2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende iş yapamıyorum yemek yapamıyorum hiç bişey yaptırmıyor zilloş eve biri gelirse anca işte
Aynı ya sürekli konusacan. Anası gibi lafci olacak bu da. Susunca mizirdanmalar başlıyor memeyle oyun oynamaya da başladı bizim ki ağzını dokundurup çeker falan hatta bazen şansın varsa güler

Yemiyorum anam bitti öğünlerimi yemeye calisacam sadece
Aynen atıyorum 1 ay boyunca çok düzenli yemeye calis bak nasıl gidiyor . Öyle diyor ya doktorlar önce kendinize küçük hedefler koyun diye. İlk önce 24 saat boyunca zararlı hiç bişey yemiycem. Onu başardıktan sonra bir hafta sonra bir ay derken alışkanlık oluyormuş. İşin aslı ben gündüzleri vakit bulup da hazirlayamadigim için çoğu sabah aç geziyorum. bulduğum vakitlerde de uyuyamasam bile dinlenmeye çalışıyorum. Akşamları eşimle beraber çok iyi yiyorum.

Sleepy natural bez ve mustela pişik kremi kullanıyoruz bebeğimin poposu kızarmış ne yapabiliriz fazla ilerlememesi için ?
Açık tutup arada havalandir ve zeytinyağı sur eğer açık tutup havalanirken usudugunu farkediyorsan pudra kullan biraz. Senin bebiş daha körpe belki gazlanir açık kalınca. Ben yatağıma çöp poşeti serip üstüne eski çarşaf serip ufoyu da yakıp öyle iki günde birer saat havalandirdim geçti. Sonra da pudra ve zeytinyağı kullanmaya başladım duruma gorem

Aynen aynen canım dediğin gibi yapicam. Şuan çok açım ama benim sipa izin verirse kahvalti yapabilirim belki Hayırlısi

Aynı ya sürekli konusacan. Anası gibi lafci olacak bu da. Susunca mizirdanmalar başlıyor memeyle oyun oynamaya da başladı bizim ki ağzını dokundurup çeker falan hatta bazen şansın varsa güler
Kız benim bildiğin gülüyor ya konuşunca anlıyormuş gibi sabah kucağıma mıçtı keyif yaparken poku belinden üstüme aştı resmen
Tüpçü Fikret ya tipe bak bütün gün böyleyiz

Tamam canım cok sağol fikirlerin çok degerli biliyorsun Deneyeyim bunu

anam gidince kafama göre yemekler yaparım artık :)

Pudra önerilmiyo diye biliyorum artık

Sleepyden hiç memnun değilim hep sızıyo yan bariyerden günde bir kez kesin

Neye geçsem acaba ben ya

Sleepy natural bez ve mustela pişik kremi kullanıyoruz bebeğimin poposu kızarmış ne yapabiliriz fazla ilerlememesi için ?
Sık değiştirmeye özen göster canım ve pişik olmasada kremi sür malum havalar sıcak
Birde hametan sürebilirsin arada tedavi edici özelliği var genel kullanım için de desitin kuvvetli bi koruyucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…