- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Sağol canım. Ben de artık pek tepki göstermiyorum aminnnnn. Hayırlısı canım inşallah iyi sonuçlar alırsınızz.Gözün aydın canım bunu da atlattınız, ailenin yanında olmanda çok güzel Allah yanıbaşımızdan eksik etmesin onları.. benim annemde bebeklere meyve fln tattırıyor ses etmiyorum diğerlerinde şiddetle karşı çıkmıştım ama tuhaf şekilde bende salmışım bu konuları galiba çok şükür zaman geçiyor büyüyorlar biraz zor biraz kolay ama çook tatlı ben biraz fazla duygusalım her an ağlamaklı ve fazlaca unutkan.. hem hormonlar hemde bir türlü düzelmeyen anemi beni bu duruma getiriyor Pazartesi bebeklerle birlikte benimde randevum var bakalım ne diyecek drumuz..
Saryacım gözünaydın canım
Sağolun kızlarÇok şükür canım.
Geçti ki şüküriyi haberlerle gelirsin inşallah canım
geçer hiç merak etme
Çok ççok geçmiş olsun ya, çok üzüldüm arkadaşım. Allah sana güç versin. En sevdiricisi yavrun iyi. Dualarımız seninleHerkese merhaba,
Kızlar uzun süredir yazamıyorum. Skntili dönemler geçiriyorum . Tatile çıktığımız ilk gün kaza yaptık, neyse olan oldu dedik geldik, ama ertesi gun babam rahatsızlandı yoğun bakımda şuan. Annem ve eşim de rahatsızlandı. Evimize dönemiyoruz, babamin hastaneden sevki yapılamadı bayram tatili araya girdi vs. Derken biz buralarda kaldik.
Duaya ihtiyacım var. Hiç buraya girecek vaktim yok, halim yok, keyfim yok. Ama aklıma gelmiyor değilsiniz. Hepiniz iyisinizdir umarım.
Bebeğimde ve bende bir sknti yok ama her şey üst üste gelince ben çok bunaldim. Sütüm kesildi kesilecek . Damla damla sağıyorum resmen. Her şey bir anda alt üst oldu. Bana ve aileme dua edin