• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yok öyle yaptığı zamanlar oluyor bunda bekliyorum tekrar verince diliyle itiyor canım 🥺🥺
Gazı olabilir, Alper gazı olunca emmiyo mesela. Gulp gulp yutuyo sütü sonra başlıyo tepinmeye..
Ya da meme aranıyo ama emmiyosa vermiyorum meme ben. Alıp kucağa dans ediyorum bi öğün atlatıyorum öyle minimum 1-2 saat.. Sonra emiyo..
Bazen emmek istemediğinde sütü sağıp veriyorum onu içiyo.
Yani o da ne istediğini bilmiyo bence. Ben deneme yanılma ne istediğini arıyorum 🤷🏻‍♀️😄

Ahaha 😄😄 e anan baksın uyu bı gün madem. Güvendiğim biri bakınca bende misssler gibi uyuyom. Ama herkes uyurken uyursan kötü bişey olacakmis gibi evhamlar basıyor beni. Evimizi bebeğimizi bekliyom böyle sanki. Neyse darlamayim sabah sabah 😄
Onunla birlikte uyu canim sende ilkinde oyle yapiyodum ama 2. Çocukta o da hayal

Kızlar günaydın ❤️ Ya dünden beri neredeyse saatte bir uyandı 10 dk emdi emmedi bıraktı memeyi belli ki doymuyor ki saatte bir uyanıp emiyor Özaman neden acaba kısa kısa bırakıyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Hergun bi farklilar canim banyo genelde güzel uyutuyor minnoslari 10 dk cok iyi bence uyanikken benimkide sık sık emmek istiyo ama gece emzirmem 5dk falan sürüyor mesela

7.30 da başladık güne.Günaydııınnnn.Kucagimda bi güzel uyuyor Kerem bey.Besige bırakınca başlıyor ikinip sıkınmaya.
London Karamelim kahve istereeeemmm☕

Ayrıca ben çocuğu çok sıcak tutuyorum korkudan ya duş aldırdığımda evde her yer kapalı ona rağmen ateş gibi hareket ediyorum da aman soğuk kapmasın. Sonrasında önce müsline sonra battaniyeye sarıyorum. Bir süre öyle yatıyor sonra yavaş yavaş gevşetiyorum ama beline kadar her uykuda battaniye kullanıyorum Müslin dışında. Şapka kullanmıyorum normalde ama banyodan sonra mutlaka takıyorum. Sıcak tutmak lazım gaz belası hemen yakalıyor bebeleri 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Canim bence cok fazla sıcak tutuyorsuns bebegi uyanmama sebebi de o bence daha dogdugu gün hastanede doktor geldi sapkayi eldiveni cikardi sicakta uyanmaz sarilik olur dedi ... ben sadece çitcıtli atletle durduyorum bebego ayagina çorap o kadar örtüsü de muslin ortü

Birefebirece Birefebirece ve P Pelinim35 bu sefer de instagramdan gıybet yapıyoruz diye burada yapmışlar 🤦‍♀️ Annem size nooluyo? Hurremin kafa gitmiş zaten gece uyumaya uyumaya, ötekinin de dovusesi var. Bi türlü bulamadı dişli rakip 😒 Ingiliz karamel gelmeden ben size bi çay vereyim.
Horozmuyum kız ben dövüşesim olsun :p

Uyan uyan uyan..
Gönlüm uyan..
Dayan dayan dayan..
Ruhum dayan..
Seni de bir gün severler..
Çıkı çıkı çıkı çıkı çıkı çıkıı..

☕☕☕☕☕☕☕
Günaydın herkese
☕☕☕☕☕☕☕

Bu gece de uykuya doyamadık hamdolsun 😂
Screenshot_20190808_090534.jpg

Ben bu kızın mememle derdini çözemiyorum 2 saatte bir emzirmek için direniyorum resmen bütün sülale beni vicdansız anne ilan etti herkesle kavga ediyorum ya aç değil açlıktan yapmıyo diye anlatamıyorum yırtık kızım barım barım bağırıyor inat gibi 🙄🙄🙄
Allahım ne zaman gelicek bu kıza doyma hissi 🤦🏼‍♀️

Ben bu kızın mememle derdini çözemiyorum 2 saatte bir emzirmek için direniyorum resmen bütün sülale beni vicdansız anne ilan etti herkesle kavga ediyorum ya aç değil açlıktan yapmıyo diye anlatamıyorum yırtık kızım barım barım bağırıyor inat gibi 🙄🙄🙄
Allahım ne zaman gelicek bu kıza doyma hissi 🤦🏼‍♀️

Gazi mi var canım

Benim oğlum sürekli emiyo kilo alımı iyi ama memeden ayırdıgım an basıyo cıglıgı 🙄

Gunaydinn analar ve bebeler
Bugün kuzeyimizin stüdyo çekimi var, hastane 2.gun çekimi elimizde patlamıştı yavrum açlıktan yurtinca kendini adam gibi foto cekilememistik. Bugün dua ede ede gidicez bakalım inşallah uyur orda da adamakıllı fotolarimiz olur 😍

Back