• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sürekli bebeğe su ver diyorlar anne sütünün yüzde 80i su diyorum anlamıyorlar bebeğine su veren var mı gerçekten 😐
Öyle diyenleri pıçaklicam gerçekten psikopat ettiler beni şekerli su ver ağrısı var çok ağlıyo cart curt lan sizene diyemiyorsun tabi hayır asla vermem enfeksiyona açamam çocumu diyorum kendileri vermiş Bide marifet gibi söylemeleri yok mu 🙄🙄

Hanımlar merhaba, normalde Ağustos annesiydim ancak bebeklerim erken gelip Haziran'da doğdular ne yazık ki. ben de yeni yeni kendime geliyorum henüz bebeklerimden biri hastaneden çıkmadı. Sizlerle beraber çocuklarımın büyüme sürecini takip etmeye karsr verdim.

Herkese sağlıklı güzel günler
Ay gözüm doldu istemsiz inşallah sağlıkla kavuş yavruna evlatlarınla güzel günler görün ❤️

Kızlar hepinize hayırlı bayramlar
Yavrularımızla sevdiklerimizle nice bayramlarımız olsun inşallah

Kızlar çok saçma birşeysoracağım ama kafama taktılar mecburum
Sabah kurban kesilirken eşim gel hayvanı gör istersen dedi yok filan dedim sonra kalktım bebğide pusetine koyup indim aşağıya hayvanı gördük çıkacakken kesmeye başladılar hayvanı kesildikten sonra çıkıp gittim bebeğimle
40 ımoz çıkmadı henüz et basması vs gibi şeylerden bahsettiler bitaz araştırdım ölen hayvanın korkoyla doğum yapmış anne ve bebeğin kırkının karışması vb şeyler okudum daha önce böyle şeyler duyanınız var mı hiç takmam böyle şeyleri ama bebeğim olduktan sonra hassaslaştım sanırım
Ben kızım kucağımda izledim canım babası getirdi kan bile sürdü kızımın alnına
Bizimde kırkımız çıkmadı hurafe boşkoy gitsin

Öyle diyenleri pıçaklicam gerçekten psikopat ettiler beni şekerli su ver ağrısı var çok ağlıyo cart curt lan sizene diyemiyorsun tabi hayır asla vermem enfeksiyona açamam çocumu diyorum kendileri vermiş Bide marifet gibi söylemeleri yok mu 🙄🙄
Sekerli su zeytinyağı ve su bu üçlüden nefret ettim anlatamıyorum gerçekten işi kötü yanı eşim de uymaya başladı insanlara delirecem(uzamış sarılık var her kafadan ayrı ses çıkıyor) yarın Eşimin ailesi gelecek memleketten inşallah delirtmezler beni 😡😡😡

Sekerli su zeytinyağı ve su bu üçlüden nefret ettim anlatamıyorum gerçekten işi kötü yanı eşim de uymaya başladı insanlara delirecem(uzamış sarılık var her kafadan ayrı ses çıkıyor) yarın Eşimin ailesi gelecek memleketten inşallah delirtmezler beni 😡😡😡
Ben sürekli iç içeyim bide öyle düşün hergün aynı nara kendi ailemede laf geçiremiyorum 😳

Ben sürekli iç içeyim bide öyle düşün hergün aynı nara kendi ailemede laf geçiremiyorum 😳
Anlayıssız bu insanlar kayınbabam geçen telefonda diyor ki biberonla sekerli su ver çocuğa içi yanmıstır içimden dedim biberon az sürahi ile vereyim yanında da bir maden suyu kola falan açayım ferahlasın çocuk!!!

Hanımlar merhaba, normalde Ağustos annesiydim ancak bebeklerim erken gelip Haziran'da doğdular ne yazık ki. ben de yeni yeni kendime geliyorum henüz bebeklerimden biri hastaneden çıkmadı. Sizlerle beraber çocuklarımın büyüme sürecini takip etmeye karsr verdim.

Herkese sağlıklı güzel günler
Merhabaaa, hoşgeldin yeni ikiz annemiz. Bir an önce hastanedeki yavruna sağlıkla kavuşman dileğiyle.

hello emişmeye kalkangiller 🤣
00:30da emzirip yattık bu saatte kalktı😊
amma güzel uyumuşum 48 gün sonra ilk defa bu kadar uzun uyudum
doktorumuz duymasın 🤣
3 saatte bir kaldır diyo ama ben kendi uyandığında emziriyorum sadece inşallah doğru yapıyorumdur
bence böyle daha huzurluyuz ama kontrolde doktorumuz ne dicek bakalım
gündüzde çok güzel uyudu benim kuzum gittiğimiz bütün evlerde uslu uslu durdu anası rahat rahat oturdu 🥰

Canım serum fizyolojik damlat burnuna ve bir tane burun aspiratörü edin.Bu ikisi ile çok kolay temizleniyor.Hergun açıyorum oğlumun burnunu.Yoksa emerken rahat nefes alamaz uyurken hakeza😉
ya canım ben hiç bu serum fizyolojik dediğinizden yapmıyom
kızın burnunuda kimse bana hergün temizle falan demedi 😔
siz olmasanız napacak bu cahil anneler
bi anlat hele o serum fizyolojik ne ola 🤣

Hu huuuu hanımlar.Şu kendisi sallanan(titresimli),oyuncakları falan sarkiyor muzikli falan ana dizi mi kucağı mi deniyor her ne ise ondan kullanıp memnun olan var mı?Özellikle gazlı bebe anaları.Markasi nedir?Bi de şu bebelerin resimlerine yazı yazdığınız efekt yaptığınız programın adı ney yahu önce de sordum kimseden cevap gelmedi.Litfennn mesajı görünce cevapları bekliyorum.Iyi geceler 😘
Ana kucağı candır ❤ o olmasa poku yemiştik. Joie markasi

hello emişmeye kalkangiller 🤣
00:30da emzirip yattık bu saatte kalktı😊
amma güzel uyumuşum 48 gün sonra ilk defa bu kadar uzun uyudum
doktorumuz duymasın 🤣
3 saatte bir kaldır diyo ama ben kendi uyandığında emziriyorum sadece inşallah doğru yapıyorumdur
bence böyle daha huzurluyuz ama kontrolde doktorumuz ne dicek bakalım
gündüzde çok güzel uyudu benim kuzum gittiğimiz bütün evlerde uslu uslu durdu anası rahat rahat oturdu 🥰
Ay ne güzel masallah 😍 kiz bos ver doktoru falan,bizimde canımız var uyumayak mi azıcık 🤦🏻‍♀️Benimki geceleri kurulmuş saat gibi 3 saat dolunca uyanıyor,eskiden formula verirdim şimdi geceleri de emziriyorum uykuya tekrar dalmasi daha kolay oluyor

Benimki gündüzleri sallana sallana hep onda uyuyor. Bir de fön sesi var onu da açıyorum. Obaaa 🤗
Benimki gece gündüz aldığımız küçük yatakta,salonda uyuyoruz klima burda diye,beşikte uyuyacak mi onu düşünüyorum 😭😭bide bu ana kucagina da alistirmam lazim bosuns mi para verdik 😏

Back