2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Başka Dr gittim küçük olan kesede hafif sanki yolk kesesi oluşuyor gibi gördum şuan kese küçük 2.5 cm olana kadar müdahale etmiyor um dedi . Diğer gittiğim Dr bir hafta sonra gel dedi. Kürtaj diyen Dr progestaninı kes düşecekse kendi düşsün dedi düşmezse alalım dedi direk yüzde yüz herşey bitmiş gibi konuştu

10.haftalık olan kızlar 11. Hafta 2 li tarama başlıyor devlet hastanesi mi tercih edeceksiniz özel mi?
ben hem devlet hem özele gıdıyorum devlette yaptırıcam ama devlete gıtmesem bıle özel doktorum devletten bı doktorla anlasmıs ona gönderıo öyle de yardımcı oluyor

Bence başka bir doktora daha gidin ya da 1 hafta daha bekleyip tekrar muayene olun daha küçükler görünmemiş olmaları da olası

Bana Progestan falan vermedi.Sadece folik asit kullan sıkıntı yok dert etme dedi.Oglumda da kiloluydum çok şükür güzel bi hamilelik geçirdim.Bunda da öyle olur inşaallah.
inşallah canım :), ben de polip tehlikesi vardı ondan vermiş olabilir canım bana progestan

bende şimdilik okyanus suyu almayı düşünüyorum. 2 senedir hasta olmayan ben bu sene hasta olacağım tuttu:) neyse umarım sadece burunda biter daha ilerlemez enfeksiyon sıcak içecek de deniyeyim o da iyi olabilir. artık meyve ve sularıyla beslenicem:)

benım de geç gorundu acele etme 8. 9. haftaya kadar kesınlıkle bekle

Bence gittiğin diğer dru dinle daha keseler küçük bit hafta sonra belki de kalp atışlarını bile duyacaksın belli olmaz ki

Geç dollenme olabilir vajinal mi bakti? Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim

Kızlar 2 li testden bahsetmiştim bi arkadaş yaptırmıycanı söyledi bunun üzerine şimdi bende arastırdım genelde risk cıkıyormuş testte risk çıkınca bi tedavisi bişeyide yokmuş ee ozaman neden bu teste bizi sokup moral bozuyorlar? Ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü yeterli oluyormuş aslında. Bu nedenle bende kan testini yaptırmama kararı aldım

Arkadasimada boş kese gibi gorunuyor dedi aynı gün başka bir Dr bebeğide gördü kalp atisinida 1 hafta daha bekle ve daha iyi ultrason olan bı yere git canım bemcb

Arkadasimada boş kese gibi gorunuyor dedi aynı gün başka bir Dr bebeğide gördü kalp atisinida 1 hafta daha bekle ve daha iyi ultrason olan bı yere git canım bemcb
Evet boe hafta sonra 4 boyutlu ultrason cihazı var oraya gideceğim inşaallah hayırlı haberlerle dönerim

Evet vajinal baktı geç döllenme muhtemelen dedi hayırlısı artık bekleyecem sanırım dua etmekten başka çaremiz yok
Keselerin de boyutu aynı gec dolenmedir drlar aslinda kesin yargı ile konusmazlar beklemeyi tercih ederler kötü bir güne denk gelmissin sanırım..

Bende de şuan öyle bi durum var ama benim bi tanenin kalp atışı görünüyor birinde yok iki doktora gittim ikiside göremedi 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi geriden geliyor olabilir dedi. Sende başka doktora da git hemen karar verme inşallah olacaktır rabbim büyük.

Keselerin de boyutu aynı gec dolenmedir drlar aslinda kesin yargı ile konusmazlar beklemeyi tercih ederler kötü bir güne denk gelmissin sanırım..
Valla öyle kesin konuştu ki hapını mapını kes düşecekse Kendi düşsün ne demek. İkinci gittiğim Dr neden kesecen ilacı kesen de bozulma yok niye düşsün dedi daha erken görmeme ihtimalimiz var bu haftada dedi Bilmiyorum artık Rabbime sığındım.

İnşallah canım dediğin gibidir bende duyarım. Çok korkuyorum ya rabbim kimseye yaşatmasın . Bebeklerinizi sizlere bağışlasın inşaallah sağlıcakla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…