Seninle gidip seninle gelsin oyleyse madem kontrol altina alamıyorsun canim
benimde boğazım ağrıyor fena ya yoldan geldik ya hava değişimi heraldeGunaydin kizlar iyi bayramlar herkrse bizde annemlerden geldik dun aksam evde yalniz devam yine erkenden ds uyandi yavrular birde dun baya soguk seyler ictik bugüne bogaz agrisiyla basladim inşallah hasta olmayiz
Ahahaha bizim 50 gün oldu halen kavuşamadık. Önceki 2 ayda yok zaten iyice kanks modeYine mi kocadan ayrı kalcan tamda kırkın çıkıyorken başak kankim
Gerçi benimde daha kanamam bitmedi kavuşamıyoruz herifle kırkım çıksa nolur
Burnu tıkalı piremses hanımın da tıkalı burnundan öpüyorum ❤
Gecmis olsun canim bugune gribe çevirdi malesef inşallah sende hasta olmazsinbenimde boğazım ağrıyor fena ya yoldan geldik ya hava değişimi heralde
Esin ne diyor bu durumlara canim ayni binada zor tabiCanım aynı binadayiz zaten sesini duyunca oğlum balkona çıkıyor babanne yanına gelicem diyor.Bana sormadan iyi hadi gel diyor.Bebek olali hiç tutamıyorum oğlumu.Her dediğini yaptığı simarttigi için koşup gidiyor kv ye.Ya daha anlatsam inanamazsınız.Oglumun çişi gelince eve sokmuyor bahçeye yaptırıyor.Birkac kere denk geldim olay çıkardım.Ama eminim ben yokken yine yaptırıyor.Kafayi yeme noktasındayım.
Bayram fena. Ye iç tatlı sarma. Çıkmadım tartıya. Kesin kilo aldım.Aynen canim 11 kg aldim 5gitti onunda 1 kgsunu geril aldim sayilir
Bizde ayniyiz ya geceyi gündüzü karisitrdik iyice hayır gündüz uyuyabilsem bari diğer oğlan oyun ister as ister off offKızlar lohusa depresyonun girmedim ama sonrası diye bi depresyon varsa girmek üzereyimm Delirdim delircem gündüzleri ballı lokma gibiyiz bir elmanın iki yarısı ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız:))) ama bu geceleri ne olucak ya hiiiiç uyumuyor hem de hiç iyice huy edindi ayakda mı sallamıyorum titreşimli ana kucağımı puset mi kucak mı denemediğim hiçbirşey kalmadı yok yook yok Her gece ya sabır cekiyoruz
canım sende kızların da fıstık gibisiniz maşallah ek gıdaya geçince 2 ayda gider o kilolar diyet ve sporlaKızlae selam... biliyorsunuz başta lohusa depresyonuna girdim, ondan giremedim günlerce. Tam düzeldim derken yaklaşık 1 aydır kızların koliklikleriyle uğraşıyoruzevde cümbüş tabii maşallah damlalar, yöntemler derken azaldı ama ağlamalarımız. Sizler nasılsınız, kaç kilo verdiniz? Benim 6,5 kilom duruyor tabii yiyorum da koşuşturmaların sonucunda kızlar onun dışında iyi maşallah bugün ilk kez birer kez güldüler
sizler nasılsınız? Çok sayfa olduğu için hiç okuyamadım
benimde tek taşım ve hediye bir yüzüğü i hep lavabonun önünde bir yerim var oraya koyuyorum. Bir gün bir kayboldu evde olduğuna eminim aramadığım yer kalmadı.. Sonra bizim lavabonun gideri su akıtmaya başladı. Eşim onu değiştirirken bir baktı içinden çıktı. Oğlum onu yandan içine atmış meğer varya su akıtmasa kaybolup gidecekti yüzükler..Kızlar sinirim aşırı bozuldu bugün alyansımı takayım artık dedim
Alyansım söz yüzüğüm duruyo ama eşimin evlenme teklifi ettiği tektaş birde evlilik yıldönümünde aldığı yüzüğüm kayıp maddi değerini geçtim eşim duysa ağzıma mıçar poku yedim anlicağınız bulamıyorum
Benim en zorlandığım hastayken ve diş çıkarma dönemleridir. Saat başı uyanırlar. Evde buhar makinesi varsa açabilirsin canımAllahım benim nerede o gece sadece 2 kez uyanan kuzumSaat başı uyandı ve tekrar uykuya dalmasi 1 saati buluyor. Zombi gibiyim şimdiden. Bu burun tıkanıklığı öldürdü bizi Sabah hiçbirşey yapmadan her uyuduğunda yatacağım moraller bozuk
Geçmiş olsun canım tüh hasta olmak zor oluyorGecmis olsun canim bugune gribe çevirdi malesef inşallah sende hasta olmazsin
Bende tatlıya olan düşkünlük var normal kilomdan tam 10 kilo fazlalığım var bu beden bana ait değilmiş gibi hissediyorum kendimi teselli ediyorum daha 23 gün oldu verirsin diye. Yavas yavas alışkanlıklarımı degistirmeye çalışıyorum. Gece mesela meyve yeme isteğimi frenledim. Çok açlık cekersem yogurt yiyorum akşam belli bir saatten sonra yemiyorum ama öğlen kahve yanında tatlı yeme isteğimi hala kıramadım onu da halledersem veririm ins. Sen de ufak ufak alışkanlıkları degistirebilirsin..İnşallah ya...ben kendimi göbek dışında eski halimde zannediyordum, ta ki elbise giyip foto cekilene kadar.resmen şoka girdim bı de gidip üstüne İtalyan burger yediminşallah bu açlık durumum da geçer bı an önce
40ini nasil uçurdun canm neler yaptın bizimde yarin 40 olacak bende eksiksiz yapayim diyorumBugün bizim de kırkımız çıktı.
Sabah çiçekli yapraklı banyomuzu yaptık.Eki Görüntüle 2298374
Zaten bayram olduğu için günler yoğun geçiyor. Yine dışardayız.
40 hediyesi heralde uzun zaman sonra dün gece 3'ü gördükBi derin uykuya dalamadı.
Yeni alışkanlıkları geliyor heralde
Ahh o tatlı krizlerim hic bitmediki zatenBayram fena. Ye iç tatlı sarma. Çıkmadım tartıya. Kesin kilo aldım.
Alyansım oldu canım dün taktım ama öbürünü denemedim henüzgirdi mi yüzük parmağına
benimkiler olmuyo hala
Benimki şeker kutusundan çıktı desemcanım sende kızların da fıstık gibisiniz maşallah ek gıdaya geçince 2 ayda gider o kilolar diyet ve sporla
benimde tek taşım ve hediye bir yüzüğü i hep lavabonun önünde bir yerim var oraya koyuyorum. Bir gün bir kayboldu evde olduğuna eminim aramadığım yer kalmadı.. Sonra bizim lavabonun gideri su akıtmaya başladı. Eşim onu değiştirirken bir baktı içinden çıktı. Oğlum onu yandan içine atmış meğer varya su akıtmasa kaybolup gidecekti yüzükler..
Benim en zorlandığım hastayken ve diş çıkarma dönemleridir. Saat başı uyanırlar. Evde buhar makinesi varsa açabilirsin canım
Hele işe başlayınca çok zor oluyor...
Hepimiz sürekli aciz çünkü 7/24 emziriyoruz canimİnşallah ya...ben kendimi göbek dışında eski halimde zannediyordum, ta ki elbise giyip foto cekilene kadar.resmen şoka girdim bı de gidip üstüne İtalyan burger yediminşallah bu açlık durumum da geçer bı an önce
Pes etme mecbur kalınca mutlaka alır onu da inşallahTesekkürler ama lansinoh aldım yavas akımlı ve göğüs görünümünde bebek onu bile belli bi süre sonra istemıyo bu kızla benim işim var
EGER bunu göğsüm için dediysen Cok mücadele verdim o kazandı.ama biberon içinse olacak gibi sıkılı ıkına emiyo.Pes etme mecbur kalınca mutlaka alır onu da inşallah
Esin ne diyor bu durumlara canim ayni binada zor tabi
Canım aslında tek şey bebeğin ve senin banyo yapmanız. Bunu ritüel haline getirince 40 uçurma oluyor. Ben birazını yaptım. Birazını yapmadım. 40 küçük taş, bi çimdik tuz, şeker, bal, altın koyuyorsun suya. Tesbih, makas, anahtar gibi şeyler de var sanırım. Altını unuttum mesela. 20 gün yarı kırkı orda sade altın koymuştum suya. Çiçek ve yaprak işin süsü o kadar. Son suyunu sade temiz su döktüm. Suyun birazını ben kendim banyoda kullandım. Gusül alıp çıktım. İbadete başlayabiliyorsun. Çıkıp geziyorsun. Biz zaten bayram diye yine köye geldik. Bunu bilen birilerine gidersen sana içinde süslü yumurtalar vs bulunan bir hediye sepeti veriyorlar. Bebeğin yanağına un sürüyorlar. Hepsinin anlamı var. Bunları yapmadık. Akşam eve dönerken 2-3 yumurta isteyeyim40ini nasil uçurdun canm neler yaptın bizimde yarin 40 olacak bende eksiksiz yapayim diyorum
Annem 40 tane bulgur suya koy bebegi yıka dedi neler söylenir neler yapılır baska sen tam yaptığını detayli anlatirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?