2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu arada bayramın ikinci gününde acayip bunalıma girdim, eşim bana elbise almış bı giydim elbise saçma sapan bı şey oldu çünkü belim kütük gibi, kollarım kalın, göğüsler zaten aldı başını gitti fotoğraf cekildik oglumuza ilk bayramımız diye, oturdum ağladım. 55kg geçmeyen ben şu an berbat durumdayım valla böyle olduğumu bilmiyodum elbiseyi giyip foto çekilince farkettim nasıl eski halime donucem toplam 12kg aldım ama dogumda sadece 4u gitmiş gerisi bana kaldı çok çok çok üzuldum o aynadakini görünce bu arada gobegim de hâlâ duruyor gitmedi

Siz kac gunluksunuz canim. Bizim bugun tam 1 ay oldu. Dun aksam uyudu sabaha kadar sadece emmek.icin uyandi. Ancak sabah 7 de tuttu yine. Kesinlikle gaz sancisi cunku kucagimda inledi. Rahatlayinca uyudu bebegim. Huysuz degil benim.oglum gazini da kendi cikariyor da demek bazen cok oluyorsa gazi. Yarin aşisi var doktora soracagim.

Sakin sıkma canını lütfen hepimiz ayniyiz şuan burda,bende eski olsn seylere sığamıyorum. İnsAn yeni dogurmus ünlüleri görünce neden brn öyle değilim diyor,ama hakikat olan bizleriz. Buda geçecek eski kilona kavuşacaksın yakında

nereye koyduğunu mu hatırlamıyosun
İnşallah bulursun canim hemen
O kadar alakasız Bi yerden çıktı ki ama buldum şükür kızlar
Kaybolduğu bişey değil kocalığın suratını çekicektim boş yere

İnşallah ya...ben kendimi göbek dışında eski halimde zannediyordum, ta ki elbise giyip foto cekilene kadar.resmen şoka girdim bı de gidip üstüne İtalyan burger yedim inşallah bu açlık durumum da geçer bı an önce

Bugün 26. Günümüz canım, evet benim oğlum da huysuz bı bebek değil o yüzden dün şaşırdık napcagimizi Gazını çıkarmıştı ama galiba tamamen çıkmamış ben de gez diye düşündüm bugün, çünkü şu an rahat maşallah

Uykuya düşkün olabilir canım. Anlattığına bakarak problem yok bence.

Canım oğlun ister istemez bu duruma düşüyor ya acaba kv ye gittiği zamanlarda gitmeden sonra ordan gelince sen de armut, erik, kayısı, şeftali gibi destek yiyecekler versen nasıl olur. Yani kadın yanlış yapıyor belli değişmiyor ya çocuğu korumak adına lifli beslesen.

Kesinlikle ben de bir gün kv olursam uzak durmak istiyorum. Bana sorulmadan karışmayı düşünmüyorum. Yeni bir annenin rahat ortama ve içsesini dinlemeye ihtiyacı var.
O şeker çikolata sevgi ilişkisi ise facia.

Ya baya olmuş yazalı ama yine de tavsiye etmek istesim. Medela Calma biberonu var onunla meme reddi yaşayanlarda memeye tekrar alıştıran varmış. Belki denemek istersin.
Tesekkürler ama lansinoh aldım yavas akımlı ve göğüs görünümünde bebek onu bile belli bi süre sonra istemıyo bu kızla benim işim var

Gündüz nasıl uyuyor? Derin uyuyup emmeye kalkıyor devam ediyor gibiyse gece gibi davranıyor terse çevirmek lazım. İşte belli saatte perdeleri açıp uyandırıp beslemek, günlük ev işi sesleri, oyun oynamak gibi. Gece ışık ve ses az. Konuşma yok gibi. Gerçi benimki de bazen gündüz uzun uyku yapıyor. Geceye geç giriyor. Dün 3'ü gördüm. Emzik taktım karanlıkta. Bilmiyorum kaçta uyudu. Belki 3 buçuk oldu. Uyumuşuz. Bugün de banyo yaptık uyuyor. Muhtemelen bu geceye de geç girecek.

Canım bence sen bu oglani gündüz hiç uyutma. Sürekli uyandır, mincir, oynat.. akşam 8 gibi banyo yaptır ve uyutmaya çalış. Başka türlü zor gibi. Düzeni terse çevirmen lazım
[/QQU
Yapıyorum kız hepsini cıksss

Aynen öyle yapıyorum canım.3-4 günde ancak düzeliyor.Yavrucum zorlanıyor büyük çiş yaparken.Kadina iyi desem de anlamıyor kötü desem de amuda kalksam da ne yaparsam yapayım.Yasli da değil 55 yaşında.Ama kafa 80-90

Seninle gidip seninle gelsin oyleyse madem kontrol altina alamıyorsun canim

Aynen canim 11 kg aldim 5gitti onunda 1 kgsunu geril aldim sayilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…