• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kilo alımınız nasıl? Bizim bugün normalin üstünde çıktı kilo alımı öyle olunca sağıp verme emdiği kadar emsin dedi doktorumuz, ama aç kalıyor çocuk elini emiyor derin uyumuyor, dayanamıyorum ben de sağıp veriyorum :KK43:
Bi önceki sayfalara bak istersen,yazmışlardi arkadaşlar
Günde beş damla canım
Hergün aynı saatte 5 damla birde ilaç buzdolabında saklanmalı
Günde 5 damla geceleri hep aynı saatte.
Teşekkür ederim..

Bütün gece uyumadım, bu saat oldu hâlâ ikiniyo yavrum. Lanet gaz sancısı çok bunaltti napcagimizi sasirdik bı turlu rahat edemedi yavrum ya:( resmen gözümün önünde kıvranıyo elimden bı şey gelmiyo delircem

😄😄 bakmayın temizlik dediğime bizimde hazırlık sadece kendimize, tüm eş dost trde yapıyor bayramı buraları bekleyen bir biziz bebeler sayesinde

Sünnet için hamileyken sormuştum burda yazılanlarla kocamı zor zahmet ikna ettim 😄 Müslüman bir dr bulduk eski usül dikişli ve uyutmadan yapıyormuş yaptıranlar çok tavsiye ettiler 1 günde iyileşiyor diye, 40 gün çıkmadan yapılsın çok istemiştim ama yer yokmuş Eylül’de randevu verecekler inş
büyük Oğlumda eski usül yaptırdık 8 aylıktı. 1 günde iyileşti ama hareketlenmeye yaptırsam belki o 1 günü bile anlamayacak. Gayet memnunuz. Lazer çok riskli bence
Almayabilir canım
Kızım almadı benim ne emzik ne bibo
Çok zorlanmıştım süt alerjisi çıkınca
Mecbur içmesi gereken bir maması vardı çünkü 8 aylıkken alıştırdım bende zorla
off emziği almadığı için ondan da korkuyorum. Umarım alıştırabilirim.
Bizim bakıcı eylülde başlıyor. 2 ay beraberiz. Bu sürede kesinlikle hem biberon, hem meme alışması lazim. Bazen evdeyken bile biberonla vericez. Bakıcıya da alışması lazim. Bana aşık bu şapşal kız ❤ Çok zor bee.. Allah yardım etsin çalışacak ballarıma ❤❤❤
bakıcıyı nasıl buldun canım? Bizim eski bakıcı kendi evine istiyor. 4 aylık bebeği kış günü götürmek çok zor geliyor. Oyüzden eve gelebilecek ve ev işlerine de yardımcı olabilecek birini istiyorum. Ama nereden bulabilirim bir fikrim yok. Birde eve kamera takacak mısın? Büyükte kreşe gidecek. Hasta fln olduğunda izin alma durumum olmazsa ilgilensin de istiyorum. Çok mu şey istiyorum 😂
Herkeslere günaydınn
Dört gözle öğleni bekliyorum çinkü kocam kişisi izne çıkacak 🤤 iliğini kemiğini ayırıcam bi güzel bu sürede tek başına çocuk bakılmayo

Dün akşam misafir vardı bebek görmeci yinee tee gece 2 de gittiler 😏 böyle şeyler olmamalıdır bebekli evde
Neyse taktıkları çeyreğe baktım ara ara da kendimi teselli ettim esnemelerimi içime attım😬
aynen düşünemiyor bazıları... Bu süreçte herkesten uzakta olmak iyi oldu 😁
Zor tabii :/ Çalışamamakta zor ama
Keşke mesaili dçnebileceğim bi işim olmasaydı
Ben kendi işimi uzunca bi süre yapamıcam maalesef
O sürede piyasada unutulmamam içinde tırmalamam lazım
Allah kolaylığını veriyor her durumun... Büyük oğlum 1 yaşındayken işe başladım. Haftanın iki günü başka ile gittim geldim. Sağdım bıraktım sütümü... Annemler kaldı birsüre fln çok şükür büyüdü.
Ay Allah canını almasin😂😂 Benimki de geliyor yolda ❤ Yalnız sabah sabah bende şoka girdim. Pazartesi kocanın halaları kuzenleri hep bir yaylaya geliyormuş 🤦‍♀️ Ayy herkesin de bi buraya gelesi var ben anlamadim. Kim arasa gelmek istiyoruz diyor bayramda. Bende hehe tabi diyorum 🤦‍♀️ cildiriciiiimmmm
Benimki de yolda ama gece ancak gelir istanbuldan... Çok özledim🥰😐

Bütün gece uyumadım, bu saat oldu hâlâ ikiniyo yavrum. Lanet gaz sancısı çok bunaltti napcagimizi sasirdik bı turlu rahat edemedi yavrum ya:( resmen gözümün önünde kıvranıyo elimden bı şey gelmiyo delircem

Biz bio gaia ve bol masaj,bacak hareketi,evin içinde gezdirme ile birkaç saat içinde sıkıntıyı atıyoruz.Haftada 2-3 defa şiddetli sancıları oluyor.Onu da sabirla karsilamaya calisiyoruz.Bir aylık olduk bugün.Siz kaç günlüksünüz canım?Emzirme sonraları mutlaka ağızdan gaz çıkarmasını sağla.Bebegi 10 dakika kucağına dik tut sırtını sıvazla elinle pat pat vur hafifce.Sonra bebeğin karnını aç oda sıcaklığındaki zeytinyağını eline sür.Karnina saat yönünde çok bastırmadan masaj yap.3-4 defa tekrar et.Sonra bacaklarini kontrollü bir şekilde karnına dogru ittir ve dümdüz çek.Bunu da 5-6 defa tekrar et.Sonra bebeği karnını hafif bastırarak(çok bastırma kusar)evin içinde dolaştır 20 dakika falan.
Bunları günde 4-5 defa tekrar et.Bize çok faydası oluyor.Sirt üstü yatirınca ağlıyorsa.Telefondan kolik müzikler ya da fön makinesi sesi aç.Cogunlukla sakinleştir.Kucaginda gezdirirken kulağına şarkı söyle ve bebeğinle konuş.Insallah ise yarar sizde de.Allah kolaylık versin canım.Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.Emin ol hepsi geçecek.❤

Kaçıncı gündesiniz? Bizimkine anne sütü sarılığı dedi dr. 3 aya kadar uzayabilirmiş.

Yüzü cildi sarı mi bebeklerinizin.Yoksa rutin olarak mı kontrol ettiniz.Oglum 3. ve 6.gunler arasında biraz sarardı.3.gün degeri 8 di.4.gün değeri 9.9 idi.Emzir geçer deger yuksek degil dediler hastanede.Bol bol emzirdim.3-4 gün içinde vücudu yüzü normale döndü.Saglik ocağında cildine bakıp 15.gün kontrolunde sıkıntı yok düzelmiş dediler.Bi daha ölçülmedi kandan.1.ay kontrolünde ölcturmeme gerek var mı?

Biz bio gaia ve bol masaj,bacak hareketi,evin içinde gezdirme ile birkaç saat içinde sıkıntıyı atıyoruz.Haftada 2-3 defa şiddetli sancıları oluyor.Onu da sabirla karsilamaya calisiyoruz.Bir aylık olduk bugün.Siz kaç günlüksünüz canım?Emzirme sonraları mutlaka ağızdan gaz çıkarmasını sağla.Bebegi 10 dakika kucağına dik tut sırtını sıvazla elinle pat pat vur hafifce.Sonra bebeğin karnını aç oda sıcaklığındaki zeytinyağını eline sür.Karnina saat yönünde çok bastırmadan masaj yap.3-4 defa tekrar et.Sonra bacaklarini kontrollü bir şekilde karnına dogru ittir ve dümdüz çek.Bunu da 5-6 defa tekrar et.Sonra bebeği karnını hafif bastırarak(çok bastırma kusar)evin içinde dolaştır 20 dakika falan.
Bunları günde 4-5 defa tekrar et.Bize çok faydası oluyor.Sirt üstü yatirınca ağlıyorsa.Telefondan kolik müzikler ya da fön makinesi sesi aç.Cogunlukla sakinleştir.Kucaginda gezdirirken kulağına şarkı söyle ve bebeğinle konuş.Insallah ise yarar sizde de.Allah kolaylık versin canım.Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.Emin ol hepsi geçecek.❤
Ayy canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bugun 22.gunumuz, O sancı çektikçe canımdan can gidiyor yavrum dudaklarını ısırıyor kivranirken çok ikiniyo :( bu biogaia reçeteli bı şey mi? Değilse hemen bugün aldiriyim, diğer dediklerini de uygulucam çok sağ ol cidden :KK68:

Ayy canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bugun 22.gunumuz, O sancı çektikçe canımdan can gidiyor yavrum dudaklarını ısırıyor kivranirken çok ikiniyo :( bu biogaia reçeteli bı şey mi? Değilse hemen bugün aldiriyim, diğer dediklerini de uygulucam çok sağ ol cidden :KK68:

Reçetesiz alınabiliyor canm yine de doktorunuza danisin.Rica ederim yeter ki minnaklar rahatlasin.Masajlari sabırla hergün tekrar et.Gaz bebek hareket edemediği için birikiyor karnında.Bol bol hareket ettir bebisi.Kuzucugun ayaklarını çorapsız bırakma usumesin gaz olmasın.Kendin de rezene kimyonu eksik etme.Günde 2-3 kupa tüket.Gaz yapan gidalardan (süt,kuru fasulye,nohut,mercimek,soğuk içecekler,karpuz,kavun,buzdolabından soguk yiyecek icecek yeme oda sicakliginda beklet oyle tuket vs ) uzak dur.

büyük Oğlumda eski usül yaptırdık 8 aylıktı. 1 günde iyileşti ama hareketlenmeye yaptırsam belki o 1 günü bile anlamayacak. Gayet memnunuz. Lazer çok riskli bence
off emziği almadığı için ondan da korkuyorum. Umarım alıştırabilirim.
bakıcıyı nasıl buldun canım? Bizim eski bakıcı kendi evine istiyor. 4 aylık bebeği kış günü götürmek çok zor geliyor. Oyüzden eve gelebilecek ve ev işlerine de yardımcı olabilecek birini istiyorum. Ama nereden bulabilirim bir fikrim yok. Birde eve kamera takacak mısın? Büyükte kreşe gidecek. Hasta fln olduğunda izin alma durumum olmazsa ilgilensin de istiyorum. Çok mu şey istiyorum 😂
aynen düşünemiyor bazıları... Bu süreçte herkesten uzakta olmak iyi oldu 😁
Allah kolaylığını veriyor her durumun... Büyük oğlum 1 yaşındayken işe başladım. Haftanın iki günü başka ile gittim geldim. Sağdım bıraktım sütümü... Annemler kaldı birsüre fln çok şükür büyüdü.

Benimki de yolda ama gece ancak gelir istanbuldan... Çok özledim🥰😐
Canim valla internetten buldum. Bakiciburada diye bi site var. Kadın komsum sayılır evi yürüyerek 3 dk. Benim evde bakacak. Yemek ve günlük rutin işleri de yapacak. Kamera taktiracagimkesin rahat edemem. Çok tatlı bir kadın. Atatürkçü modern bi kadın. Evine de davet etti bizi kocalar falan tanıştı. Pırıl pirildi evi ❤ Allahım ı sallay aile gibi olacağımız insanlar çıkarsın karşımıza. Çok zor cunku

Canim valla internetten buldum. Bakiciburada diye bi site var. Kadın komsum sayılır evi yürüyerek 3 dk. Benim evde bakacak. Yemek ve günlük rutin işleri de yapacak. Kamera taktiracagimkesin rahat edemem. Çok tatlı bir kadın. Atatürkçü modern bi kadın. Evine de davet etti bizi kocalar falan tanıştı. Pırıl pirildi evi ❤ Allahım ı sallay aile gibi olacağımız insanlar çıkarsın karşımıza. Çok zor cunku
Canım ücret ne kadar vereceksin

Ya bu bebe kucagami alıştı memede uyuyor yatağa koyduğum gibi gözlerini açıyor kucağında pispisliyorum ayağımda sallıyorum yok yerine koyduğum gibi uyanıyor sabah kahvaltıyı kangurusuna koyup hazırladım öyle uyudu kucağımda yıprandık ya ikimizde

Eklentiler

• 15654297824253647278686837611364.jpg
    15654297824253647278686837611364.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 29
Back