2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İyi bayramlar kızlar bebişleriyle tatile giden kaç kişiyiz
Biz memlekete geldik, en iyi tatilden bile daha iyi
Günaydın. Herkese hayırlı bayramlar.

Biz hastanedeyiz kızımla ilk bayramımızda ama o yanimda olduğu sürece bana hep bayram ❤
Canım benim kızınla birliktesin o bile çok güzel. Çok geçmiş olsun. İyi bayramlar.

Kızlar hepinize hayırlı bayramlar
Yavrularımızla sevdiklerimizle nice bayramlarımız olsun inşallah

Kızlar çok saçma birşeysoracağım ama kafama taktılar mecburum
Sabah kurban kesilirken eşim gel hayvanı gör istersen dedi yok filan dedim sonra kalktım bebğide pusetine koyup indim aşağıya hayvanı gördük çıkacakken kesmeye başladılar hayvanı kesildikten sonra çıkıp gittim bebeğimle
40 ımoz çıkmadı henüz et basması vs gibi şeylerden bahsettiler bitaz araştırdım ölen hayvanın korkoyla doğum yapmış anne ve bebeğin kırkının karışması vb şeyler okudum daha önce böyle şeyler duyanınız var mı hiç takmam böyle şeyleri ama bebeğim olduktan sonra hassaslaştım sanırım

Kızlar hepinize hayırlı bayramlar
Yavrularımızla sevdiklerimizle nice bayramlarımız olsun inşallah

Kızlar çok saçma birşeysoracağım ama kafama taktılar mecburum
Sabah kurban kesilirken eşim gel hayvanı gör istersen dedi yok filan dedim sonra kalktım bebğide pusetine koyup indim aşağıya hayvanı gördük çıkacakken kesmeye başladılar hayvanı kesildikten sonra çıkıp gittim bebeğimle
40 ımoz çıkmadı henüz et basması vs gibi şeylerden bahsettiler bitaz araştırdım ölen hayvanın korkoyla doğum yapmış anne ve bebeğin kırkının karışması vb şeyler okudum daha önce böyle şeyler duyanınız var mı hiç takmam böyle şeyleri ama bebeğim olduktan sonra hassaslaştım sanırım

Rica ederim asli esassı olmayan şeyleri kafana takip üzme kendini. Böyle saçmalayan insanlari da yok et etrafında. Kim ne derse desin kafama takmıyorum ben. Sana da tavsiye ederim

Verme canım gerek yok.Ben vermedim vermem.Bur arkadaşım biberonla su veriyordu cocuk da baya baya içiyordu.Veren var yani.Ama yanlış.Cocuk yok yere midesini dolduruyor tokluk hissi oluşuyor ne gerek var
ben veriyorum aklıma geldikçe
bugün mesela sabah 3 çay kaşığı içti
Sevmiyorlar zaten suyu ama bende vermeye çalışıyorum çok sıcak cnm. Bişey olmaz versende
Ben de vermiyorum. Benim süt de sulu. Bitiremiyor memeyi. Gerek yok gibi.
Teşekkürler kızlar anlaşılan herkes farklı düşünüyor ama bende süt zaten sulu oldugu için ilk 6 ay verme taraftarı değilim. Çok sıcak içi yanar deyip duruyorlar her kafadan bir ses çıkıyor ya.

Su vermiyorum canım.Memedeki sütü bosaltamiyor kuzucuk.Sutun tamamına yakını su.Birde su ile gereksiz yere midesini rahatsız etmek istemiyorum.Mama verenlerin su vermesi gerekiyor sıcakta

Yani bitmiyorlar malesef. Teyzemi aradım bugün bayram kutlamaya bana diyor ki bebeğe su ver bide yarım çay bardağı verecekmişim miktarı da belli Ama ben mama verdiğim için azcık veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…