2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bizim de bugunumuz cok zor gecti. Surekli.agladi dedigin gibi gazini cikarmasina ragmen icli icli agladi.Oglum normalde cok.akilli arada mizmizlanirdi. Bir yeri mi agriyor huy mu degistirdi anlamadim. Icim acidi cok uzuldum uyurken iç çekti.Acemiyiz de

Bizimkide iki gündür şirkimiz çıktı sürekli emmek istiyor memeyi tutana kadar avazı çıktığınca bağırıyor 10 dk uyuyor sonrası yine ayni

Kızlae selam... biliyorsunuz başta lohusa depresyonuna girdim, ondan giremedim günlerce. Tam düzeldim derken yaklaşık 1 aydır kızların koliklikleriyle uğraşıyoruz evde cümbüş tabiimaşallah damlalar, yöntemler derken azaldı ama ağlamalarımız. Sizler nasılsınız, kaç kilo verdiniz? Benim 6,5 kilom duruyor tabii yiyorum da koşuşturmaların sonucunda kızlar onun dışında iyi maşallah bugün ilk kez birer kez güldüler
sizler nasılsınız? Çok sayfa olduğu için hiç okuyamadım

Canım sunny baby var ana kucağı, hergün ona koyuyoruz. Uyutma için birebir. Kolikse tabii tek başına yeterli değil

Bende bende hiç dokunmadim burnuna ben, bugün sanki iyi nefes alamiyordu emerken
Kızlar ben serum fizyolejik biara çok yaptım(4 saatte bir gibi) ama acaba yapsam mı diye düşünmeyin. Zaten anlıyorsunuz, bebek bizler gibi burnu tıkalı nefes alıp veriyor hatta almakta zorluk çekiyor, o zaman yapıyorsunuz; burnundan sümüğünü çekiyorsunyz aspiratörle

Bizimkide iki gündür şirkimiz çıktı sürekli emmek istiyor memeyi tutana kadar avazı çıktığınca bağırıyor 10 dk uyuyor sonrası yine ayni
Ben bagirinca aglayinca sakinlestirmeden meme vermiyorum. Zaten o an.kendi de almak istemiyor. 3 aydan sonra mi rahatliyo acep bu bebeler

İyi geceler kızlar.
Gözde çapaklanma neden olur ve nasıl geçer ne yapabilirim yaşayan var mı
Çapaklanma normal canım. Elini iyice yıkayıp elinle, temiz bezi kaynar suya batırıp silebilirsin. Çok istiyorsan tobrex göz damlası kullanabilirsin, ya da masaj yapabilirsin göz pınarlarına. 6 aya kadar çapaklanma devam edebilir, enfeksiyon derecesinde olmadığı sürece sorun yok

Büyüme atak haftası olabilir. Meme reddi ya da düşkünlüğü olabilir bu dönemde

Sarıya döndü ama ara ara pembe leke geliyor tam temiz olamadım

Ben o dediğin damlayi arastirayim,aspiratör var ama o damla yok. Teşekkürler canim

Ya baya olmuş yazalı ama yine de tavsiye etmek istesim. Medela Calma biberonu var onunla meme reddi yaşayanlarda memeye tekrar alıştıran varmış. Belki denemek istersin.

instagramdan görüyoruz kızlarını canım
maşallah çok tatlılar

Krem rengi ise zaten abdest alıp ibadet edebilirsin. Genelde evet once kırmızı sonra kahve sonra biraz turuncu ya da sarımsı olur ondan sonra krem rengi olur kesilir. Krem rengi akıntı ibadete engel değil, dilersen özelden daha detaylı bilgi (hadis) verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…