• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu dikişler iyileşse de ilişkinin kolay olacağını sanmıyorum önceden bile değildi ki korkusu sardı şimdiden 😕
Bugün 17. Gün Kanamam adet gibi biraz yoğun geldi normal boy pedi doldurdu bu kadar cok olmuyordu hiç korkmalı mıyım :KK43:

Bu dikişler iyileşse de ilişkinin kolay olacağını sanmıyorum önceden bile değildi ki korkusu sardı şimdiden 😕
Bugün 17. Gün Kanamam adet gibi biraz yoğun geldi normal boy pedi doldurdu bu kadar cok olmuyordu hiç korkmalı mıyım :KK43:

Hayır canım korkma.12.gunden 26.gune kadar adetin ilk günü gibi günlük 2 gece pedi gidiyordu.

Aynı şeyleri düşünüyoruz 40 ım çıktı kocam flaşör gibi yanıp sönüyor ama ben çok tırsıyorum ki dediğin gibi öncesinde de acılı olurdu ilişkim 🤦🏻‍♀️Sanki daha erken gibi hissediyorum bi 40 da ben mi uydursam totomdan

Canım bu 2. Yıkayışıydı bundan sonra alışmak istiyorum deyip ben kendim yıkayacağım
Baş eğme senin kendi çocuğun. Bak kardeşim bendrn 3 yaş küçük dün oğlumu ona emanet ettim annem yerine, annem 5 çocuk büyütmesine rağmen çünkü eski kafayla yapıyor herseyi. Sendr susma bundan sonraki yerini bilsin

Ohh uyudumm kendime geldim. Benimki öğlen 11 de uyudu şuan 2 ye geliyor hal uyuyor 🤦🏻‍♀️ Bide geceleri böyle uyusalar

Kafayı yiyeceğim kayınpeder bebeğin ağzına bayram çikolataları varya madlen çikolata onlardan vermek istiyo neymiş yalıyormuş çok seviyormuş baba memeyi bırakır diyorum yok alerji olur diyorum yok elinden aldık ama çocuğuma yalattı bikere 😡
Kayınvalide desen sanki benim bebemi değilde kaynanasını yıkıyo lifi bi sürtüşü var ciğerim yandı çocuğu tutamıyo belini boşta bırakıyo çocuğun ağırlığını dizlerine veriyo havluyla kuruluyo sürttüre sürttüre kafasına bi şampuan sürüşü var hatır hutur 😢
Kurtulus ne zaman canim😑

Kızlar bi bakar mısınız kızımın yüzünde ve sırtında kırmızı pütürlü noktalar var ya bir anda gördüm şok oldum basina böyle birsey gelen var mi cok endişelendim doktora götüreceğim olmazsa.

Eklentiler

• 20190814_210358.jpg
    20190814_210358.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar bi bakar mısınız kızımın yüzünde ve sırtında kırmızı pütürlü noktalar var ya bir anda gördüm şok oldum basina böyle birsey gelen var mi cok endişelendim doktora götüreceğim olmazsa.
Canim benim henuz 1 haftalik degildi.sanirim sirti baya kirmizi kirmizi olmustu ama boyle puturlu seyler yoktu sonra daha ince giydirdim gecti hemen.Sicaklardan.olabilir ama bence doktora goster

Oyy kuzum sen yinedd goster canim mutlaka cokta ince giydir istersen isilik gibi ama dermatit de olabilir

Geçmiş olsun bana isilik gibi geldi ılık bir duş aldır ve ince giydir. İçine sinmezse yarın bir doktora götür.

Selam kızlar. Memleketteyim annemdeyim çok rahatım valla. Babam annem erkek kardeşim ikizlere de güzel kızıma da çok iyi bakıyorlar. Bana da öyle. 2 gün kv ye gittik aç kalıp döndük resmen. Ana gibi yar olmazmış.
Babam çok güzel bakıyor kızlara tek kötü özelliği hep bebeklere birşeyler yedirmek istemesi :duduk: allah bilir benden gizli vermiştir. Ama ben bebekken anne sütü emmemişim direkt inek sütü ve pirinç maması artı erkenden ek gıda adamcağız ne yapsın afallıyor :skandal:buhün uyardım biraz ama kıyamıyorum da ben uyuyayım diye hepsi tetikte. Bizden böyle
.

Oh kırkımızda korkumuzda bitti gitti ❤❤❤kocalık ciğerci kedisi gibi etrafımda bu kız hala aynı 40ı çıkınca uslanır hikayesine fena inanmıştım 😁😁
Bende 63 kiloda çakıldım kaldım yieee 🙄🙄🙄
Valla biz kocayla 25inde biraraya geleceğiz. Kendini hazır hissediyormusun dersen, pek değil aslında 🤷‍♀️ Azıcık daha duralim

Kız sen oğluna naptın onu anlat bize 😂 maşallah adama
Bizim koca anasına toz kondurmuyor beni sever sayar ama anasına laf yok taktik ver başak kankiii
Aslaa kaynanayi kötülemiyoruz. Dedikodu yapmıyoruz. Niye böyle yaptı ki ben çok üzüldüm neyse canı sağolsun napalim diyoruz köşeye çekiliyoruz 😈 Kocayı çok seviyoruz oldu bitti 😁

Back