2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Herkes doğurdu mu şimdi ?
Eminiz dimi kıyıda köşede temmuz annesi kalmış olmasın doğurmayan iyi bakın

Hadi bakalım gözümüz aydın

Bizim tün ev halkı siesta da bende uyudum uyandım sessizliğin keyfini sürüyorum
Annem haftalardır bizde
Giderse ne bok yicem şimdiden hüzün çöktü varlığı büyük destek

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah.

Aynı kiloda kaldım hiç kilo veremiyorum vermek istiyorum S

Benim iki çocuk var.Yanimda kimse yok hep hareketliyim canım sanırım ondan kendiliğinden gidiyor.Kilomda fazla olunca hızlı gidiyor muhtemelen.ilk 5 ay 10 kiloya yakın kilo verdim hamilelikte.6 kilosunu geri aldım.Hamile kaldığım kiloya çıkmadım doğuma giderken.Dogumdan sonra 20 günde 11 kilo gitti şimdiye kadar.Daha da gidecek gibi.Müthis ter atiyorum ve hergün 2-3 ped değiştiriyorum.Emzirdikce bardak bardak su içiyorum.Herseyi de yiyorum ama gidiyor kilolar.Bebise zararı yoksa daha çok gitsin istiyorum.

Oh ne güzel kız daha ne istiyon biz hastaneden çıkar çıkmaz her ise kendim kosusturuyorum dikişlerim de acıyor biraz ama mecbur .anneler iyiki var ne güzel seni düşünüyor.
40 çıkmadan yalnız bırakılmazmış
evet anneler iyiki var
bende kızıma tek bakmaya alışayım istiyorum ondan yoksa tabiki başımın tacı
o olmasa ilk zamanlar dikiş acısıyla nasıl bakardım kızıma eğilip bezini bile değiştiremiyodum

Çok şanslısın ki annen yakınında hiç bisey tapmazsa bile onun varlığı güven veriyordur. Inşallah benim bebişim 1 aylık olunca bizde gidicez anneanemizin yanına.

yemeyince süt oluyo mu ya
bana boyna yediriyolar sütün kesilmesin diyolar ondan hala bin kiloyum ben

Oluyo oluyo.. Ama dengeli beslenmekte fayda var, senin vücudun da çalışmaya üretmeye devam ediyo sonuçta. Kalsiyum magnezyum protein tüketmen lazım..
Bol su.. Bol salata öneririm. Bir öğün sadece salata yiyebilirsin mesela üstüne tavuk ya da balık at 1-2 dilim. Mis..

Valla bende artık yemicem. Yani saçma şeyler yemicem. Kendimi kötü hissediyorum daha doğrusu sisko hissediyorum

Bide ben kendim yaptıgım tavuğu yiyemiyorum bizim evde tavuk yılda 2 kez pişer onuda ben yemem,ette çok az tüketiyoruz

Valla aynen saçma şeyler yemeyince bı de bazen yemeyi unutunca kesinlikle kilo gidiyor . Oğlan durmayinca bugün yıkanmayı öne çektim. 2 den bu saate kadar uyumusuz ikimiz de. misss olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…