36+ da kreşe gidebilir. Zaten ne zaman yollarsan o yıl mikroplarla tanışıp yine de hasta olur.Benimkide 2016 ekim canim anaokuluna yazdirmak istiyorumda Bi yandan da cok hasta olursa diye endiseliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
36+ da kreşe gidebilir. Zaten ne zaman yollarsan o yıl mikroplarla tanışıp yine de hasta olur.Benimkide 2016 ekim canim anaokuluna yazdirmak istiyorumda Bi yandan da cok hasta olursa diye endiseliyim
ay hiçte meraklı değilim aslındaYa ben de iki kere yaşadım herhalde bu sefer de böyle olur. Ne de meraklıyız yumurtlamaya
Bizimde bugün 7. Gün gobüşu düştü bizde yarın bici bici yapıcaz:)Dün 7. günümüzde göbüşümüz düştü. Bugün bıcı yaptık mis olduk
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah.Sabah 6 dan beri ayaktayım.Buyuk oğlan hasta küçüğü gazlı.Ter popomdan aktı.Kanama da fazla.Ben kilo vermeyim de kim versin.Esim çocuğu doktora götürüp geldi mecbur işine döndü.Tek başına iki çocuk zor.Insallah oğlusum hemen iyileşir
Aynı kiloda kaldım hiç kilo veremiyorum vermek istiyorum S
40 çıkmadan yalnız bırakılmazmışOh ne güzel kız daha ne istiyon biz hastaneden çıkar çıkmaz her ise kendim kosusturuyorum dikişlerim de acıyor biraz ama mecbur .anneler iyiki var ne güzel seni düşünüyor.
dünkü kontrolde 3 saate çıkardıHâlâ 2 saatte bir emzir diyor mu dr?
bende nevresimleri çıkardım attım makinaya yenilerini takamadım kaç saattir yakamdan inmiyo bu tipsizKız bunlar hain domdom biz yokken yapmışlar bakamıyorum da ev dolu yine yemek banyo çamaşır uğraşıyorum
Çok şanslısın ki annen yakınında hiç bisey tapmazsa bile onun varlığı güven veriyordur. Inşallah benim bebişim 1 aylık olunca bizde gidicez anneanemizin yanına.40 çıkmadan yalnız bırakılmazmış
evet anneler iyiki var ❤
bende kızıma tek bakmaya alışayım istiyorum ondan yoksa tabiki başımın tacı
o olmasa ilk zamanlar dikiş acısıyla nasıl bakardım kızıma eğilip bezini bile değiştiremiyodum
bizim 37. gün daha yatmadıKızlar doğum parası yatan var mı 2 ay oldu
çok şükürÇok şanslısın ki annen yakınında hiç bisey tapmazsa bile onun varlığı güven veriyordur. Inşallah benim bebişim 1 aylık olunca bizde gidicez anneanemizin yanına.
Bizim başvuru yapalı bir ay oldu ama ses çıkmadı henüz, bayram sonrası gelir diye zannediyorumKızlar doğum parası yatan var mı 2 ay oldu
yemeyince süt oluyo mu ya
bana boyna yediriyolar sütün kesilmesin diyolar ondan hala bin kiloyum ben
Valla bende artık yemicem. Yani saçma şeyler yemicem. Kendimi kötü hissediyorum daha doğrusu sisko hissediyorumOluyo oluyo.. Ama dengeli beslenmekte fayda var, senin vücudun da çalışmaya üretmeye devam ediyo sonuçta. Kalsiyum magnezyum protein tüketmen lazım..
Bol su.. Bol salata öneririm. Bir öğün sadece salata yiyebilirsin mesela üstüne tavuk ya da balık at 1-2 dilim. Mis..
Bide ben kendim yaptıgım tavuğu yiyemiyorum bizim evde tavuk yılda 2 kez pişer onuda ben yemem,ette çok az tüketiyoruzOluyo oluyo.. Ama dengeli beslenmekte fayda var, senin vücudun da çalışmaya üretmeye devam ediyo sonuçta. Kalsiyum magnezyum protein tüketmen lazım..
Bol su.. Bol salata öneririm. Bir öğün sadece salata yiyebilirsin mesela üstüne tavuk ya da balık at 1-2 dilim. Mis..