- 26 Ocak 2018
- 5.476
- 5.349
- 198
Muslinle mi yaptin?Öyle yaptım bu gece çok uyandı sıcak buralar çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muslinle mi yaptin?Öyle yaptım bu gece çok uyandı sıcak buralar çok
Geldi yine canını yidigimin ingilizi ❤❤İnek obası uyaaannnn!!!!!
Kahve yapıcam..!!
Kerem değil canım Kuzey:) çok teşekkür ederimYaaaa ben keremi @Alonya03 nın kuzusu sandım keremi çok beğendim maşallah erkek güzeli
Peki benim bu mesaja aşırı duygulanmam? İyi bayramlar canımEn dertli zamanlarda birbirimizleydik anlattık konuştuk saydık tuttuk rahatladik . E bayramı da birlikte kutlamamiz lazım yoldaşlarım arkadaşlarım :)) her birinizi ayrı ayrı öpüp sariliyorum hayırlı bayramlar ❤❤
Aynen canım bende o yontemi hatırladım bıcıcıp yaptırdım hapşurur hapşurmaz bir güzel çektim aparatlaCompeng maşallah yaaa kuzuya çok tatlı
Alonya çok güzelsin ❤
Zehra evet canım ama banyo sırasında açılıyorlar ya hapsuşuruyorlar ya o sırada atıyorlar dışarı.
Perinede yırtık ya da epizyo varsa o geç iyileşiyor malesef canım . Benim birinci doğumda hem neredeyse boylu boyuna perine kesisi hem içten yırtıklar vardı çok geç iyileşti. Ikincide perineden değil labiaminörlere doğru attı doktorum kesiyi. Bu daha çabuk iyileşti, bu seferde içsel yırtıklar ve dikiş vardı. Bende anladım ki perine kesisi çok daha geç iyileşiyor.Benimde 23 gün oldu ilk günlere göre acısı biraz azaldı ama tamamen geçmedi ve dikişler haala düşmedi
Benim ilk doğumumda maalesef uzun sürdü iyileşmesi..Benimde 23 gün oldu ilk günlere göre acısı biraz azaldı ama tamamen geçmedi ve dikişler haala düşmedi
Geldi yine canını yidigimin ingilizi ❤❤
Herkese kahveeee, başak a yoookkkk
Doğru diyorsun olan oldu artikSizinki muhteşem ya, son dk da olsa doğmuş çocuk babası için süper olay bence:) bence bunca şeyden sonra FB li olsun annesi :)
Benim ki 70 e 110 canim memnunum70*110 ölçü olarak daha kullanışlı
Benim 15. Gün dikişlerim düştü kendiliğinden canim. Ağrı hiç olmadi ama dikiş yerinde az bi şişlik var. O da geçer umuyorum. Seninki de en kısa sürede geçer insallahNormal Doğum yapıp dikişi olanlar ne zamana iyileşti dikişleriniz ne zaman geçecek şişlik ve ağrılar bebeğimle daha güzel ilgilenmek istiyorum dikişlere bi zarar gelecek diye az da olsa sakınıyorum kendimi
Pardon 60 a 120 benim ki ama hala memnunumBenim ki 70 e 110 canim memnunum
Verme canım gerek yok.Ben vermedim vermem.Bur arkadaşım biberonla su veriyordu cocuk da baya baya içiyordu.Veren var yani.Ama yanlış.Cocuk yok yere midesini dolduruyor tokluk hissi oluşuyor ne gerek varSürekli bebeğe su ver diyorlar anne sütünün yüzde 80i su diyorum anlamıyorlar bebeğine su veren var mı gerçekten