Selam kızlaaarrr
1 gün girmedim foruma dedikodular yapılmış oooohhhhh sefanız olsun
umarım herkes iyidir. Dün kontrolümüz vardı, herşey yolunda şükür, kilo alımları iyi, anne sütüne devam. Yalnız kızlarıma nazar değdi, bir tanesini babannesi pusetini kaldırırken düşürdü
aklımız çıktı, allaha şükür birşey yolmadı elindr ve ayağında morluk var ama. Allahtan hastanedeydik hemen baktılar.
Islak mendil ve bez sorulmuş. Biz sleepy sensetive kullanıyoruz ve sleepy 1 numara çok memnunum. Pişik için penaten kullanıyorum ondan da çok memnunum. Emzik biberon ve anne sütü 3 ü bir arada bizde, meme reddi olmadı allaha şükür, erken uyıyakalırlarsa sağığ veriyorum ya da dışarı çıkacaksam sağıp bırakıyorum. Gaz için bio gaia kullanıyorum memnunum, ama dün doktorumuz doğal kefir mayasıyla kefir mayala onu iç ve manuel olarak gaz çıkar, sakın gazını çıkarmadan yatırma dedi. Çok gazlı olmalarına rağmen bana nefes aldırıyorlar şükür.
Bu arada bir kaç gündür kilo veremiyordum bugün tartıldım 75 kg. Yani - 15deyim 5 kilo kaldı, göbeğim az biraz daha küçüldü 23. Günden selamlar.
Ha bu arada hergün banyo yapıp kıyafet yıkıyorum artı ütü. Bu ütüyü ne zamana kadar yapsak ya, ütü yapmayı bırakan var mı?