2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kesinlikle ben de bir gün kv olursam uzak durmak istiyorum. Bana sorulmadan karışmayı düşünmüyorum. Yeni bir annenin rahat ortama ve içsesini dinlemeye ihtiyacı var.
O şeker çikolata sevgi ilişkisi ise facia.

Allah o günleri gösterirse 2 gelinim olacak.Mesafeli olucam.Kendileri bişey talep ederse bişey danışarsa pekala onun dışında mesafe.Herkes çocuğunu nasıl istiyorsa öyle büyütsün.Insallah kendi kv m gibi olmayacağım.

Niye kendin yikamiyorsun ki? Kusura bakmayın ama gelip yardim etmesini istiyorsaniz bunlara da göğüs gereceksiniz,yada yardım falan istemiyorum ben kendim hallederim deyip noktayi koyacaksın arkadaşım

Kizlar ya ben 6 haftadan sonra yapilan muayene gidemicem,oğlum huysuz biraz,sıcakta kendimle götürsem otobüsle perişan olur,+ o bölgem temiz değil korkuyorum sezaryen yerini venus ile almaya,alan var mi?
2 ay 1 haftalık olduk bende hala doğumdan sonra kontrol muayenesine gitmedim. Hiçte gidesim yok

Benimkide artık 3. Ayda emziğine reçel süreriz ağzı tatlansın dedi bende bi carladım habersiz vermez inş.

Benim kayınvalidede uyuyan çocuğun başında yüksek sesle konuşuyo sonra çocuk uykusunda gözünü açıyo aa gözünğ açtı diyip alıyo çocuğu. Tabi çocuk ağlıyo ay bu acıkmış galiba diyo emziriyorum başımda bekliyo. Altını değiştiricektim bez alıyodum aa altını mı değiştiriceksin diyip peşimden koşuyo yine başımda bekliyo. Babannesinin bahçesine gelsinde babannesi ahududu versin ağzına diyo (kızım 16 günlük) hepsi ayrı manyak bunların valla

2 ay 1 haftalık olduk bende hala doğumdan sonra kontrol muayenesine gitmedim. Hiçte gidesim yok

Benimkide artık 3. Ayda emziğine reçel süreriz ağzı tatlansın dedi bende bi carladım habersiz vermez inş.
Valla bende gitmek istemiyorum aradım gelmesem olmaz mi dedim olmaz çok önemli doktorun muayene etmesi gerekiyor dedi. Salı gününe erteledim gidecez mecbur

Aslında bunun kvlikle alakası yok, dün oğlumu anneme bıraktım 1 tatlı kaşığı su vermişler hıçkırığı geçsin diye,ben su vermem rica ettim bidaha verme anne dedim,ama ben annemi tanıyorsam 6 ayını doldurur doldurmaz ağzına herseyi verir yedirir

Ya 6 aylık olsunda bende veririm yavaş yavaş birşeyler ama daha çok küçük benim bebe. Hani su neyse de diğer her şey alerji yapabilir ve acil durum oluşturabilir sıkıntı yani

İnşallah veririz canım, başka beden hissiyatı dün bende de oldu kendimi afedersin bok gibi hissettim oğlum aşırı gazlı, bı de benden geçmesin diye yediklerime dikkat ediyorum ama bildiğin açım, ne yesem gaz yapiyo sanki. Öyle olunca da hamur isine, hamburgere, pideye yuklendim Allah sonumuzu hayretsin

Ay ben fenalık geçirdim burda!

Kesinlikle manyak çok güzel bir ifade
ben yanlarında emzirmiyorum hiç sevmem zaten memeyi colk diye çıkarmayı emzircem deyip odaya geçiyorum inşallah onu delmezler

Benim de hiç kendim için muayeneye gidesim yok iç dikişler ne durumda bilmiyorum. Ama bir süre oramı elletmek istemiyorum kadın olmak zor

Deseydin fıstığım senin bayramla ne işin olur bayram yaşlı işi ben o yüzden şaapmadım yaniii

Çok sagol cnm Demek sizde baya sey yapılıyormuş bizde sadece 50 tane buğday veya bulgur falan suya atılıp banyo yapılıyor en iyisi bizimkisi kolayken oyle devam edeyim

Oh kırkımızda korkumuzda bitti gitti kocalık ciğerci kedisi gibi etrafımda bu kız hala aynı 40ı çıkınca uslanır hikayesine fena inanmıştım
Bende 63 kiloda çakıldım kaldım yieee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…