• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar bebegine mama veren varmi benim sutum yok denecek kadar az ne yaptiysam gelmedi emiyor ama sagdigmda 25 cc bile ancak zor cikiyor neyse doktor sarilik oldugu icin acliktan mama baslatti cunku 3270 gramdan 3180 olmustu sonra 6 gunde 30 gram almsti sadece anne sutuyle ben mama verdim her yaptigimda 60 cc veriyorum 3 saate bir genelde fakat hala ac ve araniyor kontrolde 18 gunde 700 gram alms doktor bu defada cok almis mamayi azalt dedi bende sutum dahada azaldi ama dedim dedigi bu oldu ama cocukta doymuyor iyice kafam karsti 60 cc mama yese 1.5 saat ancak duruyor yada durmuyor cogu zamanlari araniyor acliktan biliyorum ama bunu ne yapmaliyim mama uzerinde 1 ayliga 90 cc diyor azmi geliyor acaba o yuzdenmi surekli aranmasi kilo alms az ver nedemek acmi kalsin beynim yandi 😑
Ben veriyorum aynı sizin gibi sütün az bnmki de 60cc içiyor mamayı henüz 1. Ay kontrolümz gelmedği için şuan kilo durumunu tam bilmiyorum mamayı biberonla mı veriyorsunuz?

B bibliyofil_k oğlum yarım saat kadar önce gazlandı.Bio gaia yı denemek için iki damla damlattım 10 dakika sonra gaz çıkardı.Yuzde yüz olmasa da rahatladı baya.Düzenli kullanımda nasıl olacak bakalım.Insaallah tamamen rahatlar Keremcikler 😊
Ay insallah kuzum ben de aksamdan aksama vermeyi planlıyorum ben de az önce oğluma süt sagdım verdim yataga koydum sadece memede uyuyor alıssın diye

Kizlar bebegine mama veren varmi benim sutum yok denecek kadar az ne yaptiysam gelmedi emiyor ama sagdigmda 25 cc bile ancak zor cikiyor neyse doktor sarilik oldugu icin acliktan mama baslatti cunku 3270 gramdan 3180 olmustu sonra 6 gunde 30 gram almsti sadece anne sutuyle ben mama verdim her yaptigimda 60 cc veriyorum 3 saate bir genelde fakat hala ac ve araniyor kontrolde 18 gunde 700 gram alms doktor bu defada cok almis mamayi azalt dedi bende sutum dahada azaldi ama dedim dedigi bu oldu ama cocukta doymuyor iyice kafam karsti 60 cc mama yese 1.5 saat ancak duruyor yada durmuyor cogu zamanlari araniyor acliktan biliyorum ama bunu ne yapmaliyim mama uzerinde 1 ayliga 90 cc diyor azmi geliyor acaba o yuzdenmi surekli aranmasi kilo alms az ver nedemek acmi kalsin beynim yandi 😑

Gazlı mi bebeğin?Gazlı bebekler de devamlı meme aranır.Guzel kilo almış.Doymadigini sadece aranmasından mi anlıyorsun.Gunde kaç defa küçük çiş ve kaka yapıyor?

Kizlarr bilmedigim icin nette arastirdim ama nette yaziyorki kanama ne zmaan biterse ozaman yikanip gusul alabilirsnz 40 gun olayi sadece 40 gunden fazla surerse ozur oldugunu belirtiyoms benm 25 gunde btti gusul alip temzlenmem mi lazimdi 40 beklemek gerekmiyormu yani cogu yerde oyle yaziyor dinsel acidan
Tabii gusüllenmen gerekir.bende 36da temızlendım .

Ay insallah kuzum ben de aksamdan aksama vermeyi planlıyorum ben de az önce oğluma süt sagdım verdim yataga koydum sadece memede uyuyor alıssın diye

Geceleri vericem bende bakalım damlayı.Benim oğlan hem gece hem gündüz gazlanıyor.Esasinda geceleri daha rahat.

Gazlı mi bebeğin?Gazlı bebekler de devamlı meme aranır.Guzel kilo almış.Doymadigini sadece aranmasından mi anlıyorsun.Gunde kaç defa küçük çiş ve kaka yapıyor?
Gazli degil canim surekli cikiyor gazi gaz sorunumuz yok 1 defa kaka yapiyor çis de yapiyor 3 defa felanda dolu dolu aliyorum bezini bazen 4 doymadigini verdigimde yediginde susuyo ordan yada benmi yanls anliyorum diyecegm ozaman neden verince yedikten sonra susuyor hemsire bebek icin serce parmagini agzina gotur alirsa actir demisti ilk dogdugnda ona gorede baz aliyorum birazda

Cahil ana geldi hanımmm kızlar sabah kakalı bez aldım hanımın kıçından bu saat oldu yapmadı normal mi acabası kaka yapması azaldı 🙄

Evet biberonla veriyorum sizin kac gunluk oldu biz 35 gunluk olduk
Benim 15 günlük henüz ben de biberonla veriyordum ama bi emzirme danışmanıyla görüştüm emzirme destek sistemi diye bişey var onu öğretti şuan o şekilde veriyorum mamayı bana da azaltarak keseceğiz mamayı dedi ama çocuğum benim sütümle doymuyorki nasıl keseceğim ben de bilmiyorum şimdilik vermeye devam ediyorum bazı öğünlerde 40cc veriyorum o kadar azaltabildim çok sıkıntılı bi süreç inşaallah bian önce bizim de yavrularımızı doyuracak kadar sütümüz gelir 😔

Cahil ana geldi hanımmm kızlar sabah kakalı bez aldım hanımın kıçından bu saat oldu yapmadı normal mi acabası kaka yapması azaldı 🙄

Bizim hiç düzene girmedi günde 1 kere bazen 2 gunde bir yapiyor ve sırtina kadar çıkiyor saolsun annem sutun yagli yariyor cocuga ondan diyor ama bana pek mantikli gelmedi haftaya doktora gidecegiz o zaman soracagim yani cisli bez masallah her aldigimda 1 kg gelir herhalde ama kaka yok bizde yapana kadar da zaten mahvoluyor kuzum

Gecmis olsuj canim yuksekten mi dusurdu masallah bebeklerjne utu isi daha uzun sure yaparız canim
Sağol canım. Hayır puseti eline alır almaz düşmüş ama yine de insanın canı çok sıkılıyor. Ütüye devam am yani
Benim kızlarımdan birisi 2650 gr doğdu, 2340 gr a düştü hastanede yatarken. Dün 21. Gündü 3150 gr olmuş. Yani 810 gr almış totalde hiç de çok filan demedi, hatta ikizler normale göre biraz daha küçük olurlar bu normaldir dedi.

Sağol canım. Hayır puseti eline alır almaz düşmüş ama yine de insanın canı çok sıkılıyor. Ütüye devam am yani

Benim kızlarımdan birisi 2650 gr doğdu, 2340 gr a düştü hastanede yatarken. Dün 21. Gündü 3150 gr olmuş. Yani 810 gr almış totalde hiç de çok filan demedi, hatta ikizler normale göre biraz daha küçük olurlar bu normaldir dedi.
Benimki neden cok dedi acaba benim doktorum mu kotu kafami allak bullak etti ya 😏

Ben de mama veriyorum. Benimki 3 ölçek yiyor. Yine de doymuyor. Zaten 5kilo 100 Gr olmuş 41 gunluguz. Doğum kilosu 3350. Doktor çok kilo almış ama obur bir bebek yapacak bir şey yok. İsterse vereceksin dedi. Anne sütü de alıyor ama benim oğlan doymuyor.

Peki normal dedi mi doktor kuzum? Nette anne sütü alan bebeklerin Bi kaç gün arayla bile yapması normal yazıyor ama
Aynen kuzum normal bir haftaya kadar dedi ama ben en azından günde bı kere yapması gerek diye düşünüyorum. Fazla kaka kilo alımını engeller diyor annemde günde bı kere yapması yeter diyor. Yediği kakadan gider diyor.

Ben de mama veriyorum. Benimki 3 ölçek yiyor. Yine de doymuyor. Zaten 5kilo 100 Gr olmuş 41 gunluguz. Doğum kilosu 3350. Doktor çok kilo almış ama obur bir bebek yapacak bir şey yok. İsterse vereceksin dedi. Anne sütü de alıyor ama benim oğlan doymuyor.
Bende diyetemi sokaym dedm yok sokmada azalt dedi bozuldu sanirim azaltp vermeym ac kalsin cocuk herhalde benimkide daha olsa yiyecek biberon bitiyor aglamaya basliyor hemen yinede susuyo sonra idare ediyorm 1.5 saat zor bela ki 60 cc veriyorm ben benimki 3270 dogdu 35 gunluk 4080 gram yani millet de cok biliyo zaten yok emzir yok et biz blmiyorz sanki emzirmeyi emziriyorm gerisi yok sutun ne yapaym emzir de yok obez olur yok fazla verme herkes cok biliyor snairim bu mama konusu canimi oldukca sıkiyo zaten canim herkese dert olms

Back