2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Seninle gidip seninle gelsin oyleyse madem kontrol altina alamıyorsun canim

Canım aynı binadayiz zaten sesini duyunca oğlum balkona çıkıyor babanne yanına gelicem diyor.Bana sormadan iyi hadi gel diyor.Bebek olali hiç tutamıyorum oğlumu.Her dediğini yaptığı simarttigi için koşup gidiyor kv ye.Ya daha anlatsam inanamazsınız.Oglumun çişi gelince eve sokmuyor bahçeye yaptırıyor.Birkac kere denk geldim olay çıkardım.Ama eminim ben yokken yine yaptırıyor.Kafayi yeme noktasındayım.

Gunaydin kizlar iyi bayramlar herkrse bizde annemlerden geldik dun aksam evde yalniz devam yine erkenden ds uyandi yavrular birde dun baya soguk seyler ictik bugüne bogaz agrisiyla basladim inşallah hasta olmayiz
benimde boğazım ağrıyor fena ya yoldan geldik ya hava değişimi heralde
Ahahaha bizim 50 gün oldu halen kavuşamadık. Önceki 2 ayda yok zaten iyice kanks mode

Esin ne diyor bu durumlara canim ayni binada zor tabi

Bizde ayniyiz ya geceyi gündüzü karisitrdik iyice hayır gündüz uyuyabilsem bari diğer oğlan oyun ister as ister off off

canım sende kızların da fıstık gibisiniz maşallah ek gıdaya geçince 2 ayda gider o kilolar diyet ve sporla
benimde tek taşım ve hediye bir yüzüğü i hep lavabonun önünde bir yerim var oraya koyuyorum. Bir gün bir kayboldu evde olduğuna eminim aramadığım yer kalmadı.. Sonra bizim lavabonun gideri su akıtmaya başladı. Eşim onu değiştirirken bir baktı içinden çıktı. Oğlum onu yandan içine atmış meğer varya su akıtmasa kaybolup gidecekti yüzükler..
Benim en zorlandığım hastayken ve diş çıkarma dönemleridir. Saat başı uyanırlar. Evde buhar makinesi varsa açabilirsin canım
Hele işe başlayınca çok zor oluyor...

Bende tatlıya olan düşkünlük var normal kilomdan tam 10 kilo fazlalığım var bu beden bana ait değilmiş gibi hissediyorum kendimi teselli ediyorum daha 23 gün oldu verirsin diye. Yavas yavas alışkanlıklarımı degistirmeye çalışıyorum. Gece mesela meyve yeme isteğimi frenledim. Çok açlık cekersem yogurt yiyorum akşam belli bir saatten sonra yemiyorum ama öğlen kahve yanında tatlı yeme isteğimi hala kıramadım onu da halledersem veririm ins. Sen de ufak ufak alışkanlıkları degistirebilirsin..

40ini nasil uçurdun canm neler yaptın bizimde yarin 40 olacak bende eksiksiz yapayim diyorum
Annem 40 tane bulgur suya koy bebegi yıka dedi neler söylenir neler yapılır baska sen tam yaptığını detayli anlatirmisin

Benimki şeker kutusundan çıktı desem temizlik yapılırken kaybolmasın diye metal kutulu naneli şekerim vardı onun içine atmışım çok şükür buldum bende

Hepimiz sürekli aciz çünkü 7/24 emziriyoruz canim

Kizlar ya ben 6 haftadan sonra yapilan muayene gidemicem,oğlum huysuz biraz,sıcakta kendimle götürsem otobüsle perişan olur,+ o bölgem temiz değil korkuyorum sezaryen yerini venus ile almaya,alan var mi?

Esin ne diyor bu durumlara canim ayni binada zor tabi

Eşimde yıldı artık.Konuşmaktan bıktı usandı.Ne yapsak bildigini okuyor kadin.Ev alana kadar sabredicez mecburen diyor.1-2 senemiz daha var.Anlasilan bi çözümü yok bu işin.Tamamen kesip atamıyorsun ilişkini eşimin annesi çocuğumun babanesi

Kafayı yiyeceğim kayınpeder bebeğin ağzına bayram çikolataları varya madlen çikolata onlardan vermek istiyo neymiş yalıyormuş çok seviyormuş baba memeyi bırakır diyorum yok alerji olur diyorum yok elinden aldık ama çocuğuma yalattı bikere
Kayınvalide desen sanki benim bebemi değilde kaynanasını yıkıyo lifi bi sürtüşü var ciğerim yandı çocuğu tutamıyo belini boşta bırakıyo çocuğun ağırlığını dizlerine veriyo havluyla kuruluyo sürttüre sürttüre kafasına bi şampuan sürüşü var hatır hutur

40ini nasil uçurdun canm neler yaptın bizimde yarin 40 olacak bende eksiksiz yapayim diyorum
Annem 40 tane bulgur suya koy bebegi yıka dedi neler söylenir neler yapılır baska sen tam yaptığını detayli anlatirmisin
Canım aslında tek şey bebeğin ve senin banyo yapmanız. Bunu ritüel haline getirince 40 uçurma oluyor. Ben birazını yaptım. Birazını yapmadım. 40 küçük taş, bi çimdik tuz, şeker, bal, altın koyuyorsun suya. Tesbih, makas, anahtar gibi şeyler de var sanırım. Altını unuttum mesela. 20 gün yarı kırkı orda sade altın koymuştum suya. Çiçek ve yaprak işin süsü o kadar. Son suyunu sade temiz su döktüm. Suyun birazını ben kendim banyoda kullandım. Gusül alıp çıktım. İbadete başlayabiliyorsun. Çıkıp geziyorsun. Biz zaten bayram diye yine köye geldik. Bunu bilen birilerine gidersen sana içinde süslü yumurtalar vs bulunan bir hediye sepeti veriyorlar. Bebeğin yanağına un sürüyorlar. Hepsinin anlamı var. Bunları yapmadık. Akşam eve dönerken 2-3 yumurta isteyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…