide tarak var konak tarağı başak tarıyomusun onlaCankuslar bir de bebeğinin kafasında konak olan var mi? Benimkinin saçı da uzun kafası dolu. Zeytinyağ yaptik çoğu geçmedi. Var mı yol yordam bilen?
Biz misafirlikteyiz allahtan da eve gider gitmez kurtuluşum yok gibi görünüyoKız bu arada ne o öyle kocalar zor durduruluyor falan Benimkinde tik yok boyu devrilesice. Rüyamda da Feyza diye bi kızla beni aldatırken gördüm. Hemen tüm listeler tarandı öyle biri yok Lütfen sabah sabah övülmeye ihtiyacım var. Her yerlerimi ovun ❤❤❤
Benim koca beni sadece anne olarak görüyo:) ben evde memeler fora, sacbas dağılmış, surekli emzirdigim için adamin bana bakış açısı degisti hey gidi heyyy bir zamanlar dotumden ayrilmazdiBiz misafirlikteyiz allahtan da eve gider gitmez kurtuluşum yok gibi görün
Sezaryen olanlarda 6 ay sonra öneriliyor diye biliyorumKızlara aranızda spiral kullanan varmıydı? Yada kullanacak olan? Ben ilaç kullanmayı sevmiyorum. Ve artık çocuk işini de kapattım. Ne zaman spiral taktırabiliriz bir bilginiz varmı?
Demi benimde aklima o geldi daha mantikli☺Reflü yatağı al canım yastık değilde
Ya benim vücudumda böyle ama bunun yuzu çok şiş çok sinirlerim bozuk 3 kilo almışım geri pof
Bu arada kendi gelmek istemezse sezeryan die birsey yok cnm bazi doktorlar inşai sezeryana yinlendiriyo devlette sezeryan cok nadirdir genelde normal doğururlar ablam devllete 41. Hafta. Bizim min-nan gelmeyince suni sanci verilip yine normal doğum yaptırdılar.Bize de öyle geldi açıkçası. İlk ve yüksek ihtimal tek çocuğum olacak, onumuzdeki ay 39 bitecek 40 yasima girecegim. Yani sezeryan sonrasi toparlanmak gözümde daha cok büyüyor, ondan şimdilik vajinal doğumdan vazgeçmek istemiyorum.
Ben de ayni fikirdeyim, ters duranlar bile dogum sancisiyle donebiliyor.
Sagma makinasi gorumcemden geldi de bu biberon isiticiyi hic dusunmemistim. Kocamin aklina girmisler
Biliyodum ya
Bu doktor indi mi sence gobegin dedi (?) daha yeni döndü dedim a gec dönenler kanala giremeyebilir ilk gebelik va vs bir gaza geldi, ben de illa vajinal diye tutturmuyorum sezeryane karsi degilim ama gerek yoksa neden gireyim dedim, kocam da diyor ki sen oyle deyince pasi gole cevirdi gel bebeği alalim dedi.
Asil doktorum hastanenin bas hekimi ve kendisi hastane politikasi olarak vajinal dogumu desteklediklerini soylemisti.
Asil doktorum cati muaynesini anne rahat mi diye yapiyorum demisti. Vajinusmus vb sorunlar arttigindan dogumhanede kasılıp kalan anne oluyor, kendine dokunduruyor mu diye bakiyorum aslinda demisti. Mantıklı
Senin dogum hikayeni biliyorum yavrum bayadir okuyorum temmuz annelerini. Kordon dolanmis diyemedi (21.yuzyil hala kordon nerde goremiyoruz) Suniden cekiniyorum açıkçası, biliyorum ki ayni hormonu serumla verecekler aslında bir fark yok emme işte yumurta topuga dayaninca
Ben de hic dusunmemistim, kocama demişler muhim diye.
Sonuc olarak sezeryanda bekletmek istemiyorlar biliyorsunuz. Halbuki misal 40 hatta 41 dolunca kendi gelemezse de ameliyat edebilirler. Kari koca rahat ve gamsiz insanlarız, dun kadin 40dan sonra risklee var deyince kocamın bile aklinda soru isaretleri olustu. Boyle korkutuyorlar iste bizi dedim.
Ben bekleyecegim. Sonucta kusmadigim surece bir yerden cikacak bu cocuk tansiyon nst idrar kan vs bir sorunum yok simdilik. Haftaya sali 2.doktor ne diyecek bakalım.
Teşekkürler
Suniden hiç çekinme 140lara kadar gördüm 1.5 dakikada bir yaşadım katlanılıyo ve ben sevmiştim ya sancıları çok güzel karşılıyodum çok istedim normal olsun nasip olmadı hayırlısı canım hakkındaBize de öyle geldi açıkçası. İlk ve yüksek ihtimal tek çocuğum olacak, onumuzdeki ay 39 bitecek 40 yasima girecegim. Yani sezeryan sonrasi toparlanmak gözümde daha cok büyüyor, ondan şimdilik vajinal doğumdan vazgeçmek istemiyorum.
Ben de ayni fikirdeyim, ters duranlar bile dogum sancisiyle donebiliyor.
Sagma makinasi gorumcemden geldi de bu biberon isiticiyi hic dusunmemistim. Kocamin aklina girmisler
Biliyodum ya
Bu doktor indi mi sence gobegin dedi (?) daha yeni döndü dedim a gec dönenler kanala giremeyebilir ilk gebelik va vs bir gaza geldi, ben de illa vajinal diye tutturmuyorum sezeryane karsi degilim ama gerek yoksa neden gireyim dedim, kocam da diyor ki sen oyle deyince pasi gole cevirdi gel bebeği alalim dedi.
Asil doktorum hastanenin bas hekimi ve kendisi hastane politikasi olarak vajinal dogumu desteklediklerini soylemisti.
Asil doktorum cati muaynesini anne rahat mi diye yapiyorum demisti. Vajinusmus vb sorunlar arttigindan dogumhanede kasılıp kalan anne oluyor, kendine dokunduruyor mu diye bakiyorum aslinda demisti. Mantıklı
Senin dogum hikayeni biliyorum yavrum bayadir okuyorum temmuz annelerini. Kordon dolanmis diyemedi (21.yuzyil hala kordon nerde goremiyoruz) Suniden cekiniyorum açıkçası, biliyorum ki ayni hormonu serumla verecekler aslında bir fark yok emme işte yumurta topuga dayaninca
Ben de hic dusunmemistim, kocama demişler muhim diye.
Sonuc olarak sezeryanda bekletmek istemiyorlar biliyorsunuz. Halbuki misal 40 hatta 41 dolunca kendi gelemezse de ameliyat edebilirler. Kari koca rahat ve gamsiz insanlarız, dun kadin 40dan sonra risklee var deyince kocamın bile aklinda soru isaretleri olustu. Boyle korkutuyorlar iste bizi dedim.
Ben bekleyecegim. Sonucta kusmadigim surece bir yerden cikacak bu cocuk tansiyon nst idrar kan vs bir sorunum yok simdilik. Haftaya sali 2.doktor ne diyecek bakalım.
Teşekkürler
Fahriyeye bunu yapan hayat bize neler yapmaz canım boşver gider kilolarYa benim vücudumda böyle ama bunun yuzu çok şiş çok sinirlerim bozuk 3 kilo almışım geri pof
Deneme yanılma yöntemini kullanmakya fayda var, çünkü dediğin gibi insanı ikilemde bırakıyor bu doktorlar.Kizlar az once oglumun ilk ay asini yaptirdik. Doktor yastik kullanmami soyledi. Ozellikle kusan bebeklerde muhakkak.kullanilmali dedi. Benim geceleri kusmaz ama kafam karisti. Biri yastik kullanma der biri kullan der bu gorus ayriliklari beni oldurecek
Alkol aldığını biliyorsanız şarap ve çikolata olabilir.Kızlar doktorumuza bı hediye almak istiyoruz ama aklıma bir şey gelmiyor. Eşimin kuzenleri de Dr, bizim Dr ile fakülteden arkadaslarmis zaten onların tavsiyesi üzerine bu Dr u secmistik. Sağolsun inanılmaz ilgilendi her seyimizle. O yüzden bı ziyarette bulunmak istiyoruz ama ne alınır bilemedim. Varsa oneriniz alırım
Bu arada bugün minnosum dogali 4hafta oldu, zaman çabuk mu geçiyor ne?