- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Biz memlekete geldik, en iyi tatilden bile daha iyiİyi bayramlar kızlar bebişleriyle tatile giden kaç kişiyiz
Canım benim kızınla birliktesin o bile çok güzel. Çok geçmiş olsun. İyi bayramlar.Günaydın. Herkese hayırlı bayramlar.
Biz hastanedeyiz kızımla ilk bayramımızda ama o yanimda olduğu sürece bana hep bayram ❤
ben veriyorum aklıma geldikçeSürekli bebeğe su ver diyorlar anne sütünün yüzde 80i su diyorum anlamıyorlar bebeğine su veren var mı gerçekten
Sevmiyorlar zaten suyu ama bende vermeye çalışıyorum çok sıcak cnm. Bişey olmaz versendeSürekli bebeğe su ver diyorlar anne sütünün yüzde 80i su diyorum anlamıyorlar bebeğine su veren var mı gerçekten
HayirSürekli bebeğe su ver diyorlar anne sütünün yüzde 80i su diyorum anlamıyorlar bebeğine su veren var mı gerçekten
İyi de gerek yok ki? Ek gidaya başlayana kadar vermene gerek yok,süt zaten su ihtiyacını karşılıyorben veriyorum aklıma geldikçe
bugün mesela sabah 3 çay kaşığı içti
Ben de vermiyorum. Benim süt de sulu. Bitiremiyor memeyi. Gerek yok gibi.Sürekli bebeğe su ver diyorlar anne sütünün yüzde 80i su diyorum anlamıyorlar bebeğine su veren var mı gerçekten
Kızlar hepinize hayırlı bayramlar
Yavrularımızla sevdiklerimizle nice bayramlarımız olsun inşallah
Kızlar çok saçma birşeysoracağım ama kafama taktılar mecburum
Sabah kurban kesilirken eşim gel hayvanı gör istersen dedi yok filan dedim sonra kalktım bebğide pusetine koyup indim aşağıya hayvanı gördük çıkacakken kesmeye başladılar hayvanı kesildikten sonra çıkıp gittim bebeğimle
40 ımoz çıkmadı henüz et basması vs gibi şeylerden bahsettiler bitaz araştırdım ölen hayvanın korkoyla doğum yapmış anne ve bebeğin kırkının karışması vb şeyler okudum daha önce böyle şeyler duyanınız var mı hiç takmam böyle şeyleri ama bebeğim olduktan sonra hassaslaştım sanırım
Verme canım gerek yok.Ben vermedim vermem.Bur arkadaşım biberonla su veriyordu cocuk da baya baya içiyordu.Veren var yani.Ama yanlış.Cocuk yok yere midesini dolduruyor tokluk hissi oluşuyor ne gerek var
ben veriyorum aklıma geldikçe
bugün mesela sabah 3 çay kaşığı içti
Sevmiyorlar zaten suyu ama bende vermeye çalışıyorum çok sıcak cnm. Bişey olmaz versende
Teşekkürler kızlar anlaşılan herkes farklı düşünüyor ama bende süt zaten sulu oldugu için ilk 6 ay verme taraftarı değilim. Çok sıcak içi yanar deyip duruyorlar her kafadan bir ses çıkıyor ya.Ben de vermiyorum. Benim süt de sulu. Bitiremiyor memeyi. Gerek yok gibi.
Bana da diyorlar ama ben henğz vermedim canımTeşekkürler kızlar anlaşılan herkes farklı düşünüyor ama bende süt zaten sulu oldugu için ilk 6 ay verme taraftarı değilim. Çok sıcak içi yanar deyip duruyorlar her kafadan bir ses çıkıyor ya.
MaaşAllah sizeTeyzeler 1 aylık oldum ben.Annem aceleyle çok amatörce çekti fotomu.Kardeslerimi öpüyorum.İmza:Kerem
Hiç dinlememek gerekiyorTeşekkürler kızlar anlaşılan herkes farklı düşünüyor ama bende süt zaten sulu oldugu için ilk 6 ay verme taraftarı değilim. Çok sıcak içi yanar deyip duruyorlar her kafadan bir ses çıkıyor ya.
Teşekkürler kızlar anlaşılan herkes farklı düşünüyor ama bende süt zaten sulu oldugu için ilk 6 ay verme taraftarı değilim. Çok sıcak içi yanar deyip duruyorlar her kafadan bir ses çıkıyor ya.
Ah güzel kerem çok tatlısın. Ömrün bereketli olsun teyzemTeyzeler 1 aylık oldum ben.Annem aceleyle çok amatörce çekti fotomu.Kardeslerimi öpüyorum.İmza:Kerem
Yani bitmiyorlar malesef. Teyzemi aradım bugün bayram kutlamaya bana diyor ki bebeğe su ver bide yarım çay bardağı verecekmişim miktarı da belliTeşekkürler kızlar anlaşılan herkes farklı düşünüyor ama bende süt zaten sulu oldugu için ilk 6 ay verme taraftarı değilim. Çok sıcak içi yanar deyip duruyorlar her kafadan bir ses çıkıyor ya.
Sarı oğlanTeyzeler 1 aylık oldum ben.Annem aceleyle çok amatörce çekti fotomu.Kardeslerimi öpüyorum.İmza:Kerem
Içine sinen ne ise onu yap canım en doğrusu oTeşekkürler kızlar anlaşılan herkes farklı düşünüyor ama bende süt zaten sulu oldugu için ilk 6 ay verme taraftarı değilim. Çok sıcak içi yanar deyip duruyorlar her kafadan bir ses çıkıyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?