How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selam herkesee 🙂 Çok şükür sağlıkla kızımızı kucağımıza aldık. Sezaryen oldu doğum. Allah herkesin evladını korusun annesine babasına bağışlasın inşallah 🥰
Hadi bakalım. Doğurmayan kalmadı sanırım. Zaten bugün ay sonu. Varsa doğuracak ağustos annesi olur.
Gözün aydın olsun canım Sağlıkla büyüsün bebeğin bebişin.. :KK68:

Merhabalar güzel anneler kv mağdurları, pekte göbekler 🤣 inat ettim hepsini okuyayım diye mahvoldum ve 8 de başladığım bu mesajı kaçta bitireceğim derken araya bi kahvaltı bi emişme aldım bile :KK24:
Öncelikle yazan yazmayan soran sormayan herkese cok teşekkür ederim malum sonlara doğru nişan geldi su geldi sancı gelmedi bebek nerdeydi derken heyecan merak korku karışık bi durumlarım olmuştu.
Pazar günü kontrol için 41+0 ken gittiğimde gece gelen bence nişan olan durumu anlattığımda dr um kakadan şüphelendi ve nst istedi açıklık sadece 1.5 idi 3 günde sadece yarım cm açılmış.nst de cok az sancı çıktı ama yatış verdi ve suyu kendi boşalttı ve gün boyu suyum gelmeye devam etti ama kaka yapmamıştı. 2 kez suni sancı alarak sancılara başladım. 5cm de kadar da cok yavaş bi şekilde açıldım ve epidural aldım. Epidural den sonra da 10 cm e kadar gece 12 civarı açıldım ama gelin görün ki hala bebek kanala inmedi. Doktor da cok şaşırdı böyle inatcısını görememiştim dedi benden önce gelen bütün gebeleri doğurtup beni çatala indir bindir artık ebeler ve ben cok şaşırdık. ben artık ya ben ya bebeğime bi şey olacak diye ciddi ciddi düşünüyorum Sancı esnalarında ıkınmalar çömelmeler derken öğlenden beri zaten cok yoruldum takatim kalmadı derken doğıma girdim aktif defalarca ıkınmalar önce tek sonra çift ebe bastırmaları nefesim gücüm yetmemeler derken en sonunda vakum gördüm o sırada ağlamaya başladım bebeğime zararlı olır diye korktum sakinleştirmişler sonrasını hatırlamıyorum ayıldığımda bebeğim dr un elindeydi saat gece 2.00. bu sefer de neden ağlamıyor diye ağlamaya başladığımı hatırlıyorum.kilosu 4110 gr ve boyu 57 cm olduğu için aşağı inememiş beyfendi sıkışmış kalmış. Dr nasıl bilemedik bunu diye şaşkınlığını belirtti zaten :KK57:
Sonrasında ikna için bebeğimi getirdiler sevdim kokladım ağlamasınınduydum derken şükür tedbiren sabaha kadar sonrası normal acılar dikişler göğüs yaraları kaka idrar sorunları. Epidural in yan etkilerinden idrar sorunlarım var Cuma’ya kadar sonda takılı olacak ama hepsi geçecek. Doğum travmam hele geçsin başka dertleşirmiş derman bulmaya geleceğim yine buralara. 😅
Öpüyorum sizleri güzel anneler hepimiz güzelce iyileşip bebeklerimize çok faydalı olalım inşallah 🤲🏻😍
Maşallah.. Bebiş hem geç hem zor geldi desene. Neyse artık önemli olan sonuç. Sağlıkla büyüsün bebeğin inş.:KK68:

Selam herkesee 🙂 Çok şükür sağlıkla kızımızı kucağımıza aldık. Sezaryen oldu doğum. Allah herkesin evladını korusun annesine babasına bağışlasın inşallah 🥰

Gözünaydin canm sağlıkla büyüt bebeğini inşallah.

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah rabbim size bagislasin .son hamilemiz de doğurdu çok şükür.

ankebut ankebut kız benim bebe seninkinden 9 cm kısa doğmuş ahaha 😂😁 yirim ben onlarıı. senin ki 4110 benim 3450 gram olarak doğdular ama boylar enlerini eşitlemiş sanırım 😆

Sabah 6 dan beri ayaktayım.Buyuk oğlan hasta küçüğü gazlı.Ter popomdan aktı.Kanama da fazla.Ben kilo vermeyim de kim versin.Esim çocuğu doktora götürüp geldi mecbur işine döndü.Tek başına iki çocuk zor.Insallah oğlusum hemen iyileşir 😔
Canım cok gecmiş olsun bir daha çocuğu tek gönderme en iyisi kvye:(

2

Gece 2 kere.uyanmasi cok normal ki. Benim de 2 defa uyaniyor ve suan 2 haftalik. Biraz buyudukce daha farkli.olur duzeni😊
Yok tabi normal hatta 3 kere uyansa da normal, zaten çoğu bebekte daha düzen olmaz ama demek ki ben bundan onceki bebeğimde biraz şımartılmışım :) Kız 1 aylık yoktu daha sabahlara kadar uyurdu ben de dinlenirdim, şimdi nasıl uykusuzum.. Neyse hepsi geçici

Hepinize yanıtlar için ayrı ayrı teşekkürler 💜
Şimdi sütün yağlı olup olmadığını nasıl anlıyorum yöntemimiz nasıl olacak 🤔 bu sivilceler sanırım yaygın ve zararsız 😟 ama gel gör ki ergenliğimde ben çok çektim bi de acıyordu pis pis. Şimdi bu bebeninki de kırmızı ve uçları beyaz beyaz yanak da kırmızı 😱
Silme işlemini ben de yapayım
Süt alerjisi dedikleri bu değil değil mi 🤔
Accık karışık ve toplu bir cevap oldu kusura bakmayın nolur
Ay dert etme geçer inşallah, alerji olsa anlardın Allah korusun alerjide bebek çok ağlar çok kusar. Bu sivilceler bizim ergenlik sivilcelere benzemez merek etme acımıyordur

Canım gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah
zorlu bi süreç olmuş ama çok şüjğr ikinizde iyisiniz kısa sürede toparlayacaksın inşallah 💕
Merhabalar güzel anneler kv mağdurları, pekte göbekler 🤣 inat ettim hepsini okuyayım diye mahvoldum ve 8 de başladığım bu mesajı kaçta bitireceğim derken araya bi kahvaltı bi emişme aldım bile :KK24:
Öncelikle yazan yazmayan soran sormayan herkese cok teşekkür ederim malum sonlara doğru nişan geldi su geldi sancı gelmedi bebek nerdeydi derken heyecan merak korku karışık bi durumlarım olmuştu.
Pazar günü kontrol için 41+0 ken gittiğimde gece gelen bence nişan olan durumu anlattığımda dr um kakadan şüphelendi ve nst istedi açıklık sadece 1.5 idi 3 günde sadece yarım cm açılmış.nst de cok az sancı çıktı ama yatış verdi ve suyu kendi boşalttı ve gün boyu suyum gelmeye devam etti ama kaka yapmamıştı. 2 kez suni sancı alarak sancılara başladım. 5cm de kadar da cok yavaş bi şekilde açıldım ve epidural aldım. Epidural den sonra da 10 cm e kadar gece 12 civarı açıldım ama gelin görün ki hala bebek kanala inmedi. Doktor da cok şaşırdı böyle inatcısını görememiştim dedi benden önce gelen bütün gebeleri doğurtup beni çatala indir bindir artık ebeler ve ben cok şaşırdık. ben artık ya ben ya bebeğime bi şey olacak diye ciddi ciddi düşünüyorum Sancı esnalarında ıkınmalar çömelmeler derken öğlenden beri zaten cok yoruldum takatim kalmadı derken doğıma girdim aktif defalarca ıkınmalar önce tek sonra çift ebe bastırmaları nefesim gücüm yetmemeler derken en sonunda vakum gördüm o sırada ağlamaya başladım bebeğime zararlı olır diye korktum sakinleştirmişler sonrasını hatırlamıyorum ayıldığımda bebeğim dr un elindeydi saat gece 2.00. bu sefer de neden ağlamıyor diye ağlamaya başladığımı hatırlıyorum.kilosu 4110 gr ve boyu 57 cm olduğu için aşağı inememiş beyfendi sıkışmış kalmış. Dr nasıl bilemedik bunu diye şaşkınlığını belirtti zaten :KK57:
Sonrasında ikna için bebeğimi getirdiler sevdim kokladım ağlamasınınduydum derken şükür tedbiren sabaha kadar sonrası normal acılar dikişler göğüs yaraları kaka idrar sorunları. Epidural in yan etkilerinden idrar sorunlarım var Cuma’ya kadar sonda takılı olacak ama hepsi geçecek. Doğum travmam hele geçsin başka dertleşirmiş derman bulmaya geleceğim yine buralara. 😅
Öpüyorum sizleri güzel anneler hepimiz güzelce iyileşip bebeklerimize çok faydalı olalım inşallah 🤲🏻😍

Helal olsun simdi yine mi oyle yalniz 3 cocukla mi ilgileneceksin suan benim 3 yasindakiyle ilgilenmeye hic enerjim kalmiyor da
Evde iki çocuk derken. Yeni gelen le birlikte iki, yanlış izah etmişim, 2016 Şubat doğumlu bı kızım var benimde, ve evet hep oyleyiz kendi kendimize olduğu kadar yetiyoruz, iznim bittiği zaman büyük kızım anaokuluna gidiyor olacak küçük kızım da 9 ayını doldurmuş olacak nasipse babaannesi gelip bakacak, tabi daha aylar var, Allah Kerim

Kizlar alin size atak hafta tablosu, 🤐

Eklentiler

• Screenshot_20190731_145430.jpg
    Screenshot_20190731_145430.jpg
    104,3 KB · Görüntüleme: 65
Evde iki çocuk derken. Yeni gelen le birlikte iki, yanlış izah etmişim, 2016 Şubat doğumlu bı kızım var benimde, ve evet hep oyleyiz kendi kendimize olduğu kadar yetiyoruz, iznim bittiği zaman büyük kızım anaokuluna gidiyor olacak küçük kızım da 9 ayını doldurmuş olacak nasipse babaannesi gelip bakacak, tabi daha aylar var, Allah Kerim
Benimkide 2016 ekim canim anaokuluna yazdirmak istiyorumda Bi yandan da cok hasta olursa diye endiseliyim

Çok kiskandim şu an :KK70: işten izne çıktım 2 hafta sonra doğurdum :) o iki haftada hazırlıkları ancak yetiştirdim :) 23 haziran da oy kullanıp bı denize gidelim bari az da kendi keyfimize bakalım dedik sabaha kalmadan sancı geldi :) o gün bu gündür işim gücüm bitmiyor:)
Allah kolaylık versin. 2. oldu. Ücretsiz alıp ikisine beraber baktım. Evlendiğim kilonun altına düştüydüm. Yanak falan çöktüydü.

Back