Orasi kesin canimBastıracak parayı zayıflicak 1 sene yapmıyolarmış o yüzden bekliyordur bak seneye yazın nasıl fit olcak
Ben adim attim yoksa benimkinde de talep yok yani bekleyisteKız bu arada ne o öyle kocalar zor durduruluyor falanBenimkinde tik yok boyu devrilesice. Rüyamda da Feyza diye bi kızla beni aldatırken gördüm. Hemen tüm listeler tarandı öyle biri yok Lütfen sabah sabah övülmeye ihtiyacım var. Her yerlerimi ovun ❤❤❤
Hep ayniyiz canim saclar tepeden toplanir ust bas zaten salaş neyimize dolansinlarBenim koca beni sadece anne olarak görüyo:) ben evde memeler fora, sacbas dağılmış, surekli emzirdigim için adamin bana bakış açısı degistihey gidi heyyy bir zamanlar dotumden ayrilmazdi
3 yasindaki kizimda hala var canimCankuslar bir de bebeğinin kafasında konak olan var mi? Benimkinin saçı da uzun kafası dolu. Zeytinyağ yaptik çoğu geçmedi. Var mı yol yordam bilen?
Geçmiş olsun canım benim ❤ hava değişiminden bebeler baya etkileniyor yaa. Ilk geldiğimizde bizim kiz da acayip düşmüştü bana. Dotumden ayrılmıyordu. Sıkı giydir arkadaşım. Ben gündüz kısa kollu elbise falan giydiriyordum hala burnu tıkalı kuzucugin. Şimdi çift çorap falan takılıyoruz. Tekrar geçmiş olsun adi güzel oglusuna❤❤❤❤İçime doğdu beni özlediğin heralde bakayım dedim bi foruma❣
Biz bayramın birinci günü bileciğe geldik benim memlekete burdayız işte
Deniz gitti fırtına geldi zaten hiç fırsat yok bakmaya buraya boşlukta ailemle vakit geçiriyorum anca
Acayip kucakcı oldu bebe kalabalıkta
Ve bi gece acile gittik burda balgamlı kustu iki kez diye
Hafifte hırıltı vardı burnu tıkanmış serfiz yapıyorum
Akciğer filmi çektilerde şükür yok bişey
Biz yenidopan pino hikayesinden sonra pimpirik demeyimde çok kontrolcü anne baba olduk :/ inş biraz normale dönebiliriz
Ama şimdi burun sümüklü ve öksürük var dünden beri hava değişiminden mi oldu nooldu anlamadık ne kadar beklemek lazım öksürük için bi akıntı var onu atmak için öksürüyo olabilir
Zeytinyağı karbonat karıştırıp banyo öncesi sürüp bekle sonra Konak tarağı ile tarayarak yıka canım tek seferde geçmeyebilir tekrarladıkça çözülür.. Konak hiç oluşmaması içinde her banyo sonrası bebek fırçası ile tara saçlarınıCankuslar bir de bebeğinin kafasında konak olan var mi? Benimkinin saçı da uzun kafası dolu. Zeytinyağ yaptik çoğu geçmedi. Var mı yol yordam bilen?
Normal ince dişli tarakla tariyorum ama faydası yok pekBide tarak var konak tarağı başak tarıyomusun onla
Chicco nun masaj yağını sürdük geçirdi bizim ama çok azdı, daha çok oluşumunu engelledi sanırımCankuslar bir de bebeğinin kafasında konak olan var mi? Benimkinin saçı da uzun kafası dolu. Zeytinyağ yaptik çoğu geçmedi. Var mı yol yordam bilen?
Biz evrak çantası almıştık, onun dışında adının yazdığı imza kalemi olabilir. Doktor kadınsa hediye almak daha kolayKızlar doktorumuza bı hediye almak istiyoruz ama aklıma bir şey gelmiyor. Eşimin kuzenleri de Dr, bizim Dr ile fakülteden arkadaslarmis zaten onların tavsiyesi üzerine bu Dr u secmistik. Sağolsun inanılmaz ilgilendi her seyimizle. O yüzden bı ziyarette bulunmak istiyoruz ama ne alınır bilemedim. Varsa oneriniz alırım
Bu arada bugün minnosum dogali 4hafta oldu, zaman çabuk mu geçiyor ne?
Al bir o kadar da bendenBenim koca beni sadece anne olarak görüyo:) ben evde memeler fora, sacbas dağılmış, surekli emzirdigim için adamin bana bakış açısı degistihey gidi heyyy bir zamanlar dotumden ayrilmazdi
Koca su uykusuz meymenetsiz suratın neyine baksın ikizler beni öldürmüş yemek yemeyi evi kendimi bırak wc gidemiyorum bazen 6 saatHep ayniyiz canim saclar tepeden toplanir ust bas zaten salaş neyimize dolansinlar
Gitsin zaten ya çok gıcıkFahriyeye bunu yapan hayat bize neler yapmaz canım boşver gider kilolar
Valla böyle diyen doktoru tebrik ediyorumKızlar merhaba bugün 18. Gün doktora gittik 3180 doğan bebe olmuş 3900. Doktor dediki mama mı veriyosun yoksa dedim evetdediki vermiceksin bundan sonra çok fazla kilo almış. E dedim doymuyo ağlıyo uyumuyo. Olsun kes mamayı sütün yeter ona dedi. Bu kız hep meme aranıyo mamasız napcam
Benimkinde mi bir gariplik var anlamadim.herkes meme araniyor.der benim doymussa tamamdir agzina asla veremiyorum.kabul etmiyor. Bizim de kontorl vardi 3650.idi 4500 olmus boyu 50.cm di 58 cm olmusKızlar merhaba bugün 18. Gün doktora gittik 3180 doğan bebe olmuş 3900. Doktor dediki mama mı veriyosun yoksa dedim evetdediki vermiceksin bundan sonra çok fazla kilo almış. E dedim doymuyo ağlıyo uyumuyo. Olsun kes mamayı sütün yeter ona dedi. Bu kız hep meme aranıyo mamasız napcam
Emzirirken vücut ödem yapıyor. Birde insanın gözü dönüyor bende devamlı bir açlık hissi...Umudumuzsun fahriye
Bu arada ben bunalim takılınca eşim baskül alıp gelmiş, 5kilo fazlaligim varmış sadece ama olduğumdan daha iri görünüyorum ilginç. Hadi bakalım kızlar incecik dal gibi olalım eski halimize dönelim
Çok geçmiş olsunBebeğimin dün ateşi çıkmıştı bir kaç gündür de inlemesi vardı gaz zannediyorduk çocuk dr u arkadaşıma bunları yazarken gelin tahlil verelim dedi ve crp değerimiz yüksek çıktı enfeksiyon var demekmiş ve yatış yapıldıen az 1 hafta burda olacağız 3 saatte bir emzirmeye ineceğim çocuğuma Dualarınızı bekliyorum şifamızı bulup çıkarız inşallah
Off off Allah rahmet eylesin Allah tüm şifa bekleyenlere de şifa versin. Evlat acısı göstermesin...Canım anneler ağlayan bebek,gazlı bebek,hiçbir iş yapamamak,uykusuzluk vs vs...Çokta şeyapmayalim.Hepsi geçici hepsi düzelecek biliyoruz ki.Bi süre sabredicez sadece.
Ben bugün çok üzgünüm.Kuzenimizin oğlu evlerden ırak o hastalığa yenik düştü 8 yasindaydi yavrum.Ana babası acıların en büyüğünü yaşıyor bugün ve yasayacaklar ömür boyuAllahım düşmanıma vermesin evlat acısı.Hepimizin evlatlarını dermansız dertlerden kazadan beladan kötülüklerden korusun acılarını göstermesin...
Kaçıncı gün 1 aylık mıBenimkinde mi bir gariplik var anlamadim.herkes meme araniyor.der benim doymussa tamamdir agzina asla veremiyorum.kabul etmiyor. Bizim de kontorl vardi 3650.idi 4500 olmus boyu 50.cm di 58 cm olmus
O kadar bekleniyor mu ya 6 ay nasıl korunacağızSezaryen olanlarda 6 ay sonra öneriliyor diye biliyorum
Başak canım mustelanın konak önleyici şampuanından aldım. Bakayım deneyim haber ederim ama Dorukta da olmuştu. Tarlaya yaraya sor geçirmiştim benNormal ince dişli tarakla tariyorum ama faydası yok pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?