- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
KraftHangi marka canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KraftHangi marka canım
Gazı olabilir, Alper gazı olunca emmiyo mesela. Gulp gulp yutuyo sütü sonra başlıyo tepinmeye..Yok öyle yaptığı zamanlar oluyor bunda bekliyorum tekrar verince diliyle itiyor canım
Hadi ya bende 7-8 arasi kalktim hic belli olmuyoki bikac kez benimkide 5:30 7 arası uyumadiBizde ayni sonraki seans da 5.30 veya 6 oluyo sonra bi daha çok zor uyuyor
Bugune limonlu su ile baslayim diyorum
Onunla birlikte uyu canim sende ilkinde oyle yapiyodum ama 2. Çocukta o da hayalAhaha e anan baksın uyu bı gün madem. Güvendiğim biri bakınca bende misssler gibi uyuyom. Ama herkes uyurken uyursan kötü bişey olacakmis gibi evhamlar basıyor beni. Evimizi bebeğimizi bekliyom böyle sanki. Neyse darlamayim sabah sabah
Aşı olmustu dimi gecmis olsun canimCalpol verdim düştü
Saatte bir ölçüyorum
En son 37.6
İnşallah çıkmaz
Hergun bi farklilar canim banyo genelde güzel uyutuyor minnoslari 10 dk cok iyi bence uyanikken benimkide sık sık emmek istiyo ama gece emzirmem 5dk falan sürüyor meselaKızlar günaydın Ya dünden beri neredeyse saatte bir uyandı 10 dk emdi emmedi bıraktı memeyi belli ki doymuyor ki saatte bir uyanıp emiyor Özaman neden acaba kısa kısa bırakıyor
Kiz canina yazik sabahin 5inde utuyle ne isin varAz önce
Canim bence cok fazla sıcak tutuyorsuns bebegi uyanmama sebebi de o bence daha dogdugu gün hastanede doktor geldi sapkayi eldiveni cikardi sicakta uyanmaz sarilik olur dedi ... ben sadece çitcıtli atletle durduyorum bebego ayagina çorap o kadar örtüsü de muslin ortüAyrıca ben çocuğu çok sıcak tutuyorum korkudan ya duş aldırdığımda evde her yer kapalı ona rağmen ateş gibi hareket ediyorum da aman soğuk kapmasın. Sonrasında önce müsline sonra battaniyeye sarıyorum. Bir süre öyle yatıyor sonra yavaş yavaş gevşetiyorum ama beline kadar her uykuda battaniye kullanıyorum Müslin dışında. Şapka kullanmıyorum normalde ama banyodan sonra mutlaka takıyorum. Sıcak tutmak lazım gaz belası hemen yakalıyor bebeleri
Bayram için sehirdisina kvlere gidecez yarin da bitiversin dediydim.Kiz canina yazik sabahin 5inde utuyle ne isin var
Horozmuyum kız ben dövüşesim olsunBirefebirece ve P Pelinim35 bu sefer de instagramdan gıybet yapıyoruz diye burada yapmışlar Annem size nooluyo? Hurremin kafa gitmiş zaten gece uyumaya uyumaya, ötekinin de dovusesi var. Bi türlü bulamadı dişli rakip Ingiliz karamel gelmeden ben size bi çay vereyim.
HeUykum var uykummm anlıyorsunuz değil mi????
Uyan uyan uyan..
Gönlüm uyan..
Dayan dayan dayan..
Ruhum dayan..
Seni de bir gün severler..
Çıkı çıkı çıkı çıkı çıkı çıkıı..
Günaydın herkese
Ben bu kızın mememle derdini çözemiyorum 2 saatte bir emzirmek için direniyorum resmen bütün sülale beni vicdansız anne ilan etti herkesle kavga ediyorum ya aç değil açlıktan yapmıyo diye anlatamıyorum yırtık kızım barım barım bağırıyor inat gibi
Allahım ne zaman gelicek bu kıza doyma hissi
Yok kuzum ya gaz da değil uykusuzlukta değil mememde kalmak istiyo emzik gibi kullanıyor beni emzikte almıyo artık kızın emme refleksi çok kuvvetliGazi mi var canım