2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bir bebek 10:00 dan 10:30 a kadar uykudan 3 defa uyanır mı ya. Şu gündüz uyku işi olmadan olmuyor nasıl olacak böyle bilmiyorum . Sonra nasıl veriyorsun kiloları. Anasını satayım iki lokma yemeye fırsat yok ki nasıl vermeyim çok yoruluyorum
Uyanıkken yatağında durmaz mı?
Biz kahvaltı yaparken puseti çekiyoz masanın yanına, çok mızmızlanırsa iki fırt çekip yatıyo yine, uyumasa da bakınıyo, ben konuşuyorum müzik açık falan.. Arada emzik arada mıncık 😂

Emzirip sepete koyuyoz normalde, uyursa uyuyo uyumazsa bakınıyo kitaplığa doğru. Arada anneler gidiyo gazı var dir pış pış için kucaklıyolar ama bahane tabi 🤪

Selam kızlaaarrr :KK37: 1 gün girmedim foruma dedikodular yapılmış oooohhhhh sefanız olsun:KK45:umarım herkes iyidir. Dün kontrolümüz vardı, herşey yolunda şükür, kilo alımları iyi, anne sütüne devam. Yalnız kızlarıma nazar değdi, bir tanesini babannesi pusetini kaldırırken düşürdü :duduk::duduk::dua::dua:aklımız çıktı, allaha şükür birşey yolmadı elindr ve ayağında morluk var ama. Allahtan hastanedeydik hemen baktılar.
Islak mendil ve bez sorulmuş. Biz sleepy sensetive kullanıyoruz ve sleepy 1 numara çok memnunum. Pişik için penaten kullanıyorum ondan da çok memnunum. Emzik biberon ve anne sütü 3 ü bir arada bizde, meme reddi olmadı allaha şükür, erken uyıyakalırlarsa sağığ veriyorum ya da dışarı çıkacaksam sağıp bırakıyorum. Gaz için bio gaia kullanıyorum memnunum, ama dün doktorumuz doğal kefir mayasıyla kefir mayala onu iç ve manuel olarak gaz çıkar, sakın gazını çıkarmadan yatırma dedi. Çok gazlı olmalarına rağmen bana nefes aldırıyorlar şükür.
Bu arada bir kaç gündür kilo veremiyordum bugün tartıldım 75 kg. Yani - 15deyim 5 kilo kaldı, göbeğim az biraz daha küçüldü 23. Günden selamlar.
Ha bu arada hergün banyo yapıp kıyafet yıkıyorum artı ütü. Bu ütüyü ne zamana kadar yapsak ya, ütü yapmayı bırakan var mı?

Geçmiş olsun aklın çıkmadı mı yerinden 🤓
Şükür iyi olsun da aman ben çok korkardım sanırım..

Atlas nerdeyse 2,5 yaşında ben hala ütülüyorum 😇 Ama başka işim yok misafirim yok, evdeyim nasılsa die zaman ayırabiliyorum yani..
Kilo işine de sevindim, bu korse işi saçma. Ben Atlasta takmadım uzun vadede yine düz oldu göbek.. Şimdi takınca sanki organlara işkence ediyorum gibi geliyo

Selam kızlaaarrr :KK37: 1 gün girmedim foruma dedikodular yapılmış oooohhhhh sefanız olsun:KK45:umarım herkes iyidir. Dün kontrolümüz vardı, herşey yolunda şükür, kilo alımları iyi, anne sütüne devam. Yalnız kızlarıma nazar değdi, bir tanesini babannesi pusetini kaldırırken düşürdü :duduk::duduk::dua::dua:aklımız çıktı, allaha şükür birşey yolmadı elindr ve ayağında morluk var ama. Allahtan hastanedeydik hemen baktılar.
Islak mendil ve bez sorulmuş. Biz sleepy sensetive kullanıyoruz ve sleepy 1 numara çok memnunum. Pişik için penaten kullanıyorum ondan da çok memnunum. Emzik biberon ve anne sütü 3 ü bir arada bizde, meme reddi olmadı allaha şükür, erken uyıyakalırlarsa sağığ veriyorum ya da dışarı çıkacaksam sağıp bırakıyorum. Gaz için bio gaia kullanıyorum memnunum, ama dün doktorumuz doğal kefir mayasıyla kefir mayala onu iç ve manuel olarak gaz çıkar, sakın gazını çıkarmadan yatırma dedi. Çok gazlı olmalarına rağmen bana nefes aldırıyorlar şükür.
Bu arada bir kaç gündür kilo veremiyordum bugün tartıldım 75 kg. Yani - 15deyim 5 kilo kaldı, göbeğim az biraz daha küçüldü 23. Günden selamlar.
Ha bu arada hergün banyo yapıp kıyafet yıkıyorum artı ütü. Bu ütüyü ne zamana kadar yapsak ya, ütü yapmayı bırakan var mı?
Canim gecmis olsun oncelikle. Ben de kefir iciyorum ama marketten aldigim. Ama kefirin faydasi tam olarak ne yani sute faydasi mi oluyor bebege mi. Esim getirip getirip iciriyor ama

Aynı durumdayız canım gece 1de yatırdım 4te kalktı emdi oyalandı 5te yattı 8de kalktı akşama kadar ayaktayız 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Kız boşver gece uyusun inan gece daha zor gündüz bi şekilde geçer de gece uykusuz kalmak fena gece uykusunu alıyor seninki gündüz ayakta bizimki gündüz alıyor gece ayakda hep

Aranızda memeyi, emziği bir arada rahat rahat götürebilen var mı? meme reddi yaşamadan

Biz iyi gidiyorduk ama şu aralar ön sütü içtikten sonra memede bekliyor oyle ağzina aksin diye ee bende sut artsin diye her emmeden sonra sagmaya calisiyorum sutum yetmediginde mecbur biberonla sut yada mama takviyesi yapiyorum siringa denedim en basta cocugum onu da emmeye calisiyo damagina batiyo,sutler hep agzindan akiyo ee ben damla damla biriktirmeye ugrasirken sutun heba olmasinada icim el vermiyo ne yapsam bilemedim acikcadi

Kız boşver gece uyusun inan gece daha zor gündüz bi şekilde geçer de gece uykusuz kalmak fena gece uykusunu alıyor seninki gündüz ayakta bizimki gündüz alıyor gece ayakda hep
Kız iş yapamıyorum sabahın köründe ayakta uykumu da alamıyorum ki bölük bölük 4 5 saat uykum var o kadar gece 4 saat gündüz 4 saat uyusa ben razıyım

Büyük oğlum saat altıda kusmayla uyandı.Doktora gidene kadar da 2 defa daha çok fazla kustu.Kanda enfeksiyon ve boğaz enfeksiyonu.Sonuc 2 şurup 6 tane iğne.Dün kv kp evin bahçesinde arkadasi ile oynayan çocuğumu benden izinsiz tarlaya götürmüş sonradan haber verdiler.Aksam kv oglumu getirdiğinde çorapları ıslak elleri ayakları buz gibiydi.Haliyle gece rahatsızlandı.Bu insanların bana faydası olmasın sadece uzak olsunlar diyorum ama olmuyor.Faydalari olmadığı gibi zararları oluyor hem de çocuklarıma.Sevmiyordum nefrete dönüşmeye başladı duygularım.Ne yapmam lazım bilmiyorum.6 senedir hayat enerjimi sömürdüler resmen.Buraya yazmasam çatlardim.Bir ay önce yine tarlaya götürdüler dandik buzlu dondurma yedirmisler sabahına
hastalandı yavrum.Allah bildiği gibi yapsın ona havale ediyorum.😠😠😤😤
Kendi torunları işte nasıl düşünmezler. Salmışlar çayıra ahh bugün nasıl iyi oldumu canım? Faydadan çok zarar vermişler

Sabah 6 dan beri ayaktayım.Buyuk oğlan hasta küçüğü gazlı.Ter popomdan aktı.Kanama da fazla.Ben kilo vermeyim de kim versin.Esim çocuğu doktora götürüp geldi mecbur işine döndü.Tek başına iki çocuk zor.Insallah oğlusum hemen iyileşir 😔
İnş hemm iyileşir. Bende bayram sonrasında 2 çocuk yalnız olacağım artık ama korkuyorum şimdiden eşim yoğun çalışıyor çünkü

Back