• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bebeğimin dün ateşi çıkmıştı bir kaç gündür de inlemesi vardı gaz zannediyorduk çocuk dr u arkadaşıma bunları yazarken gelin tahlil verelim dedi ve crp değerimiz yüksek çıktı enfeksiyon var demekmiş ve yatış yapıldı 😪 en az 1 hafta burda olacağız 3 saatte bir emzirmeye ineceğim çocuğuma :cry: Dualarınızı bekliyorum şifamızı bulup çıkarız inşallah 🤲🏻
Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce atlatır kuzucuğun..
Kızlar, agustos annelerinden size selam getirmişem 😂 evet sizi de okuyorum, nedir yani 😂

İki sorum olacak musaitseniz;
Kendi doktorum dogum tarihlerimde burda olmayacak (basinda belliydi) çatı muaynesini temmuz sonu yapti ve bir sorun gorunmuyor vajinal dogum icin dedi. Gecen persembe 2.doktora gittik, bebek dönmüştü aşağı doğru. Bugun 3.doktora gittik (2.de bu hafta izinde) o da vajinal muayne yaptı, indi mi gobegin sence dedi (wtf?) Vs vs sonunda kanala girmemis, ilk gebelikte simdiye dek gormediyse zor girmesi bugun veya düşün yarin alalim dedi. Bugun tam 39+0 ve elbette istemedik, haftaya sali zaten devredildigim 2.doktorumla muaynem var.
Soru su ki gec kanala giren oldu mu sizde?

İkinci sorum da biberon ısıtıcı kullanan var mi? Esime tavsiye etmisler alın mühim diye, gece beslemesi yapar vs vs Baktim avent fast var, begendim, siz neler kullaniyorsunuz?
Merhaba doğum anında bile kanala inen bebekler var, bazı hastanelerde çatı muayenesi, kanala inme durumu vs.hic biri konuşulmuyor bile. Doğum anı belli oluyor..

Kızlar Metehan emip emip kusuyor.Az emzireyim kusmasın diyorum ama bu sefer de hala emmek istiyor diye üzülüyorum.Var mı böyle emip emip kusan bebisimiz siz ne yapıyorsunuz bu durumda
Canım bizde de durum aynı 😢 yıldım inan her emmede hemen hemen, bazen ağız dolusu bazen az az ama hep kusuyor , napacaz?

Kızlar, agustos annelerinden size selam getirmişem 😂 evet sizi de okuyorum, nedir yani 😂

Kendi doktorum dogum tarihlerimde burda olmayacak (basinda belliydi) çatı muaynesini temmuz sonu yapti ve bir sorun gorunmuyor vajinal dogum icin dedi. Gecen persembe 2.doktora gittik, bebek dönmüştü aşağı doğru. Bugun 3.doktora gittik (2.de bu hafta izinde) o da vajinal muayne yaptı, indi mi gobegin sence dedi (wtf?) Vs vs sonunda kanala girmemis, ilk gebelikte simdiye dek gormediyse zor girmesi bugun veya düşün yarin alalim dedi. Bugun tam 39+0 ve elbette istemedik, haftaya sali zaten devredildigim 2.doktorumla muaynem var.

İkinci sorum da biberon ısıtıcı kullanan var mi? Esime tavsiye etmisler alın mühim diye, gece beslemesi yapar vs vs Baktim avent fast var, begendim, siz neler kullaniyorsunuz?
Göbek düşme inme mevzusu var benimde tepedeydi doktor yürümüyor musun acabası diye bana kızdı 😁 keza kanala girmeyen bebeye sahiptim açılmam başlamıştı inmemişti ama doğum anında bile inebilceği için suni denedik 39+5te eğer bebişin Bi engeli yoksa kordon dolanması ters girme vs sancıyla inebiliyormuş benim hanım kordonla halay çektiği için boynuna dolamış inemedi mesela şans işi birazda nasip nasıl gelmek istiyorlarsa öyle geliyorlar 😎
Aventin biberonlarını aldım duruyo aldığım gibi ihtiyaç doğrultusunda sağma makinası biberon ısıtıcı biberon vs almanı öneririm ben hiç kullanmadım emişiyoruz henüz 😁

Rabbim yardimciniz olsun inşallah. Tez zamanda kurtulursunuz sıkıntılardan inşallah. Çok geçmiş olsun.
Rabbim herseyi düzene soksun insallah gecmiş olsun.sütün de normale döner insallah
Allah şifa versin ,bir daha yaşatmasın
Allah yardımcınız olsun canım.Umarim bir an önce yoluna girer hersey
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah bir damla da olsa sütün çoğalır şu dönemi bir atlatın her şey yoluna girer elbet
Allah yardımcınız olsun sıkıntılarınız su gibi gelip geçsin inşallah hayatta belli dönemlerde böyle şeyler oluyor malesef kendini teskin et sütün kesilmesin hepsi geçecek inşallah
kuzum kıyamam geçmiş olsun inş. Hemen atlatırsın.
ayy çok sevindim.
canım hepsi üstüste gelmiş. Rabbim şifa versin hepinize inş. Sütünü düşünmee bebiş bir şekilde doyar. Sen üzülme eye çalış yavrum hisseder

Bende 2 sini uyuttum hemen gözleri dinlendireceğim şimdi
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun umarım herşey düzelir sütün de artar inşallah
Canım geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Duayla..
Sağol canım. Ben de artık pek tepki göstermiyorum :super: aminnnnn. Hayırlısı canım inşallah iyi sonuçlar alırsınızz.

Sağolun kızlar :KK200:

Geçti ki şükür :nazar::super:

Çok ççok geçmiş olsun ya, çok üzüldüm arkadaşım. Allah sana güç versin. En sevdiricisi yavrun iyi. Dualarımız seninle
Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin bir daha göstermesin

Çok teşekkür ederim hepinize
Allah razı olsun iyi dilekleriniz için
Durumlar duzeldiginde yeniden araniza dönerim inşallah

Hepinizi Allah'a emanet ediyorum ❤❤

Bebeğimin dün ateşi çıkmıştı bir kaç gündür de inlemesi vardı gaz zannediyorduk çocuk dr u arkadaşıma bunları yazarken gelin tahlil verelim dedi ve crp değerimiz yüksek çıktı enfeksiyon var demekmiş ve yatış yapıldı 😪 en az 1 hafta burda olacağız 3 saatte bir emzirmeye ineceğim çocuğuma :cry: Dualarınızı bekliyorum şifamızı bulup çıkarız inşallah 🤲🏻
Canim cok gecmis olsun inşallah kisa surede atlatirsiniz

Biberon ısıtıcı mi zaten sicak suyun icinde 2 dk beklesin isiniyo zaten canim süt gercekten ihtiyac duyarsan alman daha mantikli sagma makinesi falan tamamda bu biraz gereksiz geldi bana

Allahım bu kocalar niye böyle ya 😁 dötümden nefes alıyorum hala Bi beklenti içinde hepsi aynı ya Allah razı olsun çocuğumuza bakıyorsun demiyo mikroplar 🙄🙄🙄
Bende beyefendiye yemek yapıckmışım dışardan yemekten sıkılmış ağır oluyomuş işe götürcekmiş ben kızıma bakıyorum sanada anan baksın ben çişe gidemiyorum dedim😁😁
😂😂 Iyi demissin

Ya napıyorsun peki emsin kussun mu diyorsun yoksa az emzireyim de kusmasın mi.kafam karışık.ne sıklıkla emiyor.emzik alıyor mu
Reflusu var galiba dimi canim bizimde gaz cikmadiginda kusuyor aradan 5 10 dk geçince emziriyorum yeniden zaten uzuun uzuuunn emmez hic 4-7 dk arasi genelde

Kızlara aranızda spiral kullanan varmıydı? Yada kullanacak olan? Ben ilaç kullanmayı sevmiyorum. Ve artık çocuk işini de kapattım. Ne zaman spiral taktırabiliriz bir bilginiz varmı?
Canim 40tan sonra takiyorlar genellikle 2 ayda rahim daha da toparlanmis olur takarlar galiba

Herkese merhaba,

Kızlar uzun süredir yazamıyorum. Skntili dönemler geçiriyorum . Tatile çıktığımız ilk gün kaza yaptık, neyse olan oldu dedik geldik, ama ertesi gun babam rahatsızlandı yoğun bakımda şuan. Annem ve eşim de rahatsızlandı. Evimize dönemiyoruz, babamin hastaneden sevki yapılamadı bayram tatili araya girdi vs. Derken biz buralarda kaldik.

Duaya ihtiyacım var. Hiç buraya girecek vaktim yok, halim yok, keyfim yok. Ama aklıma gelmiyor değilsiniz. Hepiniz iyisinizdir umarım.

Bebeğimde ve bende bir sknti yok ama her şey üst üste gelince ben çok bunaldim. Sütüm kesildi kesilecek . Damla damla sağıyorum resmen. Her şey bir anda alt üst oldu. Bana ve aileme dua edin
Gerçekten cok ust uste gelmiş Allah sifa versin canim hersey hayirlisiyla yoluna girer umarim

Kızlar Metehan emip emip kusuyor.Az emzireyim kusmasın diyorum ama bu sefer de hala emmek istiyor diye üzülüyorum.Var mı böyle emip emip kusan bebisimiz siz ne yapıyorsunuz bu durumda
Benim başağım da aynı ya, süeekli emiyor şişiyor ve kusuyor. Ben de bir çare bulamadım.
Eki Görüntüle 2298613

Bu kıyağımı unutmayın Fahriyeye bakın ve şükredin doğurduk bizde 😁😁
Oopooghh içim rahatladı valla :duduk:
Kızlar bı sorum olacak, benim yavru 2900 doğdu 4.gun kontrole gittiğimizde 2600lerdeydi malesef. Bugün 27.gundeyiz ve 4kg oldu oğlum maşallah. Kilo alımı sizce normal mi yoksa yetersiz mi
Çok iyi bence
Çok geçmiş olsun dualarımız seninle

Kızlar merhaba günaydın ya bu sabah bir baktım kakası böyle endişelendim acaba doktora gitmeliymiyim hemen bugün ?

Eklentiler

• FED57989-711C-4E21-AA71-9C33BEB200EB.jpeg
    FED57989-711C-4E21-AA71-9C33BEB200EB.jpeg
    89,5 KB · Görüntüleme: 53
Bizimki de dün gece rekor kırdı bence akşam 17:30 da uyandı gece 3 e kadar 2 saat ancak uyumuştur. Ne doğru dürüst emdi ne de uyuyabildi tam dalıyor yaylağa koyuyorum gaz sancısı vuruyor çocuk uyanıyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kızlar merhaba günaydın ya bu sabah bir baktım kakası böyle endişelendim acaba doktora gitmeliymiyim hemen bugün ?

Dün benimkide buna benzer yaptı tam aynı olmasada minik yesillikler vardı. Balgamsı kanlı dışkı olmadığı sürece endişelenecek birşey yok diyorlar ama bende foto çektim haftaya kontrolde sorucam. Bende besin alerjisinden korktum ama böyle olmazmış.

Dün benimkide buna benzer yaptı tam aynı olmasada minik yesillikler vardı. Balgamsı kanlı dışkı olmadığı sürece endişelenecek birşey yok diyorlar ama bende foto çektim haftaya kontrolde sorucam. Bende besin alerjisinden korktum ama böyle olmazmış.
Bilmiyorum ya bakalım yine yapacak mı

Back