2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Hurafe canım tamamen.Bu tarz şeylerden hala kim bahsediyor aklım almıyor

Haklısın kuzum ama soktular kafama birkere vesvese yapıyorum şu kırkımız bi çıksada rahatlasak
Hiç takma öyle şeyler hepsi hurafe banada gorumcem benden 20 gün önce doğum yapmıştı bi araya geldiğimizde kaynanam ikinizin kirki karışmasın dedi birbirinize birer toplu iğne verin dedi :)O bana bi tane verdi bende ona ne alaka iğne yani .
Hem kırk nasıl karışıyor ki :)
Güldüm ben gidip bi iğne verdim hiç de takmadım komik geldi bana.

Ne gibi zarari var ben içiriyorum
Kaynanam 9 çocuk + 14 torun büyütmüş vermemi söyledi gunde iki-üç çay kaşığı
Büyütülürde neden daha sağlıklı olan sadece anne sütü seçeneği varken küçücük çocuğun minicik miğdesini su ile dolduralım ki? 3 çay kaşığı diyip geçmemek lazım, hele hele anne sütü zaten bu ihtiyacı karşılıyorken gereksiz yere su verip anne sütü alımını azaltmanın alemi yok. Nacizane fikrim

Maşallah butun çocukları sağlıklıbenımde fikrim oyle ama dr sordum zararı yok dedi herksın görüşü farklıdır tabi

Ayyy canımm ya sıcak bi yandan milletin çenesi vır vır vırrrr bi yandan bebem yapışmış mememe vantus gibi darlandım normal zamanda takmam ama bu dönem çok farklıymış

Lohusa psikolojisi,ilk çocuk ve bebeğe birşey olma korkusu seni çok iyi anlıyorum.Sikinti etrafındaki şahıslarda canm.Elinden geldiğince takmamaya çalış.Allaha emanet meleklerimiz.Tek yapmamız gereken onlara çok iyi bakmak ve dua etmek.

Canımlar çocukların resimlerinin üzerine yazı emoji cikartma hangi programla yapiyorsunuz?Memnun kaldığınız ücretsiz prog varsa tavsiye alırım

Hooop araya dalıyorum..
Sürünüz yeterliyse sık sık emzirebiliyosanız suya gerek yok.
Mama veriyorsanız ya da çook sıcak bi ortamda sütünüz yeterli değilse 1-2 çay kaşığı su verilebilir..
Ne koşulda? Emzirdikten sonra, sadece çay kaşığı ile..
Maksat bebeği suyla doyurmamak, ağızda kalan mamayı temizlemek..

Demişti bizim ebe..
Biz daha vermedik su. Düşünmüyorum da. Ama sütüm azalır yetmezse ve ya mama verirsek veririm 2-3 çay kaşığı..
Yani günde içtikleri yarım litre süt olsa, 1-2 çay kaşığı ile sütü engellemiş sayılmayız bence..

Evet sütte su var, evet biberonla lok lok su içerse bebek doyar.. Ama tok karnına günde 1 kere 1-2 çay kaşığı suyun da zararı olcağını sanmıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…