• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet endişe etme şu an bebeğinin gelişimi için gerekli olan enerji tamamen senin bedeninden çekiliyor ama 13./14. haftada plasenta oluşmuş oluyor ve devreye geçiyor ve bu organ sayesinde beden daha az yoruluyor, yani evet 4. aydan sonra biraz rahatlıyor çoğu anne, zaten hcg hormonu da azalıyor zaten o hormon bulantıya sebep oluyor yani tabi istisnalar da var ama çoğu gebelikte 4-5-6 ayları rahat geçiyor. Hadi inşallah sende de öyle olur:)
Aminn canim hepimiz daha da rahatlariz ins, beden rahat olunca bebis ihtiyaclarina yogunlasabiliriz :spor:

Hoş geldin canım hayırlı olsun bebişin inşallah benim 7 haftada görünmüştü ama herkesin bir olmuyor tabi erken döllenme geç döllenme olmasından dolayı
teşekkür ederim canım benim ilk bebeğim geç döllenme olmuştu 7.haftada görmüştük .görene kadar çok stres yapmıştım.
bu hamileliğimdede bence erken döllenme oldu 11.gün ovulasyon olmuştu .o yüzden 6 haftalık görünebilir inşallah

İnşallah canımda benim durumum biraz farklıydı günde bi kaç kusmaya ben çok şükür diyorum artık inşallah en kısa sürede geçer atlatırız

Ben de senin gibiyim. Dün kaç kere kustum sayamadım bile

Midemde bir sey kalmadı Boş boş ogurdum akşama kadar

Benim doktorum da hamile. O da çok çekmiş bulantidan. Seni çok iyi anlıyorum dayanması zor bir süreç dedi. Ilaçlarini içince daha iyi oluyosan iç dedi. O da çok içmiş iki hamileliğinde de. Hastanede çalışırken sürekli serum bağlatmış kendine

29681340-2E09-42E6-A6C8-2C9C832DADB8.jpeg
1 haftadır bebişlerimin sesini duymadım, bi sonraki kontrole de 2 hafta var. Valla geçmiyo mu bu zaman nedir:rolleyes:
Her sene yılbaşı ağacımı kurarım, süslerimi asarım bana çok büyük mutluluk verir. Bu sene yorucu olur diye yapamadım, var mı sizlerde agaç kuran bu sene:KK9:

Bebişi görmeden 12 hafta beklemek zorundayım ben :) ve sonra 8 hafta daha.. Bence yine de şanslısınız..

Yılbaşı ağacımızı dün kurduk biz de. Oğlumla birlikte astık süsleri.. Işıkları açık uyuduk.. Çok seviyorum ben de ışıltısını.. Tavsiye ederim :)

Merhaba
Üç serum yedikten sonra kendime geldim kizlar. On gün Raporluyum

Allahım bize acil şifalar versin, hayrlisyla bulantılarımız bıçak gibi kesilsin sağlıklı sekilde hamilelik gecirelim
çok geçmiş olsun benim çok şükür hafif sabah bulantıları var ama kusma olmadı. Demekki bünyeden bünyeye değişiyor. Allah şifa versin. Geçer inşallah tez zamanda.

10.haftalık olan kızlar 11. Hafta 2 li tarama başlıyor devlet hastanesi mi tercih edeceksiniz özel mi?

10.haftalık olan kızlar 11. Hafta 2 li tarama başlıyor devlet hastanesi mi tercih edeceksiniz özel mi?

Ben devlet hastanesine gidiyorum, gittiğim hastaneden de memnunum ama sonuca göre bir de eğitim araştırma hastanesi ya da özelde yaptırabilirim. Yanılma payı çok oluyomuş, o beni tedirgin ediyor.

Kızlar dun kontroldeydim. Bir de kist varmıs rahımde. Doktor bebeği besleyen biz kist dedi. Kızımda da vardı ama bu sanki daha buyuk geldi gözüme. Sizde var mı boyle bir şey olan

Back