- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canim hepimiz daha da rahatlariz ins, beden rahat olunca bebis ihtiyaclarina yogunlasabilirizEvet endişe etme şu an bebeğinin gelişimi için gerekli olan enerji tamamen senin bedeninden çekiliyor ama 13./14. haftada plasenta oluşmuş oluyor ve devreye geçiyor ve bu organ sayesinde beden daha az yoruluyor, yani evet 4. aydan sonra biraz rahatlıyor çoğu anne, zaten hcg hormonu da azalıyor zaten o hormon bulantıya sebep oluyor yani tabi istisnalar da var ama çoğu gebelikte 4-5-6 ayları rahat geçiyor. Hadi inşallah sende de öyle olur:)
Aranızda pruloton depot iğne kullanan varmı
teşekkür ederim canım benim ilk bebeğim geç döllenme olmuştu 7.haftada görmüştük .görene kadar çok stres yapmıştım.Hoş geldin canım hayırlı olsun bebişin inşallah benim 7 haftada görünmüştü ama herkesin bir olmuyor tabi erken döllenme geç döllenme olmasından dolayı
İnşallah canımda benim durumum biraz farklıydı günde bi kaç kusmaya ben çok şükür diyorum artık inşallah en kısa sürede geçer atlatırız
1 haftadır bebişlerimin sesini duymadım, bi sonraki kontrole de 2 hafta var. Valla geçmiyo mu bu zaman nedir
Her sene yılbaşı ağacımı kurarım, süslerimi asarım bana çok büyük mutluluk verir. Bu sene yorucu olur diye yapamadım, var mı sizlerde agaç kuran bu sene![]()
çok geçmiş olsun benim çok şükür hafif sabah bulantıları var ama kusma olmadı. Demekki bünyeden bünyeye değişiyor. Allah şifa versin. Geçer inşallah tez zamanda.Merhaba
Üç serum yedikten sonra kendime geldim kizlar. On gün Raporluyum
Allahım bize acil şifalar versin, hayrlisyla bulantılarımız bıçak gibi kesilsin sağlıklı sekilde hamilelik gecirelim
Ne zaman geçecek bunlarBenimde öyle canim
Cnm birsey sorucam seninde karninin icleri aciyor agriyor mu benim 2 gundur sanki karnimdaki etler morardi gibi aciyor normal mi bu durum acaba korkmaya basladimslm kızlar. dun dr gıttım yerlesmeden dolayı o lekeler dedı 9 haftalık hersey yolunda dedı :)
10.haftalık olan kızlar 11. Hafta 2 li tarama başlıyor devlet hastanesi mi tercih edeceksiniz özel mi?
Ben suan icin devlet hastanesine gidiyorum. Oradan haftaya randevu alacağız dr umla10.haftalık olan kızlar 11. Hafta 2 li tarama başlıyor devlet hastanesi mi tercih edeceksiniz özel mi?
İğne kullanıyorsun degil mı, çok normal cancagizim, ben karnima dokunamiyorum bileCnm birsey sorucam seninde karninin icleri aciyor agriyor mu benim 2 gundur sanki karnimdaki etler morardi gibi aciyor normal mi bu durum acaba korkmaya basladim
Ben sanırım yaptırmayacagim canım. Kesinliği yok diye çok fazla şey okudum.10.haftalık olan kızlar 11. Hafta 2 li tarama başlıyor devlet hastanesi mi tercih edeceksiniz özel mi?
Nasildi kontrol :)yarın doktora gidicem bende az önce randevu aldım şimdiden bi heyecan başladı bakalım inşallah iyi haberlerle gelirim.