- 18 Nisan 2012
- 922
- 342
- 103
Evet isilik oldu vücudunda bı gecedeMuslinle mi yaptin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet isilik oldu vücudunda bı gecedeMuslinle mi yaptin?
Ki bana da ilk oğlumda çocuk Dr demişti günde 1-2 çay kaşığı ver şu bişey olmaz diye hatta satılık olmaz demişti ki hiç olmamıştı oglumHooop araya dalıyorum..
Sürünüz yeterliyse sık sık emzirebiliyosanız suya gerek yok.
Mama veriyorsanız ya da çook sıcak bi ortamda sütünüz yeterli değilse 1-2 çay kaşığı su verilebilir..
Ne koşulda? Emzirdikten sonra, sadece çay kaşığı ile..
Maksat bebeği suyla doyurmamak, ağızda kalan mamayı temizlemek..
Demişti bizim ebe..
Biz daha vermedik su. Düşünmüyorum da. Ama sütüm azalır yetmezse ve ya mama verirsek veririm 2-3 çay kaşığı..
Yani günde içtikleri yarım litre süt olsa, 1-2 çay kaşığı ile sütü engellemiş sayılmayız bence..
Evet sütte su var, evet biberonla lok lok su içerse bebek doyar.. Ama tok karnına günde 1 kere 1-2 çay kaşığı suyun da zararı olcağını sanmıyorum ben
Bilemiyorum ilgisi var mıdır sarılıkla falan ama ben kendi adıma günde 1-2 çk suya karşı değilim. Bebeğin suyla doyurulmasına karşıyımKi bana da ilk oğlumda çocuk Dr demişti günde 1-2 çay kaşığı ver şu bişey olmaz diye hatta satılık olmaz demişti ki hiç olmamıştı oglum
ebe ver dedi veriyom bendeİyi de gerek yok ki? Ek gidaya başlayana kadar vermene gerek yok,süt zaten su ihtiyacını karşılıyor
Aynen suan cay kurabiye keyfi yapıyorum annemlere geldik dün yarinda yolcuyuz tekrarGötümü yere yeni koydum bugün
Bayram mı geldi neydi o alamet
Bayramımız kutlu olsun canmsılar
Öpüyorum bebeleri sizi
Ah yavrum ya benim yüzümden özür dilerim valla. Ben son 2 haftadır yapıyorum pek bisey olmadi akil edemedimEvet isilik oldu vücudunda bı gecede
Tamam canım. Sen daha iyisini bilirsin Nil içinebe ver dedi veriyom bende
Yok canım güzel uyudu ama sicramadi hiç benim düşünmem lazımdı sen nereden bileceksin burası kaç dereceAh yavrum ya benim yüzümden özür dilerim valla. Ben son 2 haftadır yapıyorum pek bisey olmadi akil edemedim
Oyy sarı maşallah sana ya ben unuttum ya gerçi biz o dönem acillerde abi pesinseydikTeyzeler 1 aylık oldum ben.Annem aceleyle çok amatörce çekti fotomu.Kardeslerimi öpüyorum.İmza:Kerem
Ben duymadım öyle bişey çok düşünme canım rahat ol bol bol oku su fenomen Eylül var ya bizden 3ay önce doğuran onun çok güzel bu videosu var onu izle bak bırakın hamile kadınları diye biseydiKızlar hepinize hayırlı bayramlar
Yavrularımızla sevdiklerimizle nice bayramlarımız olsun inşallah
Kızlar çok saçma birşeysoracağım ama kafama taktılar mecburum
Sabah kurban kesilirken eşim gel hayvanı gör istersen dedi yok filan dedim sonra kalktım bebğide pusetine koyup indim aşağıya hayvanı gördük çıkacakken kesmeye başladılar hayvanı kesildikten sonra çıkıp gittim bebeğimle
40 ımoz çıkmadı henüz et basması vs gibi şeylerden bahsettiler bitaz araştırdım ölen hayvanın korkoyla doğum yapmış anne ve bebeğin kırkının karışması vb şeyler okudum daha önce böyle şeyler duyanınız var mı hiç takmam böyle şeyleri ama bebeğim olduktan sonra hassaslaştım sanırım
Oyy sarı maşallah sana ya ben unuttum ya gerçi biz o dönem acillerde abi pesinseydik
Ah kuzum sorma 10 gün mahfoldum gunlerce düşmeyen 40.3 leri gören ateş sonrası döküntü bütün vücuda Dr bebeği ayrı odada tut dedi bulaşıcı bişey olabilir biri bı oda da diğeri salonda tek başıma bı ona bı ötekine derken şimdi daha iyi çok şükür ne olduğu belli değil ama bu arada insan 100 gram verir demi yok aynı duruyorum ya bu da sana yazarken aklıma geldi düşünmüşler yazayım dedimGeçmiş olsun canım nesi var abinizin.
Başak’a övgüler sevgiler bol çiçekli öpücükler..
Sonra üstüne de bi keyif kahvesi tabisi
Ah kuzum sorma 10 gün mahfoldum gunlerce düşmeyen 40.3 leri gören ateş sonrası döküntü bütün vücuda Dr bebeği ayrı odada tut dedi bulaşıcı bişey olabilir biri bı oda da diğeri salonda tek başıma bı ona bı ötekine derken şimdi daha iyi çok şükür ne olduğu belli değil ama bu arada insan 100 gram verir demi yok aynı duruyorum ya bu da sana yazarken aklıma geldi düşünmüşler yazayım dedim
Kahve içiyordum şu an Okurken gülümsedim. Bayram şekeri gibi mesajKahve kokulu kadın.En sevdiğimmmmm.Karameli görünce burnuma kahve kokusu geliyor ❤
Şimdi yine kontrol ettim biri tıkalı gibi nefes alırken öyle ses geliyor nasıl anlarım tıkandığını ya da nasıl açarım
Kisin iyi olur o zaman kundak hem sicak tutar hem sıçramazYok canım güzel uyudu ama sicramadi hiç benim düşünmem lazımdı sen nereden bileceksin burası kaç derece