• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen benim de sizliyolar:) essek sıpası çok da tatlı bı şey de denmiyor ki :) benimki bugün iki gogsumun arasında yüzüstü yattı hep, çok rahat ediyo orda:) ben de put gibi uyanmasına diye öyle onu bekleyip durdum
Benim sıpa da babasının göğsünde öyle duruyor benimkinde meme arayıp duruyor;)
İşimiz var bu bücürlerle parmağında oynatiyorlar bizi.

Bacimlar bana günlük rutininizi bı anlatır mısınız..benim oğlan gündüz sürekli ağlıyo akşamı zor ediyorum valla, gece uykulari maşallah iyi ama sabahtan akşama kadar ağlama bı yandan, gaz sancısı bı yandan, uykuya dalamamak bı yandan tüm gün koala gibi yapışık geziyoz hiçbir şey yapamıyorum. Ne yemek ne temizlik ne başka bı şey, WC ye bile gidemiyorum. Bı el atın bana:olamaz:
bazen oluyo bi uyuyo 3 saat kalkmıyo bazende yatırmamla kalkıyo hep kucak istiyo valla bizim bi rutinimiz yok şuan daha
zillinin canı ne isterse öyle oluyo 🤣
benim tek sorunum uyanık olduğunda asla durmuyo kucakta durcak illa
ee öyle oluncada uyanık olduğu zamanlarda tuvalete bile gidemiyorum kucağımda uyumasını bekliyorum 😱

Bebeğimin dün ateşi çıkmıştı bir kaç gündür de inlemesi vardı gaz zannediyorduk çocuk dr u arkadaşıma bunları yazarken gelin tahlil verelim dedi ve crp değerimiz yüksek çıktı enfeksiyon var demekmiş ve yatış yapıldı 😪 en az 1 hafta burda olacağız 3 saatte bir emzirmeye ineceğim çocuğuma :cry: Dualarınızı bekliyorum şifamızı bulup çıkarız inşallah 🤲🏻
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Bacimlar bana günlük rutininizi bı anlatır mısınız..benim oğlan gündüz sürekli ağlıyo akşamı zor ediyorum valla, gece uykulari maşallah iyi ama sabahtan akşama kadar ağlama bı yandan, gaz sancısı bı yandan, uykuya dalamamak bı yandan tüm gün koala gibi yapışık geziyoz hiçbir şey yapamıyorum. Ne yemek ne temizlik ne başka bı şey, WC ye bile gidemiyorum. Bı el atın bana:olamaz:
Alın benden de o kadar... Fazlası var eksiği yok. Memede uyumazsa eyvahh canıma okuyor. Nefes alamıyorum. Sürekli mizik mizik susmuyor :KK43: insanin sinirleri bozuluyor. Simdi esim evde bayram tatilinden dolayi , simdiden karalar bağladım o ise baslayinca napicam diye. Gece bi sekilde uyuyor ama gunduz cok yoruyor zor yemek yiyorum bazen yiyemiyorum o zaman stres yapiyorum sutum azalcak diye. Gecicek duzelicek diye diye ikna ediyorum kendimi
Al benden de o kadar sabaha karşı kalktı daha gözünü kırpmadı mememde 5 dakka 10 dakka tavşan uykusu ne yemek yiyebiliyorum ne ev işi ne tuvalet banyo yaptırınca uyuyordu oda uçtu gitti 🙄🙄🙄
Dünde bugünde gündüz neredeyse hiç uyumadı gecede sürekli uyandı kızım. Bugün eşim gelince kucağına verdim kızı ağlamaya başladım ben bakamıyorum bu çocuğa kötü anneyim ben diye 😣 tabi adam şok 😁 sizin yazdıklarınızı okuyunca demekki normalmiş dedim ayh ☺

Senoş ben dün gece yarı uykulu yarı uyanıktım kocalık sarılmış öpüyomuş adama sana ayıracak vaktim yok demişim farkında bile değilim 😁😁😁 küsmüş trip atıyo lan naptım diyorum Bişey yok diyo alla alla dedim sıkıştırdım da anlattı dedim benim devreler yandı artık uykusuzluktan yorgunluktan sen takma beni canım herifim ❤
haha 🤣
benimkide geçen gece işten gelmesini beklemeden uyumuşum diye trip atıyo
ulan uyku paçalarımdan akıyo neyini bekliyim senin dedim 🤣
bide geldiğinde hiç duymamışım gelmiş yatmış yanıma gece biara uyanıp ne zaman geldin diye sormuşum hiç hatırlamıyorum 🙄

Dünde bugünde gündüz neredeyse hiç uyumadı gecede sürekli uyandı kızım. Bugün eşim gelince kucağına verdim kızı ağlamaya başladım ben bakamıyorum bu çocuğa kötü anneyim ben diye 😣 tabi adam şok 😁 sizin yazdıklarınızı okuyunca demekki normalmiş dedim ayh ☺
Kendinizi hırpalamayın hatunlar yaa ben çok sinirli fevri sabırsız Bi insanım normalde benim ağlayıp zırlayıp pes etmem lazım ama bu kız beni çok değiştirdi bizlik Bi konu değil çocuklarımız huysuz napalım Bi kaç ay katlanıcaz onların canı sağolsun ❤️❤️

haha 🤣
benimkide geçen gece işten gelmesini beklemeden uyumuşum diye trip atıyo
ulan uyku paçalarımdan akıyo neyini bekliyim senin dedim 🤣
bide geldiğinde hiç duymamışım gelmiş yatmış yanıma gece biara uyanıp ne zaman geldin diye sormuşum hiç hatırlamıyorum 🙄
Allahım bu kocalar niye böyle ya 😁 dötümden nefes alıyorum hala Bi beklenti içinde hepsi aynı ya Allah razı olsun çocuğumuza bakıyorsun demiyo mikroplar 🙄🙄🙄
Bende beyefendiye yemek yapıckmışım dışardan yemekten sıkılmış ağır oluyomuş işe götürcekmiş ben kızıma bakıyorum sanada anan baksın ben çişe gidemiyorum dedim😁😁

Bebeğimin dün ateşi çıkmıştı bir kaç gündür de inlemesi vardı gaz zannediyorduk çocuk dr u arkadaşıma bunları yazarken gelin tahlil verelim dedi ve crp değerimiz yüksek çıktı enfeksiyon var demekmiş ve yatış yapıldı 😪 en az 1 hafta burda olacağız 3 saatte bir emzirmeye ineceğim çocuğuma :cry: Dualarınızı bekliyorum şifamızı bulup çıkarız inşallah 🤲🏻

Canım çok geçmiş olsun.Kendini yıpratma bebeğin için güçlü olmaya çalış.Rabbim dermansız dert vermesin yavrularimiza.

Cn
Cnm benim kizimda 3.4 gun once azar azar öksürüğü vardi bende yenidogan birsey yapmıyorlar zaten sanirim terledi öksürüyo sandim dun gece acayip öksürük krizi ve ağlamaları ile sabah hast gittim öksürük ciğere inmiş akciğer flmi kan tahlili falan derken virüs kapmış sanirim gecen hafta kizim grip olmustu sürekli bebegin etrafında ne yapsamda engel olamıyorum zaten kardeşi dogduktan sonra huy değişti kıskançlık üzüntü ne dersen var cok-da uzerine gidemedim ufaklık sanirim ondan kaptı.
Bize de 10 tane iğne ve fitil verip yolladı gunde 2 defa iğnesi var insallah bir an önce iyidirler demek oyuzden pek ekliyormuş ve 10 gunde 100 gram tek almis farkedememis :(

Canım anneler ağlayan bebek,gazlı bebek,hiçbir iş yapamamak,uykusuzluk vs vs...Çokta şeyapmayalim.Hepsi geçici hepsi düzelecek biliyoruz ki.Bi süre sabredicez sadece.
Ben bugün çok üzgünüm.Kuzenimizin oğlu evlerden ırak o hastalığa yenik düştü 8 yasindaydi yavrum.Ana babası acıların en büyüğünü yaşıyor bugün ve yasayacaklar ömür boyu😢Allahım düşmanıma vermesin evlat acısı.Hepimizin evlatlarını dermansız dertlerden kazadan beladan kötülüklerden korusun acılarını göstermesin...

Kızlar, agustos annelerinden size selam getirmişem 😂 evet sizi de okuyorum, nedir yani 😂

İki sorum olacak musaitseniz;
Kendi doktorum dogum tarihlerimde burda olmayacak (basinda belliydi) çatı muaynesini temmuz sonu yapti ve bir sorun gorunmuyor vajinal dogum icin dedi. Gecen persembe 2.doktora gittik, bebek dönmüştü aşağı doğru. Bugun 3.doktora gittik (2.de bu hafta izinde) o da vajinal muayne yaptı, indi mi gobegin sence dedi (wtf?) Vs vs sonunda kanala girmemis, ilk gebelikte simdiye dek gormediyse zor girmesi bugun veya düşün yarin alalim dedi. Bugun tam 39+0 ve elbette istemedik, haftaya sali zaten devredildigim 2.doktorumla muaynem var.
Soru su ki gec kanala giren oldu mu sizde?

İkinci sorum da biberon ısıtıcı kullanan var mi? Esime tavsiye etmisler alın mühim diye, gece beslemesi yapar vs vs Baktim avent fast var, begendim, siz neler kullaniyorsunuz?
Valla cnm benim kanala tam inmemişti baş aşağıda idi ama yana dogru duruyormuş doktor dogum esnasında sancılarla kanala giriyo merak etme dedi ki ayni doktor dogum zamani normal doğuma engel olmamasına rağmen sezeryan yapip kurtulmak için bebegin suyunun az olduğunu söyledi o riski alamam deyip beni sitrese soktu bende onda dogum yapmadim ayni hastanenin baska doktoruna gittim normal doğumu destekleyen kadin muane etti engel bir duurm yok deyip ayni günün gecesi beni normal dogurttu.
Demem o ki bazi doktorlar sirf sezeryan işlerine geldiği için bazi seyleri bahane edip sezeryana yönlendiriyo

Çok geçmiş olsun canım..
Canım anneler ağlayan bebek,gazlı bebek,hiçbir iş yapamamak,uykusuzluk vs vs...Çokta şeyapmayalim.Hepsi geçici hepsi düzelecek biliyoruz ki.Bi süre sabredicez sadece.
Ben bugün çok üzgünüm.Kuzenimizin oğlu evlerden ırak o hastalığa yenik düştü 8 yasindaydi yavrum.Ana babası acıların en büyüğünü yaşıyor bugün ve yasayacaklar ömür boyu😢Allahım düşmanıma vermesin evlat acısı.Hepimizin evlatlarını dermansız dertlerden kazadan beladan kötülüklerden korusun acılarını göstermesin...
Başınız sağ olsun canım. Duana da amin..

Kızlar, agustos annelerinden size selam getirmişem 😂 evet sizi de okuyorum, nedir yani 😂

Kendi doktorum dogum tarihlerimde burda olmayacak (basinda belliydi) çatı muaynesini temmuz sonu yapti ve bir sorun gorunmuyor vajinal dogum icin dedi. Gecen persembe 2.doktora gittik, bebek dönmüştü aşağı doğru. Bugun 3.doktora gittik (2.de bu hafta izinde) o da vajinal muayne yaptı, indi mi gobegin sence dedi (wtf?) Vs vs sonunda kanala girmemis, ilk gebelikte simdiye dek gormediyse zor girmesi bugun veya düşün yarin alalim dedi. Bugun tam 39+0 ve elbette istemedik, haftaya sali zaten devredildigim 2.doktorumla muaynem var.

İkinci sorum da biberon ısıtıcı kullanan var mi? Esime tavsiye etmisler alın mühim diye, gece beslemesi yapar vs vs Baktim avent fast var, begendim, siz neler kullaniyorsunuz?
Doğum esnası da kanala inebilir. Birkaç ıkınma kafi. Biberon ısıtıcı sağma makinası falan doğum sonrası da alabilirsin. İhtiyaç duyup duymamakla ilgili. Belki sadece emzireceksin ve gerek kalmayacak. Bende ikisi de yok.

Canım kanala tam manasıyla sancılarımla girdi iki kızım da.
Daha önce değil yani..
Sabırla bekle
İkinci kızım 40+3 te doğdu

Rabbim acil şifalar versin bebeğine canım 🌹🌹

Back