Çok teşekkür ederimcanım beniminstagramdan görüyoruz kızlarını canım
maşallah çok tatlılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimcanım beniminstagramdan görüyoruz kızlarını canım
maşallah çok tatlılar
Bugün bizde fenalardayiz uyumadi sürekli memede olmak istiyo ve 2 gundur sesi daha cok cikmaya basladi icli icli agliyor yavrumHergün başka birşey valla bittik bizde. Şimdide memede uykuya geçen çocuk gitti zor uyutulan bir bebek geldi. Anlamadım neden böyle oluyor. Uykusu var ama çok zor uyutuyoruz. Başka bir yolu olmalı Onada üzülüyorum uykuya geçene kadar çok ağlıyor. Kendimede üzülüyorum hiç dinlenemiyorum böyle olunca.
Bugünde bi sıkıntı var demekki cogu yavru etkilenmisBizim de bugunumuz cok zor gecti. Surekli.agladi dedigin gibi gazini cikarmasina ragmen icli icli agladi.Oglum normalde cok.akilli arada mizmizlanirdi. Bir yeri mi agriyor huy mu degistirdi anlamadim. Icim acidi cok uzuldum uyurken iç çekti.Acemiyiz de
Ya evettt. Bazen şans benden yana oluyorNe şanslısın çekilişlerde hep sen kazanmışsın:)
Ben öyle çok katılıyorum daha bi çöp çıkmadi
Kizlar birsey daha sorucam ac olan bebek ağlar mi yoksa sürekli uyurmu kizim az emiyo gazi olduğunda ağlıyo kilo alimi da yok ama uyuması da cok iyi bu cocuk ac olsa saatlerce aglamazmiydi doktora da göstersem niçin geldin kizim deyip kovar yani ne yapım ben arada kaldim
Canm acayip vicdan yapiyorim bilmiyorum hrm az emiyo hem kilo alimi yok hem uyuyo kafam durdu ne yapacagimi sasirdimAç olan bebek ağlar ve uyuyamaz canm
Cnm hz ibrahim ethem gömleği keten kaybolan yuzuklerimi bulmama yardim et deyip 3 ihlas bir fatiha okuyup ruhuna teslim et insallah bulursun bu şekilde kayıp eşyalarını bulan cok kisi varmis umarım sende bulursunKızlar sinirim aşırı bozuldu bugün alyansımı takayım artık dedim
Alyansım söz yüzüğüm duruyo ama eşimin evlenme teklifi ettiği tektaş birde evlilik yıldönümünde aldığı yüzüğüm kayıp maddi değerini geçtim eşim duysa ağzıma mıçar poku yedim anlicağınız bulamıyorum
Tamamda nasıl okuyayım canım lohusa kanaması devam ediyoCnm hz ibrahim ethem gömleği keten kaybolan yuzuklerimi bulmama yardim et deyip 3 ihlas bir fatiha okuyup ruhuna teslim et insallah bulursun bu şekilde kayıp eşyalarını bulan cok kisi varmis umarım sende bulursun
Evde biri varsa senin icin okusun canm illa senin okumana gerek yok yani bir şeyi kaybettiğim zaman okuyup aranması lazim ama inanarak okuyunca bulunuyor muş hatta instagramda #cbbkayipesya die arama yap çıkan postu okursan daha aydınlanmış olursunTamamda nasıl okuyayım canım lohusa kanaması devam ediyo
İnşallah valla
Kiz sen ne ballısın,çekilişten ciciler çıkıyorBana bruno dan hediye çıktı çekilişe katılmıştım
nereye koyduğunu mu hatırlamıyosunKızlar sinirim aşırı bozuldu bugün alyansımı takayım artık dedim
Alyansım söz yüzüğüm duruyo ama eşimin evlenme teklifi ettiği tektaş birde evlilik yıldönümünde aldığı yüzüğüm kayıp maddi değerini geçtim eşim duysa ağzıma mıçar poku yedim anlicağınız bulamıyorum
Canım bence sen bu oglani gündüz hiç uyutma. Sürekli uyandır, mincir, oynat.. akşam 8 gibi banyo yaptır ve uyutmaya çalış. Başka türlü zor gibi. Düzeni terse çevirmen lazımKızlar lohusa depresyonun girmedim ama sonrası diye bi depresyon varsa girmek üzereyimm Delirdim delircem gündüzleri ballı lokma gibiyiz bir elmanın iki yarısı ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız:))) ama bu geceleri ne olucak ya hiiiiç uyumuyor hem de hiç iyice huy edindi ayakda mı sallamıyorum titreşimli ana kucağımı puset mi kucak mı denemediğim hiçbirşey kalmadı yok yook yok Her gece ya sabır cekiyoruz
İnşallah bulursun canim hemenKızlar sinirim aşırı bozuldu bugün alyansımı takayım artık dedim
Valla canım ilk d fa böyle bir şey yaşadık, saatlerce ağladı, katıldı ağlamaktan yavrum. En son akşam 8de uyudu 13-14saat ağlamaktan yorgun düştü kolik müzikleri denedik bu arada ama o delirme anında pek faydası olmadıCanım yüz üstü yatırıp kolik müziği aç,sırtına şöyle biraz vur,ilk koyduğunda istemeyecektir ama hemen çevirme sen devam et yapmaya çok rahatlar,ben hergun yapiyorum yoksa kiyameti kopariyor
Yavrum benim ya dün eşim olmasa mahvolmustum, eşim en son agliycam artık diyodu dertlerini anlaşmak keşkeCanım bu ilk zamanlar böyle oluyor maalesef. Gaz da çıkarsa bağırsaklarda en ufak acı olsun ağlıyorlar
Yada sadece seni istiyor dünyaya zor adapte oluyor
Çok zor ya, Allah bize sabır yavrulara sağlık versin. Dün akşam da misafirimiz vardı afedersin evi bol götürüyo, ikram hazırlanacak, duşa girmem lazım, kuzey bı taraftan...mahvolduk valla. En son 8de uyudu yavrum, misafirler de geç geldi Allah'tan da her şeyi yetiştirdim yoksa halimiz rezildiHiçbirşeyi yok kuzum huysuzluğuna yapıyorlar bizim ki tam tersi gece yapıyor aynısını gazı yok eminim sütüm bol onada eminim ama yok durmuyor ağlıyor meme sürekli istiyor bide memede de huysuzluk yapmaya başlıyor bi süre sonra günlerdir neler cekiyorum bilsen.
Evet bı yeri mi aciyo diye düşündük biz de hep, bugün çok uslu mesela ama dün çıldırdı ağlamaktan katıldı resmen. Acemilik fena canım ya ama olsun yaşayarak ogrenicez Bugün nasıl bebişBizim de bugunumuz cok zor gecti. Surekli.agladi dedigin gibi gazini cikarmasina ragmen icli icli agladi.Oglum normalde cok.akilli arada mizmizlanirdi. Bir yeri mi agriyor huy mu degistirdi anlamadim. Icim acidi cok uzuldum uyurken iç çekti.Acemiyiz de