2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doktor 6 aya kadar obezlikten bahsedemeyiz. 6 aydan sonra söz konusu olabilir dedi. Ben de emziriyorum ama yetmiyor bebegime. Sagiyorum 10 dakikada 60 cc çıkıyor. Doktor 80 CC olarak çeker bebek o sütü dedi. Ama yetmez işte.
Peki gunde kac kez mama veriyorsn

Güle Güle büyütün bebeğinizi.Dereotu,bulgur,yaş siyah üzüm ve incir günde 3 litre su ve sıvı gıdalar tüketmenizi öneririm.Firsat buldukca uyumaya ve ılık duş almaya çalışın.Çevrenin sizle ve bebekle ilgili olumsuz söylemlerinin moralinizi bozmasına izin vermeyin.Bebeginize yetecek besleyici sütleriniz hemen iner inşallah

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Sıcak suya oturmanı wc de devamli ılık su kullanmanı pamukla kantaron yağı ya da zeytinyağı sürmeni tavsiye ederim.Lifli gıdalar ve sıvı gıdalar tüket.Pirinc patates beyaz ekmek gibi nişastalı gidalardan uzak dur iyileşene kadar.

Cahil ana geldi hanımmm kızlar sabah kakalı bez aldım hanımın kıçından bu saat oldu yapmadı normal mi acabası kaka yapması azaldı
Ya benım bebişiminde azaldı kakası sabah dolduruyoru bezi , sonra azar azar yapıyor doldurmuyor yani ama idrarını guzel yapıyor
Ve ağlıyor sürekli

Sağol canım dediklerini bi deneyeyim inşallah diner acısı sıcak bi yandan bebek biyandan zor vallahi

Kızlar ne sıklıkla çocuk dr una gidiyorsunuz ben en son sarılık için gittim sonrasında bidaha gitmedim 1. Ay aşısından sonra götürmek istiyorum bi bakalım

Ya ne güzel kadınsın diğer arkadaşlarında söylediklerini söylemişsin çok teşekkürler. Sağlıkla sütünüzle büyüsün bebişiniz
Çook teşekkür ederim. Çok ağlayınca mecburen verdik ve hemen uyudu bebik öyle anladık yetmediğini. Öyle olunca da ister istrmez stres oldum. Sağolun var olun deneyeceğim hepsini. Sizde sağlıkla büyütün minnoşunuzu

Ütükemiyorum canım. Çok şükür cildimiz problem çıkarmadı.

Maşallah kuzularına canım, geçmiş olsun tekrarından Allah korusun düşürmekten bende çok korkuyorum.. Gaz damlasından memnunsan devam et kefir mayalamayla uğraşmakta ayrı iş yakında düzene girer kendi kendilerine çıkarırlar gazlarını inş, bizim drlar d vitamini dışında hiçbirşey vermiyor bebeler pırtlamaya alıştı çok şükür ihtiyaç duymuyoruz ilaca.. hastaneye hazırladığım kıyafetler dışında hiçbirşeylerini ütülemedim

Bendim o arkadaş herkeste farklı mı bilmiyorum ama adette ilk 3 gün azalır sonra normale döner benim sütüm ama öyle tamamen mamaya dönecek kadar kesilmez.. misal kırk sonu adettim günde 1 mama takviyesiyle iki bebeyi besleyebildim yalnızca daha çok sıvı tüketmem ve sık emzirmem gerekti şimdi yine bollaştı şükür

Kızlar bir önceki mesajıma yorumlarınız için tesekkurler. İnşallah zamnal gececek bu annelik hüznü Hele bir 40mız cıksın da
O degıl de benım oglan hiç uyanmıyor ya gun içinde iki kez falan uyanıyor kendi rızasıyla onun dısında uyuyor emzırmek için uyandırmak da zor oluyor. 15 gunluk olduk hala bu kadar derin uykuda olan var mı

Kızlar ne sıklıkla çocuk dr una gidiyorsunuz ben en son sarılık için gittim sonrasında bidaha gitmedim 1. Ay aşısından sonra götürmek istiyorum bi bakalım

En son 11 günlükken muayene olduk.Doktorumuz 1 ayı dolunca görelim bebisi bi sıkıntısı olmazsa dedi.

Annelik hüznü bende de var canım.Dün büyük oğlan hastalandı iyice zirveye çıktı.Atlaticaz inşallah.
Benim bebe uyuyacak ama gazdan dolayı ikinip sıkınıyor uyanıyor.Uyurken kucağıma alınca kokumdan hemen aranmaya başlıyor.Bogaz fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…