2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım hemoroid acı vermesin diye lifli beslen. Komposto tüket. Zaten emziriyorsun acı baharat vs. tüketme. Dikiş şişlikleri zamanla geçiyor. Epizyodan biliyorum. Geçmiş olsun.
İlk bebek di mi? Ne burcusun sen? Bayağı panik soruların var. Ama çok da sevimli

Sorunca bize haber et canim gerçi ben gunde 1 kere mama veriyorum ama insallah normaldir gunde 1 yapmasi
biz salı günü gittik kontrole ama sormak hiç aklıma gelmedi
sen sorunca yazar mısın buraya sevalcim
Ya benım bebişiminde azaldı kakası sabah dolduruyoru bezi , sonra azar azar yapıyor doldurmuyor yani ama idrarını guzel yapıyor
Ve ağlıyor sürekli
Tamam kızlar bi öğreneyim ben yapamazsa rahatsız eder mi günde 1 kere normal mi vs yazarım ben size

Ay canım teşekkür ederim genelde o tarz besleniyorum ufak tefek kaçamaklar hariç .Dikiş şişleri bi insede normale dönse oralar artık
Galiba İlk bebek kaynaklı bu panik hallerim aslan burcuyum

Ben varim ben 17 gunluk olduk. Gunduz.nadir kendisi uyaniyor. Ben kendim uyandiriyorum zorla. Ama gece kendi kalkip emip yatiyor..Bir de sabah saatlerinde uyanik.

Bende bunu merak ediyordum. Faydalı bir paylaşım oldu sağol.

Kizlar siz soguk seyler yiyip iciyor musunuz. Lohusayken usutmemek lazimis dediler ve bunun.icin soguk yiyip icmiyorum ama icimde yaniyor. 40 bitene kadar dikkat mi ediliyor.

Kızlar sizlerde d vitamini kullanıyor musunuz sağlık ocağının verdiğini
Kime bebege mi bize mi verdigini. Bana da verdi bebegime de. Bebek.icin henuz.baslamadim 15 gun sonra basla dedi 7 gunlukken.oyle soyledi doktor. Kendim de hem kan ilaci hem.d vitamini kullaniyorum. Ayni hamilelikteki.gibi devam yani

Kime bebege mi bize mi verdigini. Bana da verdi bebegime de. Bebek.icin henuz.baslamadim 15 gun sonra basla dedi 7 gunlukken.oyle soyledi doktor. Kendim de hem kan ilaci hem.d vitamini kullaniyorum. Ayni hamilelikteki.gibi devam yani
Bebeğe canım, ben hiç Bi şey kullanmıyorum kabız oluyorum diye ama bünyem zayıf kalacak diye de korkmuyor değilim

Benimki de gazlı gazdan ıkınıp sıkınıyor baya buyuk adam gıbı gaz cıkarıyor ama uyanmıyor. Kız bu haftalarda yeri gogu inletirdi garibime gidiyor. Doktora sordum doyuyor uyanmıyor dedi. Kilo alımı ıyıydı cunku. Şimdi bir cesaret bıberonla anne sutu denedım 40 cc içti.Avent biberonla 5 dk da içti doydu. Gogsumu de 5 dk emıyordu demek ki doyuyor bu kadarla

Kuzummm
Çok iyi anlıyorum seni, sakin öyle düşünme kardeş öyle büyük nimet ki oğlun az toplansin 4--5 ay sonra çok daha kolay olacak herşey, tam aksini düşüneceksin bu kez, bende kendi kızım için aynı idim çalışıyordum babaannesine çok alışmıştı, doğum iznine çıktım tam bana alışamadan bebek geldi, çok defa ağladım ona yetişemediğim için ama zmanla alışıyorlar birbirlerine gün geçtikçe rahatliyoruz, sen mükemmel bir annesin, kızın da emin ellerde ve sağlıklı hamdolsun, daha güzel mutluluk olur mu?
Ve sen herzaman evlatlarının ilk aşkı olacaksın lütfen üzme kendini

Leke meselesi biter bitmez abdest alıp ibadete başlıyoruz balım, sadece cinsel ilişki ve diz ile göbek arası ten temasi hâlâ caiz değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…