- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Yemiyorum anam bittiValla aynen saçma şeyler yemeyince bı de bazen yemeyi unutunca kesinlikle kilo gidiyor . Oğlan durmayinca bugün yıkanmayı öne çektim. 2 den bu saate kadar uyumusuz ikimiz de. misss olmuş
Bende iş yapamıyorum yemek yapamıyorumbende nevresimleri çıkardım attım makinaya yenilerini takamadım kaç saattir yakamdan inmiyo bu tipsiz
gece uyumadan takarım artık
Aynı yaBende iş yapamıyorum yemek yapamıyorumhiç bişey yaptırmıyor zilloş eve biri gelirse anca işte
Aynen atıyorum 1 ay boyunca çok düzenli yemeye calis bak nasıl gidiyor . Öyle diyor ya doktorlar önce kendinize küçük hedefler koyun diye. İlk önce 24 saat boyunca zararlı hiç bişey yemiycem. Onu başardıktan sonra bir hafta sonra bir ay derken alışkanlık oluyormuş. İşin aslı ben gündüzleri vakit bulup da hazirlayamadigim için çoğu sabah aç geziyorum. bulduğum vakitlerde de uyuyamasam bile dinlenmeye çalışıyorum. Akşamları eşimle beraber çok iyi yiyorum.Yemiyorum anam bittiöğünlerimi yemeye calisacam sadece
Aynen yaa. Çevremde emzirdiği sürece 2 sene adet olmayan var, yani bazen süt korur derler ya, bendeki sütün öyle güçleri yok maalesefay hiçte meraklı değilim aslında
bidaha bebiş düşünmüyorum
beyim kişisi 40ı bekliyodu biraz daha beklicek
Açık tutup arada havalandir ve zeytinyağı sur eğer açık tutup havalanirken usudugunu farkediyorsan pudra kullan biraz. Senin bebiş daha körpe belki gazlanir açık kalınca. Ben yatağıma çöp poşeti serip üstüne eski çarşaf serip ufoyu da yakıp öyle iki günde birer saat havalandirdim geçti. Sonra da pudra ve zeytinyağı kullanmaya başladım duruma goremSleepy natural bez ve mustela pişik kremi kullanıyoruz bebeğimin poposu kızarmış ne yapabiliriz fazla ilerlememesi için ?
Aynen aynen canım dediğin gibi yapicam. Şuan çok açım ama benim sipa izin verirse kahvalti yapabilirim belkiAynen atıyorum 1 ay boyunca çok düzenli yemeye calis bak nasıl gidiyor . Öyle diyor ya doktorlar önce kendinize küçük hedefler koyun diye. İlk önce 24 saat boyunca zararlı hiç bişey yemiycem. Onu başardıktan sonra bir hafta sonra bir ay derken alışkanlık oluyormuş. İşin aslı ben gündüzleri vakit bulup da hazirlayamadigim için çoğu sabah aç geziyorum. bulduğum vakitlerde de uyuyamasam bile dinlenmeye çalışıyorum. Akşamları eşimle beraber çok iyi yiyorum.
Kız benim bildiğin gülüyor ya konuşunca anlıyormuş gibi sabah kucağıma mıçtı keyif yaparken poku belinden üstüme aştı resmenAynı yasürekli konusacan. Anası gibi lafci olacak bu da. Susunca mizirdanmalar başlıyor memeyle oyun oynamaya da başladı bizim ki ağzını dokundurup çeker falan hatta bazen şansın varsa güler
yok canım sleepy kullanıyorum benG gulayavsar canım minies marka bez ve ıslak mendil kullanan sen miydin onun içeriğide temizmiş memnun musun
Tamam canım cok sağol fikirlerin çok degerli biliyorsunAçık tutup arada havalandir ve zeytinyağı sur eğer açık tutup havalanirken usudugunu farkediyorsan pudra kullan biraz. Senin bebiş daha körpe belki gazlanir açık kalınca. Ben yatağıma çöp poşeti serip üstüne eski çarşaf serip ufoyu da yakıp öyle iki günde birer saat havalandirdim geçti. Sonra da pudra ve zeytinyağı kullanmaya başladım duruma gorem
anam gidince kafama göre yemekler yaparım artık :)Oluyo oluyo.. Ama dengeli beslenmekte fayda var, senin vücudun da çalışmaya üretmeye devam ediyo sonuçta. Kalsiyum magnezyum protein tüketmen lazım..
Bol su.. Bol salata öneririm. Bir öğün sadece salata yiyebilirsin mesela üstüne tavuk ya da balık at 1-2 dilim. Mis..
sleepy sensitive kullanıyorum ben canımSleepy natural bez ve mustela pişik kremi kullanıyoruz bebeğimin poposu kızarmış ne yapabiliriz fazla ilerlememesi için ?
Pudra önerilmiyo diye biliyorum artıkAçık tutup arada havalandir ve zeytinyağı sur eğer açık tutup havalanirken usudugunu farkediyorsan pudra kullan biraz. Senin bebiş daha körpe belki gazlanir açık kalınca. Ben yatağıma çöp poşeti serip üstüne eski çarşaf serip ufoyu da yakıp öyle iki günde birer saat havalandirdim geçti. Sonra da pudra ve zeytinyağı kullanmaya başladım duruma gorem
Sık değiştirmeye özen göster canım ve pişik olmasada kremi sür malum havalar sıcakSleepy natural bez ve mustela pişik kremi kullanıyoruz bebeğimin poposu kızarmış ne yapabiliriz fazla ilerlememesi için ?
Biri minies kullanıyordu kimdi o çıksın ortayayok canım sleepy kullanıyorum ben
Pişik yokken de her değişimde zeytinyağı sürebilirsin.Sleepy natural bez ve mustela pişik kremi kullanıyoruz bebeğimin poposu kızarmış ne yapabiliriz fazla ilerlememesi için ?
Maşallah bal yaKız benim bildiğin gülüyor ya konuşunca anlıyormuş gibi sabah kucağıma mıçtı keyif yaparken poku belinden üstüme aştı resmenEki Görüntüle 2294314
Tüpçü Fikret ya tipe bak bütün gün böyleyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?