2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bugün bizde fenalardayiz uyumadi sürekli memede olmak istiyo ve 2 gundur sesi daha cok cikmaya basladi icli icli agliyor yavrum

Bugünde bi sıkıntı var demekki cogu yavru etkilenmis

Kizlar birsey daha sorucam ac olan bebek ağlar mi yoksa sürekli uyurmu kizim az emiyo gazi olduğunda ağlıyo kilo alimi da yok ama uyuması da cok iyi bu cocuk ac olsa saatlerce aglamazmiydi doktora da göstersem niçin geldin kizim deyip kovar yani ne yapım ben arada kaldim

Aç olan bebek ağlar ve uyuyamaz canm

Kızlar sinirim aşırı bozuldu bugün alyansımı takayım artık dedim
Alyansım söz yüzüğüm duruyo ama eşimin evlenme teklifi ettiği tektaş birde evlilik yıldönümünde aldığı yüzüğüm kayıp maddi değerini geçtim eşim duysa ağzıma mıçar poku yedim anlicağınız bulamıyorum

Cnm hz ibrahim ethem gömleği keten kaybolan yuzuklerimi bulmama yardim et deyip 3 ihlas bir fatiha okuyup ruhuna teslim et insallah bulursun bu şekilde kayıp eşyalarını bulan cok kisi varmis umarım sende bulursun

Cnm hz ibrahim ethem gömleği keten kaybolan yuzuklerimi bulmama yardim et deyip 3 ihlas bir fatiha okuyup ruhuna teslim et insallah bulursun bu şekilde kayıp eşyalarını bulan cok kisi varmis umarım sende bulursun
Tamamda nasıl okuyayım canım lohusa kanaması devam ediyo
İnşallah valla

Tamamda nasıl okuyayım canım lohusa kanaması devam ediyo
İnşallah valla
Evde biri varsa senin icin okusun canm illa senin okumana gerek yok yani bir şeyi kaybettiğim zaman okuyup aranması lazim ama inanarak okuyunca bulunuyor muş hatta instagramda #cbbkayipesya die arama yap çıkan postu okursan daha aydınlanmış olursun

nereye koyduğunu mu hatırlamıyosun

2 de kalktık emzirdşm alt değiştirdim hala dalmasını bekliyorum ki alıp yerine koyayım
ARada bi WC yapayım dedim doğurmuş kadar oldum kabız olmuşum o kadar su komposto meyve nereye gidiyor bilmiyorum hamilelikte hiç yaşamamıştım bu sıkıntıyı. Dr un verdiğini de almıştım gece ama daha sık almalıyım sanırım.
Başka Öneriniz var mı bana

Kızlar lohusa depresyonun girmedim ama sonrası diye bi depresyon varsa girmek üzereyimm Delirdim delircem gündüzleri ballı lokma gibiyiz bir elmanın iki yarısı ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız:))) ama bu geceleri ne olucak ya hiiiiç uyumuyor hem de hiç iyice huy edindi ayakda mı sallamıyorum titreşimli ana kucağımı puset mi kucak mı denemediğim hiçbirşey kalmadı yok yook yok Her gece ya sabır cekiyoruz

Canım bence sen bu oglani gündüz hiç uyutma. Sürekli uyandır, mincir, oynat.. akşam 8 gibi banyo yaptır ve uyutmaya çalış. Başka türlü zor gibi. Düzeni terse çevirmen lazım

Allahım benim nerede o gece sadece 2 kez uyanan kuzum Saat başı uyandı ve tekrar uykuya dalmasi 1 saati buluyor. Zombi gibiyim şimdiden. Bu burun tıkanıklığı öldürdü bizi Sabah hiçbirşey yapmadan her uyuduğunda yatacağım moraller bozuk

İnşallah bulursun canim hemen

Bizimki de huy değiştirdi.Uyumuyor.Gunde 5 6 kez kaka yapan çocuk kaka yapmakta çok zorlanıyor.Memede uyumak istiyor.Bu sefer emdigi sut fazla geliyor kusuyor.Kusunca mide boşalıyor bir daha emmem istiyor gene aynı şey.Yuz üstü yatarsa bir nebze rahat ediyor ama sit üstü yatırmaya çalışırsam ıkınmaktan duramiyor.Kizim da geceleri uyanir oldu gece gec yatar sabah erkenden kalkar oldu.2yas sendromuna girdi galiba.Ben yine vicdandan ölücem.Kizla ilgilensem oğlana mi haksızlık oldu oğlana baksam kıza mi haksızlık oldu derken geçip gidiyor günler.Cok uğraşıyorum çok çabalıyorum büyüyünce birbirini seven ve benden de razı kardeşler olsunlar diye.Buyuyup sürekli didişen ve benden de memnun olmayan çocuklar olurlarsa işte o zaman asıl depresyona girerim.Allah emeklerimizi zayi etmesin

Canım yüz üstü yatırıp kolik müziği aç,sırtına şöyle biraz vur,ilk koyduğunda istemeyecektir ama hemen çevirme sen devam et yapmaya çok rahatlar,ben hergun yapiyorum yoksa kiyameti kopariyor
Valla canım ilk d fa böyle bir şey yaşadık, saatlerce ağladı, katıldı ağlamaktan yavrum. En son akşam 8de uyudu 13-14saat ağlamaktan yorgun düştü kolik müzikleri denedik bu arada ama o delirme anında pek faydası olmadı
Canım bu ilk zamanlar böyle oluyor maalesef. Gaz da çıkarsa bağırsaklarda en ufak acı olsun ağlıyorlar
Yada sadece seni istiyor dünyaya zor adapte oluyor
Yavrum benim ya dün eşim olmasa mahvolmustum, eşim en son agliycam artık diyodu dertlerini anlaşmak keşke
Çok zor ya, Allah bize sabır yavrulara sağlık versin. Dün akşam da misafirimiz vardı afedersin evi bol götürüyo, ikram hazırlanacak, duşa girmem lazım, kuzey bı taraftan...mahvolduk valla. En son 8de uyudu yavrum, misafirler de geç geldi Allah'tan da her şeyi yetiştirdim yoksa halimiz rezildi
Evet bı yeri mi aciyo diye düşündük biz de hep, bugün çok uslu mesela ama dün çıldırdı ağlamaktan katıldı resmen. Acemilik fena canım ya ama olsun yaşayarak ogrenicez Bugün nasıl bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…