Kesinlikle ben de bir gün kv olursam uzak durmak istiyorum. Bana sorulmadan karışmayı düşünmüyorum. Yeni bir annenin rahat ortama ve içsesini dinlemeye ihtiyacı var.
O şeker çikolata sevgi ilişkisi ise facia.
Niye kendin yikamiyorsun ki? Kusura bakmayın ama gelip yardim etmesini istiyorsaniz bunlara da göğüs gereceksiniz,yada yardım falan istemiyorum ben kendim hallederim deyip noktayi koyacaksın arkadaşımKafayı yiyeceğim kayınpeder bebeğin ağzına bayram çikolataları varya madlen çikolata onlardan vermek istiyo neymiş yalıyormuş çok seviyormuş baba memeyi bırakır diyorum yok alerji olur diyorum yok elinden aldık ama çocuğuma yalattı bikere
Kayınvalide desen sanki benim bebemi değilde kaynanasını yıkıyo lifi bi sürtüşü var ciğerim yandı çocuğu tutamıyo belini boşta bırakıyo çocuğun ağırlığını dizlerine veriyo havluyla kuruluyo sürttüre sürttüre kafasına bi şampuan sürüşü var hatır hutur
2 ay 1 haftalık olduk bende hala doğumdan sonra kontrol muayenesine gitmedim. Hiçte gidesim yokKizlar ya ben 6 haftadan sonra yapilan muayene gidemicem,oğlum huysuz biraz,sıcakta kendimle götürsem otobüsle perişan olur,+ o bölgem temiz değil korkuyorum sezaryen yerini venus ile almaya,alan var mi?
Benimkide artık 3. Ayda emziğine reçel süreriz ağzı tatlansın dedi bende bi carladım habersiz vermez inş.Kafayı yiyeceğim kayınpeder bebeğin ağzına bayram çikolataları varya madlen çikolata onlardan vermek istiyo neymiş yalıyormuş çok seviyormuş baba memeyi bırakır diyorum yok alerji olur diyorum yok elinden aldık ama çocuğuma yalattı bikere
Kayınvalide desen sanki benim bebemi değilde kaynanasını yıkıyo lifi bi sürtüşü var ciğerim yandı çocuğu tutamıyo belini boşta bırakıyo çocuğun ağırlığını dizlerine veriyo havluyla kuruluyo sürttüre sürttüre kafasına bi şampuan sürüşü var hatır hutur
Benim kayınvalidede uyuyan çocuğun başında yüksek sesle konuşuyo sonra çocuk uykusunda gözünü açıyo aa gözünğ açtı diyip alıyo çocuğu. Tabi çocuk ağlıyo ay bu acıkmış galiba diyo emziriyorum başımda bekliyo. Altını değiştiricektim bez alıyodum aa altını mı değiştiriceksin diyip peşimden koşuyo yine başımda bekliyo. Babannesinin bahçesine gelsinde babannesi ahududu versin ağzına diyo (kızım 16 günlük) hepsi ayrı manyak bunların vallaKafayı yiyeceğim kayınpeder bebeğin ağzına bayram çikolataları varya madlen çikolata onlardan vermek istiyo neymiş yalıyormuş çok seviyormuş baba memeyi bırakır diyorum yok alerji olur diyorum yok elinden aldık ama çocuğuma yalattı bikere
Valla bende gitmek istemiyorum aradım gelmesem olmaz mi dedim olmaz çok önemli doktorun muayene etmesi gerekiyor dedi. Salı gününe erteledim gidecez mecbur2 ay 1 haftalık olduk bende hala doğumdan sonra kontrol muayenesine gitmedim. Hiçte gidesim yok
Benimkide artık 3. Ayda emziğine reçel süreriz ağzı tatlansın dedi bende bi carladım habersiz vermez inş.
Aslında bunun kvlikle alakası yok, dün oğlumu anneme bıraktım 1 tatlı kaşığı su vermişler hıçkırığı geçsin diye,ben su vermem rica ettim bidaha verme anne dedim,ama ben annemi tanıyorsam 6 ayını doldurur doldurmaz ağzına herseyi verir yedirirBenim kayınvalidede uyuyan çocuğun başında yüksek sesle konuşuyo sonra çocuk uykusunda gözünü açıyo aa gözünğ açtı diyip alıyo çocuğu. Tabi çocuk ağlıyo ay bu acıkmış galiba diyo emziriyorum başımda bekliyo. Altını değiştiricektim bez alıyodum aa altını mı değiştiriceksin diyip peşimden koşuyo yine başımda bekliyo. Babannesinin bahçesine gelsinde babannesi ahududu versin ağzına diyo (kızım 16 günlük) hepsi ayrı manyak bunların valla
Ya 6 aylık olsunda bende veririm yavaş yavaş birşeyler ama daha çok küçük benim bebe.Aslında bunun kvlikle alakası yok, dün oğlumu anneme bıraktım 1 tatlı kaşığı su vermişler hıçkırığı geçsin diye,ben su vermem rica ettim bidaha verme anne dedim,ama ben annemi tanıyorsam 6 ayını doldurur doldurmaz ağzına herseyi verir yedirir
İnşallah veririz canım, başka beden hissiyatı dün bende de oldu kendimi afedersin bok gibi hissettimBende tatlıya olan düşkünlük var normal kilomdan tam 10 kilo fazlalığım var bu beden bana ait değilmiş gibi hissediyorum kendimi teselli ediyorum daha 23 gün oldu verirsin diye. Yavas yavas alışkanlıklarımı degistirmeye çalışıyorum. Gece mesela meyve yeme isteğimi frenledim. Çok açlık cekersem yogurt yiyorum akşam belli bir saatten sonra yemiyorum ama öğlen kahve yanında tatlı yeme isteğimi hala kıramadım onu da halledersem veririm ins. Sen de ufak ufak alışkanlıkları degistirebilirsin..
Ay ben fenalık geçirdim burda!Kafayı yiyeceğim kayınpeder bebeğin ağzına bayram çikolataları varya madlen çikolata onlardan vermek istiyo neymiş yalıyormuş çok seviyormuş baba memeyi bırakır diyorum yok alerji olur diyorum yok elinden aldık ama çocuğuma yalattı bikere
Sahip çık canım gizli saklı yapmak daha cazip geliyor nasıl bir fantaziyse artık2 ay 1 haftalık olduk bende hala doğumdan sonra kontrol muayenesine gitmedim. Hiçte gidesim yok
Benimkide artık 3. Ayda emziğine reçel süreriz ağzı tatlansın dedi bende bi carladım habersiz vermez inş.
Canım bu 2. Yıkayışıydı bundan sonra alışmak istiyorum deyip ben kendim yıkayacağımNiye kendin yikamiyorsun ki? Kusura bakmayın ama gelip yardim etmesini istiyorsaniz bunlara da göğüs gereceksiniz,yada yardım falan istemiyorum ben kendim hallederim deyip noktayi koyacaksın arkadaşım
Kesinlikle manyak çok güzel bir ifadeBenim kayınvalidede uyuyan çocuğun başında yüksek sesle konuşuyo sonra çocuk uykusunda gözünü açıyo aa gözünğ açtı diyip alıyo çocuğu. Tabi çocuk ağlıyo ay bu acıkmış galiba diyo emziriyorum başımda bekliyo. Altını değiştiricektim bez alıyodum aa altını mı değiştiriceksin diyip peşimden koşuyo yine başımda bekliyo. Babannesinin bahçesine gelsinde babannesi ahududu versin ağzına diyo (kızım 16 günlük) hepsi ayrı manyak bunların valla
Benim de hiç kendim için muayeneye gidesim yok iç dikişler ne durumda bilmiyorum. Ama bir süre oramı elletmek istemiyorum kadın olmak zor2 ay 1 haftalık olduk bende hala doğumdan sonra kontrol muayenesine gitmedim. Hiçte gidesim yok
Bide beni düşğnAy ben fenalık geçirdim burda!
Deseydin fıstığım senin bayramla ne işin olur bayram yaşlı işi ben o yüzden şaapmadım yaniiiKaç para ulan bir 40ıSonunda bizimki de 40 oldu. Canını yedigim ❤❤ Vee tartıldım 63 kiloyum. Son 4 kilom kalmis Benim kız uyuyor şimdi ama gece yine nobetciyiz tayfa onlaynnn Sizleri öperim.
Edit : benim kayınvalide de tuhaf. Bayramda aramadım diye küsmüş. Eller havaya
Aradim bugün açmadıDeseydin fıstığım senin bayramla ne işin olur bayram yaşlı işi ben o yüzden şaapmadım yaniii
Çok sagol cnm Demek sizde baya sey yapılıyormuş bizde sadece 50 tane buğday veya bulgur falan suya atılıp banyo yapılıyor en iyisi bizimkisi kolayken oyle devam edeyimCanım aslında tek şey bebeğin ve senin banyo yapmanız. Bunu ritüel haline getirince 40 uçurma oluyor. Ben birazını yaptım. Birazını yapmadım. 40 küçük taş, bi çimdik tuz, şeker, bal, altın koyuyorsun suya. Tesbih, makas, anahtar gibi şeyler de var sanırım. Altını unuttum mesela. 20 gün yarı kırkı orda sade altın koymuştum suya. Çiçek ve yaprak işin süsü o kadar. Son suyunu sade temiz su döktüm. Suyun birazını ben kendim banyoda kullandım. Gusül alıp çıktım. İbadete başlayabiliyorsun. Çıkıp geziyorsun. Biz zaten bayram diye yine köye geldik. Bunu bilen birilerine gidersen sana içinde süslü yumurtalar vs bulunan bir hediye sepeti veriyorlar. Bebeğin yanağına un sürüyorlar. Hepsinin anlamı var. Bunları yapmadık. Akşam eve dönerken 2-3 yumurta isteyeyim
Oh kırkımızda korkumuzda bitti gittiKaç para ulan bir 40ıSonunda bizimki de 40 oldu. Canını yedigim ❤❤ Vee tartıldım 63 kiloyum. Son 4 kilom kalmis Benim kız uyuyor şimdi ama gece yine nobetciyiz tayfa onlaynnn Sizleri öperim.
Edit : benim kayınvalide de tuhaf. Bayramda aramadım diye küsmüş. Eller havaya
Kız sen oğluna naptın onu anlat bizeAradim bugün açmadıOğluna demiş. Oğlu da yine beni savunmuş. Poku yedik yine üzerime atacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?