- 1 Aralık 2011
- 1.082
- 261
- 123
6,5 yaşında büyük kızımAy maşallah kaç yaşında bebeler?? Benim de üçüncü bebek, bir oğlum (3e yakın) bir de kızım (2.5 geçti) var.
2,5 yaşında oğlum
1 yaşında küçük kızım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6,5 yaşında büyük kızımAy maşallah kaç yaşında bebeler?? Benim de üçüncü bebek, bir oğlum (3e yakın) bir de kızım (2.5 geçti) var.
Evet kk okumayı yasaklamıştım ama insanın etrafında gebe birileri ve ayni hisleri paylaşan insanların olmadığı açık. O yüzden girip bakıyorum ister istemez. Felak nas ve belirli ayetleri her sabah okuyorum bunu da yapayım inşallah teşekkür ederimBendede vardı bır suya 21besmele çek üfle onu her sabah iç .Allahın izniyle vesvesen kaybolur hem burada okunan seyler insanı etkılıyo valla
Benimde iki haftam var bakalım basıl minikler canım bizde yok öyle bir alışkanlık1 haftadır bebişlerimin sesini duymadım, bi sonraki kontrole de 2 hafta var. Valla geçmiyo mu bu zaman nedir
Her sene yılbaşı ağacımı kurarım, süslerimi asarım bana çok büyük mutluluk verir. Bu sene yorucu olur diye yapamadım, var mı sizlerde agaç kuran bu sene
Aynen dün ve bugün daha iyiyim hem ruhsal hem fiziksel perşembe doktora gideceğim hayırlısıyla kalp atışını duyarız belki erken ama olabilir dedi doktorBenim de bulantılarım 24 saat yani sadece sabah yada sadece akşam diyemem. ama ruhsal olrak pek etki etmedi.
sadece göğüslerim çok şiş bide midem çok kötü işte. allah yardımcımız olsun ne diyelim..
Yaaa aynı zamanlarda gidicez desene:) cinsiyetleri nedir çatlıcam zatensenin kendinle ilgili var mı tahminin tabii sağlıklı olsunlar da... ben severim minyatür süsleri, kırtasiye falan. Çocuklara da ilerde oyuncak vs. alırsam kendim oynamayı düşünüyorumBenimde iki haftam var bakalım basıl minikler canım bizde yok öyle bir alışkanlık
Saol canım hatırlamaz mıyımm inşallah sağlıcakla gelir kuzucuklar ilki kaç yaşında canımmŞuan seni görünce şaşırdım canım masallah baya hızlısın 4. Cocuk allah kolaylık versin valla masallah sana beni hatırladın mi? Benimde 2. Gebelik ins saglikla kucağımiza aliriz.
60kilon kactı
Evet canım hemen hemen aynı zamanlarda gideceğiz nasipse ben hep kız hissediyorum ikisini de belki de koz çocuklarını çok sevmemden bilmiyorum ama bir rüya görgüm evde doğuyordum bir tanesini kız diyordum diğerini hastaneye yetişip orda doğurdum bu da erkek diyorlardı bilinç altım oyunlar oynuyor sanırım bende kırtasiye ve oyuncaklarla daha çok oynayabilirim gibiYaaa aynı zamanlarda gidicez desene:) cinsiyetleri nedir çatlıcam zatensenin kendinle ilgili var mı tahminin tabii sağlıklı olsunlar da... ben severim minyatür süsleri, kırtasiye falan. Çocuklara da ilerde oyuncak vs. alırsam kendim oynamayı düşünüyorum
Hihi ben tek çocuk düşünürken hep kız istiyordum, ikiz olduğunu öğrenince sok oldum ama bi kız, bi erkek olsa fena olmaz tabii ama hissiyat olarak hiçbi fikrim yok :)Evet canım hemen hemen aynı zamanlarda gideceğiz nasipse ben hep kız hissediyorum ikisini de belki de koz çocuklarını çok sevmemden bilmiyorum ama bir rüya görgüm evde doğuyordum bir tanesini kız diyordum diğerini hastaneye yetişip orda doğurdum bu da erkek diyorlardı bilinç altım oyunlar oynuyor sanırım bende kırtasiye ve oyuncaklarla daha çok oynayabilirim gibi
Rica ederim Allah korusun birley olsa bi agırlık hissedermişsin içinde baskı yanı ve kanaman olurmus sen rahat olEvet kk okumayı yasaklamıştım ama insanın etrafında gebe birileri ve ayni hisleri paylaşan insanların olmadığı açık. O yüzden girip bakıyorum ister istemez. Felak nas ve belirli ayetleri her sabah okuyorum bunu da yapayım inşallah teşekkür ederim
Bana arada daralma geliuor sıkılıyorum ister istemez :-(Rica ederim Allah korusun birley olsa bi agırlık hissedermişsin içinde baskı yanı ve kanaman olurmus sen rahat ol
En kullaniyirdum ilk hamileligimde bunda da baslanacakAranızda pruloton depot iğne kullanan varmı
Aa senin küçükler de benimkilere yakınmış ablaları da herhalde okulda olur yani gün içinde 3 tane minnakla uğraşacağız :) Belki de oğluna erkek arkadaş gelir hayırlısı ile. Ben de oğluma arkadaş isterim tabi en başta hayırlı sağlıklı evlat olsun da erkek çocuk kızlar arasında tek olunca çabuk sıkılıyor genelde (halbuki kız öyle değil anneyle de arkadaş olabiliyor kızlar). Hayırlısı bakalım.6,5 yaşında büyük kızım
2,5 yaşında oğlum
1 yaşında küçük kızım
Pazartesi tekrar gittim başka doktora oda göremedi iki hafta sonra yine gidicem bakalım artık hayırlısı nasibi varsa olacaktır.İki kere ikizlere hamile kaldım ikisinde de aynı durumu yaşadım canım korkma görürsün. Ben birini geçen hafta görmemiştim dün onu da gördüm kalplerinde de duydum sipalarim şimdilik uslu uslu yatıyorlar:))
Karından mi bakıyor. Bizde hep karından bakıyor kiloda var bende özellikle o bolgede. Öyle olunca geç goruluyorPazartesi tekrar gittim başka doktora oda göremedi iki hafta sonra yine gidicem bakalım artık hayırlısı nasibi varsa olacaktır.
Ne kadar süre kullandınız peki bunda neden başlanacakEn kullaniyirdum ilk hamileligimde bunda da baslanacak
Sağlıklı olsunlarda inşallah Allah hayırlısıyla doğmalarını nasip etsin canım dediğin gibi ikiz olunca hislerde karışık oluyorHihi ben tek çocuk düşünürken hep kız istiyordum, ikiz olduğunu öğrenince sok oldum ama bi kız, bi erkek olsa fena olmaz tabii ama hissiyat olarak hiçbi fikrim yok :)
Ben kullanıyorum haftada bir tedaviyle olduğu için gebeliğim 12 haftaya kadar devam edecekAranızda pruloton depot iğne kullanan varmı