- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
biz salı günü gittik kontrole ama sormak hiç aklıma gelmediTamam canım içim rahatladı acaba rahatsız mı ediyo diye düşünüyordum
Peki gunde kac kez mama veriyorsnDoktor 6 aya kadar obezlikten bahsedemeyiz. 6 aydan sonra söz konusu olabilir dedi. Ben de emziriyorum ama yetmiyor bebegime. Sagiyorum 10 dakikada 60 cc çıkıyor. Doktor 80 CC olarak çeker bebek o sütü dedi. Ama yetmez işte.
Güzel anneler merhaba, 30 Temmuzda kızımı kucağıma aldım ama maalesef sütüm çok az sizin süt arttırıcı olarak kullandığınız tarifler var mı acaba. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Forumun en çürük anası olarak yine geldim bi el atın
Şimdi ben normal doğum yaptım 28 gün geçti o gün bu gün ben aşağı taraflarıma hiç bakmadım bakamadım neden çünkü psikolojim bozulur diye iyileşince bakarım dedim bakmadım
afedersiniz tuvalette temizlenirken elime yer yer şişlik geliyordu tam olarak neresi kestiremiyorum ama makattada hemoroid oluştu sanırım bugün büyük tuvaletimi yaptım ve inanılmaz canım yanıyor şuan hiç tadım yok afedersiniz sanki biber sokmuşlar oraya sizde durumlar nasıl bu hemoroid acısı için ne yapabilirim yakın zamanda dr gitmek istemiyorum doğum olduğu gün okadar parmakladılarki çok acı çektim kendimi biraz iyi hissedene kadar aşağılarla ilgili dr a girmek istemiyorum
Ya benım bebişiminde azaldı kakası sabah dolduruyoru bezi , sonra azar azar yapıyor doldurmuyor yani ama idrarını guzel yapıyorCahil ana geldi hanımmm kızlar sabah kakalı bez aldım hanımın kıçından bu saat oldu yapmadı normal mi acabası kaka yapması azaldı
Sağol canım dediklerini bi deneyeyim inşallah diner acısı sıcak bi yandan bebek biyandan zor vallahiGeçmiş olsun canım Allah şifa versin.Sıcak suya oturmanı wc de devamli ılık su kullanmanı pamukla kantaron yağı ya da zeytinyağı sürmeni tavsiye ederim.Lifli gıdalar ve sıvı gıdalar tüket.Pirinc patates beyaz ekmek gibi nişastalı gidalardan uzak dur iyileşene kadar.
Ya ne güzel kadınsın diğer arkadaşlarında söylediklerini söylemişsin çok teşekkürler. Sağlıkla sütünüzle büyüsün bebişinizpetibör bisküvi ye canım @Meylen ciğimin tavsiyesi
siyah üzüm havuç bal karıştır yeBirefebirece senacığımın tavsiyesi
hoşaf tahin helvası rezene benim içtiklerim
inşallah faydası olur
bana oldu 38 günlüğüz daha ağzına mama girmedi benimkinin
Çook teşekkür ederim. Çok ağlayınca mecburen verdik ve hemen uyudu bebik öyle anladık yetmediğini. Öyle olunca da ister istrmez stres oldum. Sağolun var olun deneyeceğim hepsini. Sizde sağlıkla büyütün minnoşunuzuGüle Güle büyütün bebeğinizi.Dereotu,bulgur,yaş siyah üzüm ve incir günde 3 litre su ve sıvı gıdalar tüketmenizi öneririm.Firsat buldukca uyumaya ve ılık duş almaya çalışın.Çevrenin sizle ve bebekle ilgili olumsuz söylemlerinin moralinizi bozmasına izin vermeyin.Bebeginize yetecek besleyici sütleriniz hemen iner inşallah
Ütükemiyorum canım. Çok şükür cildimiz problem çıkarmadı.Selam kızlaaarrr1 gün girmedim foruma dedikodular yapılmış oooohhhhh sefanız olsun umarım herkes iyidir. Dün kontrolümüz vardı, herşey yolunda şükür, kilo alımları iyi, anne sütüne devam. Yalnız kızlarıma nazar değdi, bir tanesini babannesi pusetini kaldırırken düşürdü aklımız çıktı, allaha şükür birşey yolmadı elindr ve ayağında morluk var ama. Allahtan hastanedeydik hemen baktılar.
Islak mendil ve bez sorulmuş. Biz sleepy sensetive kullanıyoruz ve sleepy 1 numara çok memnunum. Pişik için penaten kullanıyorum ondan da çok memnunum. Emzik biberon ve anne sütü 3 ü bir arada bizde, meme reddi olmadı allaha şükür, erken uyıyakalırlarsa sağığ veriyorum ya da dışarı çıkacaksam sağıp bırakıyorum. Gaz için bio gaia kullanıyorum memnunum, ama dün doktorumuz doğal kefir mayasıyla kefir mayala onu iç ve manuel olarak gaz çıkar, sakın gazını çıkarmadan yatırma dedi. Çok gazlı olmalarına rağmen bana nefes aldırıyorlar şükür.
Bu arada bir kaç gündür kilo veremiyordum bugün tartıldım 75 kg. Yani - 15deyim 5 kilo kaldı, göbeğim az biraz daha küçüldü 23. Günden selamlar.
Ha bu arada hergün banyo yapıp kıyafet yıkıyorum artı ütü. Bu ütüyü ne zamana kadar yapsak ya, ütü yapmayı bırakan var mı?
Aynı şeyi düşündüm. 5.20'de doğdu. Belki güneşten önce. Saymam lazım yaniSabah 8.5 da doğdu benim ben doğduğu günü sayıyorum valla:) hem 40 ı önce olur sonra olmaz basar derler o yüzden ben hep öyle hesapladım
Maşallah kuzularına canım, geçmiş olsun tekrarından Allah korusun düşürmekten bende çok korkuyorum.. Gaz damlasından memnunsan devam et kefir mayalamayla uğraşmakta ayrı işSelam kızlaaarrr1 gün girmedim foruma dedikodular yapılmış oooohhhhh sefanız olsun umarım herkes iyidir. Dün kontrolümüz vardı, herşey yolunda şükür, kilo alımları iyi, anne sütüne devam. Yalnız kızlarıma nazar değdi, bir tanesini babannesi pusetini kaldırırken düşürdü aklımız çıktı, allaha şükür birşey yolmadı elindr ve ayağında morluk var ama. Allahtan hastanedeydik hemen baktılar.
Islak mendil ve bez sorulmuş. Biz sleepy sensetive kullanıyoruz ve sleepy 1 numara çok memnunum. Pişik için penaten kullanıyorum ondan da çok memnunum. Emzik biberon ve anne sütü 3 ü bir arada bizde, meme reddi olmadı allaha şükür, erken uyıyakalırlarsa sağığ veriyorum ya da dışarı çıkacaksam sağıp bırakıyorum. Gaz için bio gaia kullanıyorum memnunum, ama dün doktorumuz doğal kefir mayasıyla kefir mayala onu iç ve manuel olarak gaz çıkar, sakın gazını çıkarmadan yatırma dedi. Çok gazlı olmalarına rağmen bana nefes aldırıyorlar şükür.
Bu arada bir kaç gündür kilo veremiyordum bugün tartıldım 75 kg. Yani - 15deyim 5 kilo kaldı, göbeğim az biraz daha küçüldü 23. Günden selamlar.
Ha bu arada hergün banyo yapıp kıyafet yıkıyorum artı ütü. Bu ütüyü ne zamana kadar yapsak ya, ütü yapmayı bırakan var mı?
Doymasa ağlar canım. Senin sütün yetiyordur. Benimki çok ağlıyorBen tek göğüsten on dakikada 50 60 cc sagıyorum bebeğim 19 gunluk ve sarılıktan dolayı cok sık emziriyorum sütüm yetiyormudur acabasizinkilerin doymadıgını görünce şüpheye düştüm şimdi
Dört kez falan canımPeki gunde kac kez mama veriyorsn
Bendim o arkadaşKızlar bu arada havuç suyu sıkıp içmeye başladığımdan beri emzirdikten sonraki göğüs sancısı yok denecek kadar azaldı. Ama iki gün önce adet oldum bu sefer de sütüm azaldı full mamaya döndük nerdeyse. Adet etkiliyor demişti bı arkadaş sanki.
Kızlar ne sıklıkla çocuk dr una gidiyorsunuz ben en son sarılık için gittim sonrasında bidaha gitmedim 1. Ay aşısından sonra götürmek istiyorum bi bakalım
Kızlar bir önceki mesajıma yorumlarınız için tesekkurler. İnşallah zamnal gececek bu annelik hüznüHele bir 40mız cıksın da
O degıl de benım oglan hiç uyanmıyor ya gun içinde iki kez falan uyanıyor kendi rızasıyla onun dısında uyuyor emzırmek için uyandırmak da zor oluyor. 15 gunluk olduk hala bu kadar derin uykuda olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?