Bizim de bugunumuz cok zor gecti. Surekli.agladi dedigin gibi gazini cikarmasina ragmen icli icli agladi.Oglum normalde cok.akilli arada mizmizlanirdi. Bir yeri mi agriyor huy mu degistirdi anlamadim. Icim acidi cok uzuldum uyurken iç çekti.Acemiyiz deKızlar benim oğlana bı şeyler oldugece güzel uyudu masallah, sabah 5ten beri ayaktayız. Gazını alttan üstten çıkardı, kakasını yaptı, karnı da tok. Bu çocuk neden sürekli ağlıyo ya? Uyumuyo da sürekli emmek istiyo, memeden cektigimde basliyo ağlamaya. Eşim de ben de bittikten bugün, şu an 2 dk WC ye girdim ordan yazıyorum yine yıkıyor ortalığı çok ağlıyor neyi var bu kuzunun
Canım sunny baby var ana kucağı, hergün ona koyuyoruz. Uyutma için birebir. Kolikse tabii tek başına yeterli değilHu huuuu hanımlar.Şu kendisi sallanan(titresimli),oyuncakları falan sarkiyor muzikli falan ana dizi mi kucağı mi deniyor her ne ise ondan kullanıp memnun olan var mı?Özellikle gazlı bebe anaları.Markasi nedir?Bi de şu bebelerin resimlerine yazı yazdığınız efekt yaptığınız programın adı ney yahu önce de sordum kimseden cevap gelmedi.Litfennn mesajı görünce cevapları bekliyorum.Iyi geceler
Kızlar ben serum fizyolejik biara çok yaptım(4 saatte bir gibi) ama acaba yapsam mı diye düşünmeyin. Zaten anlıyorsunuz, bebek bizler gibi burnu tıkalı nefes alıp veriyor hatta almakta zorluk çekiyor, o zaman yapıyorsunuz; burnundan sümüğünü çekiyorsunyz aspiratörleBende bende hiç dokunmadim burnuna ben, bugün sanki iyi nefes alamiyordu emerken
Ben bagirinca aglayinca sakinlestirmeden meme vermiyorum. Zaten o an.kendi de almak istemiyor. 3 aydan sonra mi rahatliyo acep bu bebelerBizimkide iki gündür şirkimiz çıktı sürekli emmek istiyor memeyi tutana kadar avazı çıktığınca bağırıyor 10 dk uyuyor sonrası yine ayni
Canim ciş yapmasi onemli. Her gun kaka yapmayabilir ki hatta kac gune kadar.Kızlar benim oğlan 24 saattir kaka yapmıyor sizde durumlar nasıl? Sıcaklardan mı acab
Sadece anne sütü aldığı için ben hergün yapmakı diye düşündümCanim ciş yapmasi onemli. Her gun kaka yapmayabilir ki hatta kac gune kadar.
Çapaklanma normal canım. Elini iyice yıkayıp elinle, temiz bezi kaynar suya batırıp silebilirsin. Çok istiyorsan tobrex göz damlası kullanabilirsin, ya da masaj yapabilirsin göz pınarlarına. 6 aya kadar çapaklanma devam edebilir, enfeksiyon derecesinde olmadığı sürece sorun yokİyi geceler kızlar.
Gözde çapaklanma neden olur ve nasıl geçer ne yapabilirim yaşayan var mı
Benimkide bazen 2 gün yapmıyor normal diyorlar ama çok kıvranıyor.Kızlar benim oğlan 24 saattir kaka yapmıyor sizde durumlar nasıl? Sıcaklardan mı acab
Yok canim hemsire emzirme egitimi verirken soylemisti her gun kaka yapmayabilir ama çis sayisi onemli demsitiSadece anne sütü aldığı için ben hergün yapmakı diye düşündüm
Büyüme atak haftası olabilir. Meme reddi ya da düşkünlüğü olabilir bu dönemdeKizlar birsey sorucam bebekler meme emmeyi neden azaltır az emer bir fikri olan var mı mesela kizim son 1 haftadır meme emmiyo 2 yer çatlasa 3 dk anca durur durmaz memede mesela acikmiyor sanirim onu farkettim oda soyle oldu
Dün gece 11 de uyuttim sabah 5 buçukta uyandı bende dalmışım hic uyanmamışım neyse 5 buçukta 2 dakika emdi emmedi mızmızlandı zaten son 1 haftadır acayip gazlı bir şekilde uyuttum saat 8 buçukta kalpli oda 2 dk emdi bıraktı niye böyle oluyo sizce ilk ay Kilo alımı cok iyiydi ama son 1 haftadır boyke yapiyo ve 8 gunde 100 gram tek almis
Sarıya döndü ama ara ara pembe leke geliyor tam temiz olamadımMerhabayın canımlar.Kanamasi biten analar bitmeye yakın akıntı önce kahverengiye sonra sarıya mi dönmüştü?Bitip bitmediğinden emin olmak istiyorum.Gusül abdestimi alıcam ona göre.3 gündür sarıya döndü.Bugun de krem rengine.
Biliyorum canım,sadece bende olan durumu anlattımKoca umrumda değil canım.Kuran namaz falan kendimi manevi olarak iyi hissetmek istiyorum.☝
Ben o dediğin damlayi arastirayim,aspiratör var ama o damla yok. Teşekkürler canimKızlar ben serum fizyolejik biara çok yaptım(4 saatte bir gibi) ama acaba yapsam mı diye düşünmeyin. Zaten anlıyorsunuz, bebek bizler gibi burnu tıkalı nefes alıp veriyor hatta almakta zorluk çekiyor, o zaman yapıyorsunuz; burnundan sümüğünü çekiyorsunyz aspiratörle
Ya baya olmuş yazalı ama yine de tavsiye etmek istesim. Medela Calma biberonu var onunla meme reddi yaşayanlarda memeye tekrar alıştıran varmış. Belki denemek istersin.Bugun doktora gittim ve 1haftadır sadece emzirdim zorla alıstırdım bi ara alısmıstı red yasadık bida asla almamısken son 1haftadır sadece emdi ve hiç kilo almamıs bi haftada doktor hemen mama ver bebek komaya girer bı günde alması gereken kıloyu bıle almamıs dedi halbukı yutkunma sesi yeterli gibi geliyordu ama bezi az kırlenıyordu. Uykuya gecemıyordu aglıyordu ac oldugunu hissedıyordum.tekrar mamaya basladık ama göğsümğ bırakmasını istwmıyorum bu yuzden. Biberon onerisi olan varmı yavas akımlı falan
instagramdan görüyoruz kızlarını canımKızlae selam... biliyorsunuz başta lohusa depresyonuna girdim, ondan giremedim günlerce. Tam düzeldim derken yaklaşık 1 aydır kızların koliklikleriyle uğraşıyoruzevde cümbüş tabii maşallah damlalar, yöntemler derken azaldı ama ağlamalarımız. Sizler nasılsınız, kaç kilo verdiniz? Benim 6,5 kilom duruyor tabii yiyorum da koşuşturmaların sonucunda kızlar onun dışında iyi maşallah bugün ilk kez birer kez güldüler
sizler nasılsınız? Çok sayfa olduğu için hiç okuyamadım
Krem rengi ise zaten abdest alıp ibadet edebilirsin. Genelde evet once kırmızı sonra kahve sonra biraz turuncu ya da sarımsı olur ondan sonra krem rengi olur kesilir. Krem rengi akıntı ibadete engel değil, dilersen özelden daha detaylı bilgi (hadis) verebilirim.Merhabayın canımlar.Kanamasi biten analar bitmeye yakın akıntı önce kahverengiye sonra sarıya mi dönmüştü?Bitip bitmediğinden emin olmak istiyorum.Gusül abdestimi alıcam ona göre.3 gündür sarıya döndü.Bugun de krem rengine.
Bana bruno dan hediye çıktıBen o dediğin damlayi arastirayim,aspiratör var ama o damla yok. Teşekkürler canim
Ne şanslısın çekilişlerde hep sen kazanmışsın:)Bana bruno dan hediye çıktıçekilişe katılmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?