- 10 Eylül 2018
- 3.038
- 4.437
- 133
Ah güzel kerem çok tatlısın. Ömrün bereketli olsun teyzem
Amin teyzesi hepimizin yavrularinin ömrü bereketli ve guzel olsun.Basak-Burcak ve ablalarını öpüyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah güzel kerem çok tatlısın. Ömrün bereketli olsun teyzem
Haklısın kuzum ama soktular kafama birkere vesvese yapıyorum şu kırkımız bi çıksada rahatlasakRica ederim asli esassı olmayan şeyleri kafana takip üzme kendini. Böyle saçmalayan insanlari da yok et etrafında. Kim ne derse desin kafama takmıyorum ben. Sana da tavsiye ederim
Kızlar hepinize hayırlı bayramlar
Yavrularımızla sevdiklerimizle nice bayramlarımız olsun inşallah
Kızlar çok saçma birşeysoracağım ama kafama taktılar mecburum
Sabah kurban kesilirken eşim gel hayvanı gör istersen dedi yok filan dedim sonra kalktım bebğide pusetine koyup indim aşağıya hayvanı gördük çıkacakken kesmeye başladılar hayvanı kesildikten sonra çıkıp gittim bebeğimle
40 ımoz çıkmadı henüz et basması vs gibi şeylerden bahsettiler bitaz araştırdım ölen hayvanın korkoyla doğum yapmış anne ve bebeğin kırkının karışması vb şeyler okudum daha önce böyle şeyler duyanınız var mı hiç takmam böyle şeyleri ama bebeğim olduktan sonra hassaslaştım sanırım
Iyi bayramlar. Çok sagol canım. Aynen kızım yanimda olsun herşey halolur.Biz memlekete geldik, en iyi tatilden bile daha iyi
Canım benim kızınla birliktesin o bile çok güzel. Çok geçmiş olsun. İyi bayramlar.
Sen rahat olHaklısın kuzum ama soktular kafama birkere vesvese yapıyorum şu kırkımız bi çıksada rahatlasak
Oybteyzoşu yesin onu sarı şeker ❤❤Teyzeler 1 aylık oldum ben.Annem aceleyle çok amatörce çekti fotomu.Kardeslerimi öpüyorum.İmza:Kerem
Hiç takma öyle şeyler hepsi hurafe banada gorumcem benden 20 gün önce doğum yapmıştı bi araya geldiğimizde kaynanam ikinizin kirki karışmasın dedi birbirinize birer toplu iğne verin dedi :)O bana bi tane verdi bende ona ne alaka iğne yani .Haklısın kuzum ama soktular kafama birkere vesvese yapıyorum şu kırkımız bi çıksada rahatlasak
Ne gibi zarari var ben içiriyorumHiç dinlememek gerekiyor
Maalesef zararı bile varmış su vermenin
SarııımmmmmmmmTeyzeler 1 aylık oldum ben.Annem aceleyle çok amatörce çekti fotomu.Kardeslerimi öpüyorum.İmza:Kerem
Tooosspiiik tooosspiiik canııııım arkadaşıııımTeyzeler 1 aylık oldum ben.Annem aceleyle çok amatörce çekti fotomu.Kardeslerimi öpüyorum.İmza:Kerem
Büyütülürde neden daha sağlıklı olan sadece anne sütü seçeneği varken küçücük çocuğun minicik miğdesini su ile dolduralım ki? 3 çay kaşığı diyip geçmemek lazım, hele hele anne sütü zaten bu ihtiyacı karşılıyorken gereksiz yere su verip anne sütü alımını azaltmanın alemi yok. Nacizane fikrimNe gibi zarari var ben içiriyorum
Kaynanam 9 çocuk + 14 torun büyütmüş vermemi söyledi gunde iki-üç çay kaşığı
Ayyy canımm ya sıcak bi yandan milletin çenesi vır vır vırrrr bi yandan bebem yapışmış mememe vantus gibi darlandım normal zamanda takmam ama bu dönem çok farklıymışHurafe canım tamamen.Bu tarz şeylerden hala kim bahsediyor aklım almıyor
Maşallah butun çocukları sağlıklıbenımde fikrim oyle ama dr sordum zararı yok dedi herksın görüşü farklıdır tabiBüyütülürde neden daha sağlıklı olan sadece anne sütü seçeneği varken küçücük çocuğun minicik miğdesini su ile dolduralım ki? 3 çay kaşığı diyip geçmemek lazım, hele hele anne sütü zaten bu ihtiyacı karşılıyorken gereksiz yere su verip anne sütü alımını azaltmanın alemi yok. Nacizane fikrim
Ayyy canımm ya sıcak bi yandan milletin çenesi vır vır vırrrr bi yandan bebem yapışmış mememe vantus gibi darlandım normal zamanda takmam ama bu dönem çok farklıymış
Tabi ki hayır canım ne gerek var ki suyaSürekli bebeğe su ver diyorlar anne sütünün yüzde 80i su diyorum anlamıyorlar bebeğine su veren var mı gerçekten
Ben susuzluk belirtilerine bakıyorum bıngıldak çökmüşmü dili kurumu? Zaten ön süt sulu sık emZirmek yeterli benceben veriyorum aklıma geldikçe
bugün mesela sabah 3 çay kaşığı içti
Ay çok güldüm valla aynı beni anlatmissinAyyy canımm ya sıcak bi yandan milletin çenesi vır vır vırrrr bi yandan bebem yapışmış mememe vantus gibi darlandım normal zamanda takmam ama bu dönem çok farklıymış