• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bebeklerin yüzüne nemlendirici suruyormusunuz benim oğlanın yüzü çok sertleşti yer yer. Birde bugün emdikten sonra dukak çevresi hafif bı morardigini sanki normal midir ki çok açık

Bugun doktora gittim ve 1haftadır sadece emzirdim zorla alıstırdım bi ara alısmıstı red yasadık bida asla almamısken son 1haftadır sadece emdi ve hiç kilo almamıs bi haftada doktor hemen mama ver bebek komaya girer bı günde alması gereken kıloyu bıle almamıs dedi halbukı yutkunma sesi yeterli gibi geliyordu ama bezi az kırlenıyordu. Uykuya gecemıyordu aglıyordu ac oldugunu hissedıyordum.tekrar mamaya basladık ama göğsümğ bırakmasını istwmıyorum bu yuzden. Biberon onerisi olan varmı yavas akımlı falan

Bugun doktora gittim ve 1haftadır sadece emzirdim zorla alıstırdım bi ara alısmıstı red yasadık bida asla almamısken son 1haftadır sadece emdi ve hiç kilo almamıs bi haftada doktor hemen mama ver bebek komaya girer bı günde alması gereken kıloyu bıle almamıs dedi halbukı yutkunma sesi yeterli gibi geliyordu ama bezi az kırlenıyordu. Uykuya gecemıyordu aglıyordu ac oldugunu hissedıyordum.tekrar mamaya basladık ama göğsümğ bırakmasını istwmıyorum bu yuzden. Biberon onerisi olan varmı yavas akımlı falan
Lansinoh yavaş akımlı biberonu güzel. Meme + mama gidiyoruz bizde

Bu kızın yüzü isilik doldu nasıl geçiririm kızlar ya her gün banyoda yapıyoruz ama 🤦🏼‍♀️
kuzum bizimkine doktor sıcaktan dedi, memede çok kaldığı zamanlar olmuştu, şimdi azaldı, her gün pamuk ve su ile sildim
❤Günaydın bugün tartıldık ve yarın aslında 1.ay ama arefe bugün gittik aşıya :) 4700 kg 58cm olmuşuz. dr bu kez TERA D3 isimli bir d vitamini verdi hem bana hem bebeğe. Kullanan var mı ? 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
canım bizde aşıya gittik benim kız 4400 gram olmuş, acaba az mı kilo almış seninki kaç kilo doğmuştu? Bu arada ben asm verdiği D vitamini kullanmıyorum, burdaki arkadaşlar wellcare ve ocean 400 d bir önermişti. Bende ocean 400 D vit fısfıs kullanıyorum bebeğime. Günlük 1 fıs
Kanguru kullanan var mı aranızda sürekli kucağımda zaten kanguru alsam bende daha az yorulurum diye düşündüm ama nerden hangi marka daha iyi bilemedim
canım geçen bende sormuştum burda, sling önermişti arkadaşlar, ben uzun vadede olsun diye kanguru istedim. Daha sonra bi arkadaşımda pellybaby kanguru denedim, yenidoğan aparatı solomombaby gibi kaba değil. Hoşuma gitti aldım, aybala da çok sevdi, bi bak istersen netten. Fiyatı da solomombaby ve mamadusa göre daha uygun
Ben aldım canım sleppy kadar kaliteli değil ama sızdırma pişik yapmadı kullanılabilir ama beden olarak sanki küçük gibi sleepy e göre al bi dene ama ben tekrar sleepye döneceğim
Ya bizim burda sleepy satan market yok, kargo ile sürekli uğraşmak istemiyorum. Migrostan alışveriş yapıyoruz, bu gün gözüme bez ilişti, mühendisinoğlu da önermiş, denemek istedim bayram arası... Bebişin kç kilo ve kaç beden giyiyor bezi?

Eds dene canım.emzirme destek sistemi yaz nasıl yapılacağı çıkıyor

Canımlar bizde bayramın 1. Günü 1 aylık oluyoruz.. Onun için bu gün gidip ilk ay aşısını olduk, kuzum bi vıyaktadı sonra sızdı kaldı, eve gelince huysuzlandı da uyudu şükür.
Kilosu aklıma takıldı?
Tazyikli süt sorunumuz olduğu için meme ile sorun yaşadığımız günlerde sakinleşsin ve doysun diye 2 - 3 günde bir 60 veya 90 cc mama veriyorum duruma göre. Ama bizimki cılız gibi geldi bana.
Doğum kg 3715
Taburcu kg 3365
1 hafta kg 3755
18 günlük kg 4100
Ve bu gün 29. Gün kg 4400
Acaba az mı almış?
Bu arada günün 6-7 çişli,, 3-4 kakalı bez çıkarıyoruz..

Bu kanama adet değilmiş
Kırk kanamasıymış
Adet değil dedi doktorum bugün
Korkma adet değil dedi
Ha yok korkma değil de geçen 2 kere 40tan sonra olmuştu yani ader olduğundan emindim şimdi birebir aynısı oldu yani hem kanama hem ağrı açısından tam adet gibiydi ama.tel fark 1 hafta daha erken olması. Yoğun bir kanamaydı çünkü.
Belki de dediğindir ama.. Ay aman canım neyse ne, adet lohusa vs.. Kan işte:)

Ben eds ile veriyorum canım bu şekilde

Eklentiler

• 30E6656B-1419-461C-8D68-7C82E0B227AD.jpeg
    30E6656B-1419-461C-8D68-7C82E0B227AD.jpeg
    101,7 KB · Görüntüleme: 54
Canım ya yeni gördüm çok geçmiş olsun l, biz sariliktan bir gece kaldık bebeğim resmen delirdi yerlerini yadirgiyo yavrular di mi:KK43: Allah yardımcınız olsun çabucak iyileş insallah
Sağol canım allah razı olsun. Aynen durmuyor 5 gündür burdayiz perişan oldu yavrum banyo yaptiramiyorum .rahat değil hiç.

kuzum bizimkine doktor sıcaktan dedi, memede çok kaldığı zamanlar olmuştu, şimdi azaldı, her gün pamuk ve su ile sildim
canım bizde aşıya gittik benim kız 4400 gram olmuş, acaba az mı kilo almış seninki kaç kilo doğmuştu? Bu arada ben asm verdiği D vitamini kullanmıyorum, burdaki arkadaşlar wellcare ve ocean 400 d bir önermişti. Bende ocean 400 D vit fısfıs kullanıyorum bebeğime. Günlük 1 fıs
canım geçen bende sormuştum burda, sling önermişti arkadaşlar, ben uzun vadede olsun diye kanguru istedim. Daha sonra bi arkadaşımda pellybaby kanguru denedim, yenidoğan aparatı solomombaby gibi kaba değil. Hoşuma gitti aldım, aybala da çok sevdi, bi bak istersen netten. Fiyatı da solomombaby ve mamadusa göre daha uygun

Ya bizim burda sleepy satan market yok, kargo ile sürekli uğraşmak istemiyorum. Migrostan alışveriş yapıyoruz, bu gün gözüme bez ilişti, mühendisinoğlu da önermiş, denemek istedim bayram arası... Bebişin kç kilo ve kaç beden giyiyor bezi?
Canım ben daha öncede yazdım kullanıyorum bende arkadaşlardan duymuştum ilk onla başla dediler bez değiştirince pişik yapabiliyormuş hep aynı bezle gitmek lazım dediler sorun yaşamadım doğduğundan beri.biz kaç kilo olduk bilmiyorum en son aşıda tartıldı 5 kiloydu 6 ya yaklasmısızdır diyorum 3/6 kilo kullanıyorum şuan elimdeki bitsin bir büyüğüne gecicem

Canımlar bizde bayramın 1. Günü 1 aylık oluyoruz.. Onun için bu gün gidip ilk ay aşısını olduk, kuzum bi vıyaktadı sonra sızdı kaldı, eve gelince huysuzlandı da uyudu şükür.
Kilosu aklıma takıldı?
Tazyikli süt sorunumuz olduğu için meme ile sorun yaşadığımız günlerde sakinleşsin ve doysun diye 2 - 3 günde bir 60 veya 90 cc mama veriyorum duruma göre. Ama bizimki cılız gibi geldi bana.
Doğum kg 3715
Taburcu kg 3365
1 hafta kg 3755
18 günlük kg 4100
Acaba az mı almış?
Bence az almamış canım bana günde 20 gram demişti doktor 11 günde 300 gram almış senin

Canım benim kıyamam Allahım tez şifa versin
Güzel sağlıklı günler tez gelsin.Elimizde olmadan oluyor böyle şeyler.Sabretmemiz gerekiyor.Ilk doğumda yaşamıştım bende.Seninki ileri boyutta.Hastaneden çıktım iyiyiz haberini bekliycez canım.Allah güç kuvvet afiyet versin😘
Sağol canım allah razı olsun. Inşallah bi an önce geçer çok zor bi durum .

Kilosu aklıma takıldı?
Doğum kg 3715
Taburcu kg 3365
1 hafta kg 3755
18 günlük kg 4100
Acaba az mı almış?
Canım ayda 1 kilo gayet güzel hiç takılma düşünme

Back