Kendi torunları işte nasıl düşünmezler. Salmışlar çayıra ahh bugün nasıl iyi oldumu canım? Faydadan çok zarar vermişler
Kuzum o bende de var ara ara oğluma haksızlık ediyormusum gibi geliyor ama ileride ikisi bir yoldaşlık yapınca iyiki diyecegiz..Bilmiyorum ki aglamak geliyo hep içimden. Karmakarışık oldum. Bazen kızıma haksızlık mı yaptım tek cocuk mu olsaydı keske dıyorum bazen de asıl o zaman mı haksızlık olurdu dıyorum. Mesela kızım ben veya eşim olmadan duramazdı. Şimdi annemle oynayınca falan cok uzuluyorum sanki anneme alısıp beni unutacakmıs gibi. Oysa aynı evin içindeydik ben de yanındaydım ama işte.Oglanı emzirirken kızım bir yere cıkmıs oluyor mesela dusmesın dıye hamle yaparken oglan memeden ayrılıyor bir daha da tutturamıyorum haksızlık oldu dıye aglıyorum mesela. Ya da kız anne ayagında salla dıyor dikişlerim agrıyor korkuyorum patlıcak diye ama bugun salladım. Aslında kızım tutturuyor ama ben sallamasam haksızlık yapmıs hıssedıyorum. Bunun gibi seyler psikolojim bozulacak diye korkuyorum artık cunku sureklı aglamak gelıyo içimden halım olamıyorum
Canim gececek bunlar. Ben de gunduz iyiydim. Ama aksama dogru basliyordum aglamaya. Eski gunler aklima geliyordu sacma sapan.seylere agliyordum.Yatak odamin onunden gecince bile yatagima bakip uzuluyordum. Daha nelere nelere agliyordum Bugun 17. gunumuz ve cok sukur o depresyonu atlattim.Bilmiyorum ki aglamak geliyo hep içimden. Karmakarışık oldum. Bazen kızıma haksızlık mı yaptım tek cocuk mu olsaydı keske dıyorum bazen de asıl o zaman mı haksızlık olurdu dıyorum. Mesela kızım ben veya eşim olmadan duramazdı. Şimdi annemle oynayınca falan cok uzuluyorum sanki anneme alısıp beni unutacakmıs gibi. Oysa aynı evin içindeydik ben de yanındaydım ama işte.Oglanı emzirirken kızım bir yere cıkmıs oluyor mesela dusmesın dıye hamle yaparken oglan memeden ayrılıyor bir daha da tutturamıyorum haksızlık oldu dıye aglıyorum mesela. Ya da kız anne ayagında salla dıyor dikişlerim agrıyor korkuyorum patlıcak diye ama bugun salladım. Aslında kızım tutturuyor ama ben sallamasam haksızlık yapmıs hıssedıyorum. Bunun gibi seyler psikolojim bozulacak diye korkuyorum artık cunku sureklı aglamak gelıyo içimden halım olamıyorum
Ben nasil.hesaplasam bilemedim. O gun doktor e hemsire.ilk gun sayilmaz dedi bilemedim.simdiSabah 8.5 da doğdu benim ben doğduğu günü sayıyorum valla:) hem 40 ı önce olur sonra olmaz basar derler o yüzden ben hep öyle hesapladım
Kilo alımınız nasıl? Bizim bugün normalin üstünde çıktı kilo alımı öyle olunca sağıp verme emdiği kadar emsin dedi doktorumuz, ama aç kalıyor çocuk elini emiyor derin uyumuyor, dayanamıyorum ben de sağıp veriyorumBizim de sarılık yok canım, ben de sağıyorum, inşallah bir an önce o günler gelir..
Canim eve geldik hastaneden bende basladim aglamaya 1 hafta boyunca agladim artik annem bi yandan esim yandan ne var neye agliyosun annem basliyo dr.a git bisey var bize mi soylemiyosun kimse beni anlayamadi ama bende anlayamadim kizima baktikca agliyodum sanki ona ihanet etmisim gibi onunla ilgilenemiyodum artik kendimi tutmaya calistim aglama geldikçe sende aklina biseyler geldikçe farkli seyler dusunmeye calis seni uzen konuya takilma oyle oyle geçti inşallah seninde gecerBilmiyorum ki aglamak geliyo hep içimden. Karmakarışık oldum. Bazen kızıma haksızlık mı yaptım tek cocuk mu olsaydı keske dıyorum bazen de asıl o zaman mı haksızlık olurdu dıyorum. Mesela kızım ben veya eşim olmadan duramazdı. Şimdi annemle oynayınca falan cok uzuluyorum sanki anneme alısıp beni unutacakmıs gibi. Oysa aynı evin içindeydik ben de yanındaydım ama işte.Oglanı emzirirken kızım bir yere cıkmıs oluyor mesela dusmesın dıye hamle yaparken oglan memeden ayrılıyor bir daha da tutturamıyorum haksızlık oldu dıye aglıyorum mesela. Ya da kız anne ayagında salla dıyor dikişlerim agrıyor korkuyorum patlıcak diye ama bugun salladım. Aslında kızım tutturuyor ama ben sallamasam haksızlık yapmıs hıssedıyorum. Bunun gibi seyler psikolojim bozulacak diye korkuyorum artık cunku sureklı aglamak gelıyo içimden halım olamıyorum
Canim gusulunu alman lazim kesin olarak bitmis ise. Namaz da kiliyorsan eger gusul alip baslayabilirsin.Kizlarr bilmedigim icin nette arastirdim ama nette yaziyorki kanama ne zmaan biterse ozaman yikanip gusul alabilirsnz 40 gun olayi sadece 40 gunden fazla surerse ozur oldugunu belirtiyoms benm 25 gunde btti gusul alip temzlenmem mi lazimdi 40 beklemek gerekmiyormu yani cogu yerde oyle yaziyor dinsel acidan
Cnm 25 gunden sonra gelmedi kanama 34 gun oldu yani 9 gundur yok simdi lohusalik bitmis mi oluyorCanim gusulunu alman lazim kesin olarak bitmis ise. Namaz da kiliyorsan eger gusul alip baslayabilirsin.
Kizlarr bilmedigim icin nette arastirdim ama nette yaziyorki kanama ne zmaan biterse ozaman yikanip gusul alabilirsnz 40 gun olayi sadece 40 gunden fazla surerse ozur oldugunu belirtiyoms benm 25 gunde btti gusul alip temzlenmem mi lazimdi 40 beklemek gerekmiyormu yani cogu yerde oyle yaziyor dinsel acidan
Evet canım. Her gece 12-1gibi veriyorumHergün aynı saatte mi kullanmak gerek acaba
Meme reddi yoksa biberon kullanımında bence sıkıntı yok canım ya ben de sütlerin ziyan olmasına dayanamadım biberona geçtik yine de meme görünce emmek için heyecanlaniyor ama iki dakika sonra uyuyakaliyor o ayrı inşallah zamanla uyanıklık süresi de artacaktır
Benim kızım da aslında tutturmuyor soyle olsun boyle olsun dıye ama ben dayanamıyorum bir şey isteyince. Annemle de gayet guzel oynuyordu ama bılmıyorum cok uzuldum sankş beni unutur gibi geldi hattaHaksızlık falan yapmıyosun. İlk bebişlere doya doya zaman ayırdık biz. Oynadık sohbet ettik uzun uzun kucakladık sevdik. İster istemez bünye bu bebişe de yapmak istiyo ama elimiz her yana uzanmak zorunda şimdi..
Biz onları güvende ve sağlıklı tutucaz. Önceliğimiz bu.. Sonrası zamanla oturacak. Her şey daha çok taze..
Biz de de benzer bi durum var ama şöyle, 2 anne bende, büyük oğlumla ilgileneceklerdi, ben de yenidoğan ile dinlene dinlene lohusalık geçirecektim..
Ama aşırı samimiyet istekleri büyük oğlanı delirtti. Onları istemiyo, gitmiyo, dokunamıyorlar bile gerçek anlamda, temas olursa bana koşuyo.. Haliyle ben çocuklarla ilgileniyorum, extradan da yatılı misafirm var.. Ama onlar lohusa..
Canım benşm kızım da yanı sekılde kardesını benımsedı opuyor aa bebek dıye sevıyor kokluyor.aglayınca uzuluyor hatta anne diye bana kosuyor sesini duyar duymaz. Kızımla cok ilgileniyordum tek cocuk calısmıyorum her seyı beraber yapıyor eglenıyorduk sımdı sanki ihanet et ısım gıbı gelıyor uzuluyorum bu sebepleİnşallah biz de sağma işini bırakırız zorluyor çünkü, bende sana soracaktım kardesi ile nasıl gidiyor diye. Biz de kardeş kıskançlığı olmadı ve kardeşini benimsedi, hickirmasini taklit ediyor opuyor onu, emziğini biberonunu getiriyor emsin diye, ama oğlum cok hareketli ve ilgi bekleyen bir cocuk eşim babalık iznindeydi o ilgilendi ben de bebek uyurken sevdim emzirdim sefkat kısmı bende kaldı, arada sadece kartlarını ve kitaplarını okuyabiliyorum. Su anda da annemlerdeyim idare ediyoruz..
Ben ilk hevesle herşeyi yıkadım utuledim. Sonra bizim kızın ilk kirlilerini attım makinaya kurudu ve ben ütü yapmadan giydirdimUyanıkken yatağında durmaz mı?
Biz kahvaltı yaparken puseti çekiyoz masanın yanına, çok mızmızlanırsa iki fırt çekip yatıyo yine, uyumasa da bakınıyo, ben konuşuyorum müzik açık falan.. Arada emzik arada mıncık
Emzirip sepete koyuyoz normalde, uyursa uyuyo uyumazsa bakınıyo kitaplığa doğru. Arada anneler gidiyo gazı var dir pış pış için kucaklıyolar ama bahane tabi
Geçmiş olsun aklın çıkmadı mı yerinden
Şükür iyi olsun da aman ben çok korkardım sanırım..
Atlas nerdeyse 2,5 yaşında ben hala ütülüyorumAma başka işim yok misafirim yok, evdeyim nasılsa die zaman ayırabiliyorum yani..
Kilo işine de sevindim, bu korse işi saçma. Ben Atlasta takmadım uzun vadede yine düz oldu göbek.. Şimdi takınca sanki organlara işkence ediyorum gibi geliyo
Aşkolsun mümkün mü öyle bişiBenim kızım da aslında tutturmuyor soyle olsun boyle olsun dıye ama ben dayanamıyorum bir şey isteyince. Annemle de gayet guzel oynuyordu ama bılmıyorum cok uzuldum sankş beni unutur gibi geldi hatta
Ben ilk hevesle herşeyi yıkadım utuledim. Sonra bizim kızın ilk kirlilerini attım makinaya kurudu ve ben ütü yapmadan giydirdimSonra bi baktım alerji durumu falan yok, oyyyleee devam ediyoruz ❤❤
Ben ilk hevesle herşeyi yıkadım utuledim. Sonra bizim kızın ilk kirlilerini attım makinaya kurudu ve ben ütü yapmadan giydirdimSonra bi baktım alerji durumu falan yok, oyyyleee devam ediyoruz ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?