• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Al benden de o kadar sabaha karşı kalktı daha gözünü kırpmadı mememde 5 dakka 10 dakka tavşan uykusu ne yemek yiyebiliyorum ne ev işi ne tuvalet banyo yaptırınca uyuyordu oda uçtu gitti 🙄🙄🙄
Yavrukuslar hepsi, yani normali nedir bilmiyorum. Sürekli uyumalari mi lazım yoksa gündüz uyanık mi olmalılar? Bizimkiler mi normal acaba bilemedim ki. Ama anaları bitti Allah yardımcımiz olsun :)

Kızlar bı sorum olacak, benim yavru 2900 doğdu 4.gun kontrole gittiğimizde 2600lerdeydi malesef. Bugün 27.gundeyiz ve 4kg oldu oğlum maşallah. Kilo alımı sizce normal mi yoksa yetersiz mi

Valla canım oyalamaya çalışıyorum ama fena iştahlı. Tam ugunma aşamasına geldiğinde veriyorum memeyi. Inan saati yok. Ne zaman isterse emiyor bücür 😒 Peynir gibi kusuyor genelde öyle kustuhunda hiç dert etmiyorum ama şu gibi kusarsa en az 1 2 saat emziriyorum. Emzik çok güzel emiyordu ama son 10 gündür almıyor midesi bulanıyor 😒
Bizimkine denedim bazen alıyor bazen almıyor.acaba ac çocuk email emer mi yoksa asil acken mi emer

Nooo benim kızım durmuyor anakucağında otomatik müzikli var boşuna para gömmüşüm 😁 ayakta yada kucakta sallicaksın her bebek bir değil canım
Benimki de kucakta sallanmaktan anliyor. Ayakta salliyorum anlamiyor Belki biraz daha mi buyumesi lazim ayakta sallanmaktan anlamasi icin bilemedim

Yavrukuslar hepsi, yani normali nedir bilmiyorum. Sürekli uyumalari mi lazım yoksa gündüz uyanık mi olmalılar? Bizimkiler mi normal acaba bilemedim ki. Ama anaları bitti Allah yardımcımiz olsun :)
Aslında gece gündüz ayrımı yapmaları güzel ama 3. Aya kadar böyle gidermiş 4. Trimester hikayesi galiba geçicek inşallah kuzum

Kızlar bı sorum olacak, benim yavru 2900 doğdu 4.gun kontrole gittiğimizde 2600lerdeydi malesef. Bugün 27.gundeyiz ve 4kg oldu oğlum maşallah. Kilo alımı sizce normal mi yoksa yetersiz mi
Gayet yeterli daha ne olsun, haftada 200 gram yeterli. 😊 biz de 3300 doğduk, sarılık sebebiyle ememedi 2900e düştük bugün 24.gün 3900 olmuşuz gayet güzel, yeterli dedi doktor.

Gayet yeterli daha ne olsun, haftada 200 gram yeterli. 😊 biz de 3300 doğduk, sarılık sebebiyle ememedi 2900e düştük bugün 24.gün 3900 olmuşuz gayet güzel, yeterli dedi doktor.
Çok güzel canım maşallah, göğüs yaraların nasıl iyileşti mi biraz

Bebeğimin dün ateşi çıkmıştı bir kaç gündür de inlemesi vardı gaz zannediyorduk çocuk dr u arkadaşıma bunları yazarken gelin tahlil verelim dedi ve crp değerimiz yüksek çıktı enfeksiyon var demekmiş ve yatış yapıldı 😪 en az 1 hafta burda olacağız 3 saatte bir emzirmeye ineceğim çocuğuma :cry: Dualarınızı bekliyorum şifamızı bulup çıkarız inşallah 🤲🏻

Çok güzel canım maşallah, göğüs yaraların nasıl iyileşti mi biraz
Şu gümüş kapaklardan aldım yarası az olan göğsü 2 günde tamamen iyileştirdi, ancak diğer taraf gerçekten sorunlu olduğu için zamana ihtiyacı var sanırım. Artık hiçbirşey sürmüyorum sadece gümüş kapak bakalım inşallah bir hafta on güne iyileşir 🐥

Bebeğimin dün ateşi çıkmıştı bir kaç gündür de inlemesi vardı gaz zannediyorduk çocuk dr u arkadaşıma bunları yazarken gelin tahlil verelim dedi ve crp değerimiz yüksek çıktı enfeksiyon var demekmiş ve yatış yapıldı 😪 en az 1 hafta burda olacağız 3 saatte bir emzirmeye ineceğim çocuğuma :cry: Dualarınızı bekliyorum şifamızı bulup çıkarız inşallah 🤲🏻
Çok çok geçmiş olsun dua edeceğiz

Kızlar Metehan emip emip kusuyor.Az emzireyim kusmasın diyorum ama bu sefer de hala emmek istiyor diye üzülüyorum.Var mı böyle emip emip kusan bebisimiz siz ne yapıyorsunuz bu durumda
Çok kusuyor. Doktor kilo alımı iyi dedi. İlaç verdi. Onu da istemiyor çıkarıyor. Az önce iki saatte altı kere kustu. Niye böyle bu çocuk ya

Kızlar, agustos annelerinden size selam getirmişem 😂 evet sizi de okuyorum, nedir yani 😂

İki sorum olacak musaitseniz;
Kendi doktorum dogum tarihlerimde burda olmayacak (basinda belliydi) çatı muaynesini temmuz sonu yapti ve bir sorun gorunmuyor vajinal dogum icin dedi. Gecen persembe 2.doktora gittik, bebek dönmüştü aşağı doğru. Bugun 3.doktora gittik (2.de bu hafta izinde) o da vajinal muayne yaptı, indi mi gobegin sence dedi (wtf?) Vs vs sonunda kanala girmemis, ilk gebelikte simdiye dek gormediyse zor girmesi bugun veya düşün yarin alalim dedi. Bugun tam 39+0 ve elbette istemedik, haftaya sali zaten devredildigim 2.doktorumla muaynem var.
Soru su ki gec kanala giren oldu mu sizde?

İkinci sorum da biberon ısıtıcı kullanan var mi? Esime tavsiye etmisler alın mühim diye, gece beslemesi yapar vs vs Baktim avent fast var, begendim, siz neler kullaniyorsunuz?

Yaaaa:( cok çok geçmiş olsun Allahım acil şifa versin yavruya

Back