- 18 Haziran 2008
- 429
- 1.098
- 313
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu dikişler iyileşse de ilişkinin kolay olacağını sanmıyorum önceden bile değildi ki korkusu sardı şimdiden
Bugün 17. Gün Kanamam adet gibi biraz yoğun geldi normal boy pedi doldurdu bu kadar cok olmuyordu hiç korkmalı mıyım
Aynı şeyleri düşünüyoruz 40 ım çıktı kocam flaşör gibi yanıp sönüyor ama ben çok tırsıyorum ki dediğin gibi öncesinde de acılı olurdu ilişkim Sanki daha erken gibi hissediyorum bi 40 da ben mi uydursam totomdanBu dikişler iyileşse de ilişkinin kolay olacağını sanmıyorum önceden bile değildi ki korkusu sardı şimdiden
Bugün 17. Gün Kanamam adet gibi biraz yoğun geldi normal boy pedi doldurdu bu kadar cok olmuyordu hiç korkmalı mıyım
Koşarak peşimden geliyo başka odaya geçsemde. Ezberlemiştir artık mememin her yeriniKesinlikle manyak çok güzel bir ifade
ben yanlarında emzirmiyorum hiç sevmem zaten memeyi colk diye çıkarmayı emzircem deyip odaya geçiyorum inşallah onu delmezler
Baş eğme senin kendi çocuğun. Bak kardeşim bendrn 3 yaş küçük dün oğlumu ona emanet ettim annem yerine, annem 5 çocuk büyütmesine rağmen çünkü eski kafayla yapıyor herseyi. Sendr susma bundan sonraki yerini bilsinCanım bu 2. Yıkayışıydı bundan sonra alışmak istiyorum deyip ben kendim yıkayacağım
Yüzüne süt fışkırt kız sendeKoşarak peşimden geliyo başka odaya geçsemde. Ezberlemiştir artık mememin her yerini
Kurtulus ne zaman canimKafayı yiyeceğim kayınpeder bebeğin ağzına bayram çikolataları varya madlen çikolata onlardan vermek istiyo neymiş yalıyormuş çok seviyormuş baba memeyi bırakır diyorum yok alerji olur diyorum yok elinden aldık ama çocuğuma yalattı bikere
Kayınvalide desen sanki benim bebemi değilde kaynanasını yıkıyo lifi bi sürtüşü var ciğerim yandı çocuğu tutamıyo belini boşta bırakıyo çocuğun ağırlığını dizlerine veriyo havluyla kuruluyo sürttüre sürttüre kafasına bi şampuan sürüşü var hatır hutur
1 hafta sonra canımKurtulus ne zaman canim
Kiyamam ya,sanki sıcaktan olmuşKızlar bi bakar mısınız kızımın yüzünde ve sırtında kırmızı pütürlü noktalar var ya bir anda gördüm şok oldum basina böyle birsey gelen var mi cok endişelendim doktora götüreceğim olmazsa.
Canim benim henuz 1 haftalik degildi.sanirim sirti baya kirmizi kirmizi olmustu ama boyle puturlu seyler yoktu sonra daha ince giydirdim gecti hemen.Sicaklardan.olabilir ama bence doktora gosterKızlar bi bakar mısınız kızımın yüzünde ve sırtında kırmızı pütürlü noktalar var ya bir anda gördüm şok oldum basina böyle birsey gelen var mi cok endişelendim doktora götüreceğim olmazsa.
Oyy kuzum sen yinedd goster canim mutlaka cokta ince giydir istersen isilik gibi ama dermatit de olabilirKızlar bi bakar mısınız kızımın yüzünde ve sırtında kırmızı pütürlü noktalar var ya bir anda gördüm şok oldum basina böyle birsey gelen var mi cok endişelendim doktora götüreceğim olmazsa.
Kız sen oğluna naptın onu anlat bize maşallah adama
Bizim koca anasına toz kondurmuyor beni sever sayar ama anasına laf yok taktik ver başak kankiii
Geçmiş olsun bana isilik gibi geldi ılık bir duş aldır ve ince giydir. İçine sinmezse yarın bir doktora götür.Kızlar bi bakar mısınız kızımın yüzünde ve sırtında kırmızı pütürlü noktalar var ya bir anda gördüm şok oldum basina böyle birsey gelen var mi cok endişelendim doktora götüreceğim olmazsa.
Valla biz kocayla 25inde biraraya geleceğiz. Kendini hazır hissediyormusun dersen, pek değil aslında Azıcık daha duralimOh kırkımızda korkumuzda bitti gitti ❤❤❤kocalık ciğerci kedisi gibi etrafımda bu kız hala aynı 40ı çıkınca uslanır hikayesine fena inanmıştım
Bende 63 kiloda çakıldım kaldım yieee
Aslaa kaynanayi kötülemiyoruz. Dedikodu yapmıyoruz. Niye böyle yaptı ki ben çok üzüldüm neyse canı sağolsun napalim diyoruz köşeye çekiliyoruz Kocayı çok seviyoruz oldu bittiKız sen oğluna naptın onu anlat bize maşallah adama
Bizim koca anasına toz kondurmuyor beni sever sayar ama anasına laf yok taktik ver başak kankiii
Bende hiç hazır değilim ya neden böyle bilmiyorum unuttum resmenValla biz kocayla 25inde biraraya geleceğiz. Kendini hazır hissediyormusun dersen, pek değil aslında Azıcık daha duralim