- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 39
Ben de senin gibiyim.. Abur cubur çok evde ama olmasa da yemek aramam mesela.. Bi peynir domates sandviç ile öğün geçiştirebilirim, ya da bisküvi kahve ile.Hayır ağlamıyorum
Merhabalar güzel anneler kv mağdurları, pekte göbeklerinat ettim hepsini okuyayım diye mahvoldum ve 8 de başladığım bu mesajı kaçta bitireceğim derken araya bi kahvaltı bi emişme aldım bile
Öncelikle yazan yazmayan soran sormayan herkese cok teşekkür ederim malum sonlara doğru nişan geldi su geldi sancı gelmedi bebek nerdeydi derken heyecan merak korku karışık bi durumlarım olmuştu.
Pazar günü kontrol için 41+0 ken gittiğimde gece gelen bence nişan olan durumu anlattığımda dr um kakadan şüphelendi ve nst istedi açıklık sadece 1.5 idi 3 günde sadece yarım cm açılmış.nst de cok az sancı çıktı ama yatış verdi ve suyu kendi boşalttı ve gün boyu suyum gelmeye devam etti ama kaka yapmamıştı. 2 kez suni sancı alarak sancılara başladım. 5cm de kadar da cok yavaş bi şekilde açıldım ve epidural aldım. Epidural den sonra da 10 cm e kadar gece 12 civarı açıldım ama gelin görün ki hala bebek kanala inmedi. Doktor da cok şaşırdı böyle inatcısını görememiştim dedi benden önce gelen bütün gebeleri doğurtup beni çatala indir bindir artık ebeler ve ben cok şaşırdık. ben artık ya ben ya bebeğime bi şey olacak diye ciddi ciddi düşünüyorum Sancı esnalarında ıkınmalar çömelmeler derken öğlenden beri zaten cok yoruldum takatim kalmadı derken doğıma girdim aktif defalarca ıkınmalar önce tek sonra çift ebe bastırmaları nefesim gücüm yetmemeler derken en sonunda vakum gördüm o sırada ağlamaya başladım bebeğime zararlı olır diye korktum sakinleştirmişler sonrasını hatırlamıyorum ayıldığımda bebeğim dr un elindeydi saat gece 2.00. bu sefer de neden ağlamıyor diye ağlamaya başladığımı hatırlıyorum.kilosu 4110 gr ve boyu 57 cm olduğu için aşağı inememiş beyfendi sıkışmış kalmış. Dr nasıl bilemedik bunu diye şaşkınlığını belirtti zaten
Sonrasında ikna için bebeğimi getirdiler sevdim kokladım ağlamasınınduydum derken şükür tedbiren sabaha kadar sonrası normal acılar dikişler göğüs yaraları kaka idrar sorunları. Epidural in yan etkilerinden idrar sorunlarım var Cuma’ya kadar sonda takılı olacak ama hepsi geçecek. Doğum travmam hele geçsin başka dertleşirmiş derman bulmaya geleceğim yine buralara.
Öpüyorum sizleri güzel anneler hepimiz güzelce iyileşip bebeklerimize çok faydalı olalım inşallah
bu saate kadar uyumuşuz kızımla
dün hastane çok yordu bizi saatlerce emzirme odasında altında poşet işesin diye bekledik hanfendinin götünü
hastaneden aradılar şimdide çok şükür herşeyi normal kuzumun
uzamış sarılık varmı diyede bakıldı 5 çıktı yok şükür
idrar 10 güne çıkıcak ararız dediler
karın ultrasonu kalça ultrasonu normal
tosunum 4420 olmuş
18 gün önce gitmiştik en son
700 gram almış çok dedi
napayım çocuğu diyete mi sokayım
:) ah bu bebekler hep aynı demekki yarım saat uyudu kalktı beyefendiKız 4 saat çok iyi benim bütün günüm öyle geçiyor bu dana gündüz hiç uyumuyo ya ayağımda ya omzumda 26 yaşında yapışık ikizimi kendim doğurdum
Hep demiştim ki çocuğum bana düşkün olsun duam yanlış anlaşıldı galiba
benim anam hala yanımda kırkımı tamamlıcak öyle gitcekG gulayavsar
Aynen sadece göbek vardı bende, bı de haftanın üç dört günü şehir dışında olan bı koca, evde iki çocuk vardı ama yanımda kalanim yoktu, pazar market temizlik park ilk haftadan itibaren başlayınca hızlı gitti sanırım :)
Valla canı nasıl isterse öyle davranıyor paşa hazretleriBenim anamın böyle durumlardaki lafı e canı öyle istemiştir:)))
aynen benimkide 8de uyandı emdi uyumamaya direndiSabah 8de uyandı bizimki de hiç huyu değildir öğlene kadar uyur. Göğsüme yüz üstü yatırdım baya uyumuşuz ❤ şimdi derin uykuya geçince yatırdım yatağına. Seni istiyordur annesi dene istersen ❤❤❤
Çok güzel geçtii ben de uyumayı başardım bu gece onlan birlikte uykumu da aldım. Bi De kaffe yapsaydınGünaydın bebeyimler..
Kendi adıma bol maşallahlı bi sabah..
İnşallah geceniz güzel geçmiştir..
Amaan boşver be başak seninkinin gelmediği daha iyi benceBu arada yaklaşık 1 haftadır kv ne geliyor ne de arayıp soruyor. Sevemedi kızımı pisliginde bogulsun. Babanne olmucak diye kızımdan ve benden uzak duruyor allahın cezası. Kadından nefret ettim hamilelik ve lohusa donemimde.. Bu nasıl bi kibir aklım almiyor
Benimki de bunun allahı var sen bana neler ettin der ne çekmişse kadın yıllardır anlatıyobenim anam da sen de öyleydin diyo her şey sırayla diyo
Hadi gözümüz aydın herkeşleeer doğurdu. Allah anneli babalı büyütsün sağlıcakla. Bu saatten sonra doğuramayan da zaten ağustos analarına gitsin benim doğurdum nasılsaSelam herkeseeÇok şükür sağlıkla kızımızı kucağımıza aldık. Sezaryen oldu doğum. Allah herkesin evladını korusun annesine babasına bağışlasın inşallah
Caanıım geçmiş olsun kız 57 cm nedir yaa az daha duraymış direk ilkokula geçecekmiş zaten seninkii maşallahMerhabalar güzel anneler kv mağdurları, pekte göbeklerinat ettim hepsini okuyayım diye mahvoldum ve 8 de başladığım bu mesajı kaçta bitireceğim derken araya bi kahvaltı bi emişme aldım bile
Öncelikle yazan yazmayan soran sormayan herkese cok teşekkür ederim malum sonlara doğru nişan geldi su geldi sancı gelmedi bebek nerdeydi derken heyecan merak korku karışık bi durumlarım olmuştu.
Pazar günü kontrol için 41+0 ken gittiğimde gece gelen bence nişan olan durumu anlattığımda dr um kakadan şüphelendi ve nst istedi açıklık sadece 1.5 idi 3 günde sadece yarım cm açılmış.nst de cok az sancı çıktı ama yatış verdi ve suyu kendi boşalttı ve gün boyu suyum gelmeye devam etti ama kaka yapmamıştı. 2 kez suni sancı alarak sancılara başladım. 5cm de kadar da cok yavaş bi şekilde açıldım ve epidural aldım. Epidural den sonra da 10 cm e kadar gece 12 civarı açıldım ama gelin görün ki hala bebek kanala inmedi. Doktor da cok şaşırdı böyle inatcısını görememiştim dedi benden önce gelen bütün gebeleri doğurtup beni çatala indir bindir artık ebeler ve ben cok şaşırdık. ben artık ya ben ya bebeğime bi şey olacak diye ciddi ciddi düşünüyorum Sancı esnalarında ıkınmalar çömelmeler derken öğlenden beri zaten cok yoruldum takatim kalmadı derken doğıma girdim aktif defalarca ıkınmalar önce tek sonra çift ebe bastırmaları nefesim gücüm yetmemeler derken en sonunda vakum gördüm o sırada ağlamaya başladım bebeğime zararlı olır diye korktum sakinleştirmişler sonrasını hatırlamıyorum ayıldığımda bebeğim dr un elindeydi saat gece 2.00. bu sefer de neden ağlamıyor diye ağlamaya başladığımı hatırlıyorum.kilosu 4110 gr ve boyu 57 cm olduğu için aşağı inememiş beyfendi sıkışmış kalmış. Dr nasıl bilemedik bunu diye şaşkınlığını belirtti zaten
Sonrasında ikna için bebeğimi getirdiler sevdim kokladım ağlamasınınduydum derken şükür tedbiren sabaha kadar sonrası normal acılar dikişler göğüs yaraları kaka idrar sorunları. Epidural in yan etkilerinden idrar sorunlarım var Cuma’ya kadar sonda takılı olacak ama hepsi geçecek. Doğum travmam hele geçsin başka dertleşirmiş derman bulmaya geleceğim yine buralara.
Öpüyorum sizleri güzel anneler hepimiz güzelce iyileşip bebeklerimize çok faydalı olalım inşallah
kizlar 40 çıkmadan adet goruluyormu bilgisi olan ?
bende yeni düştüm gıybetin içine okuyom dahaİnsan çaldır kapat yapar bensiz gıybet yapmışsınız pis karılar
gözün aydın canımSelam herkeseeÇok şükür sağlıkla kızımızı kucağımıza aldık. Sezaryen oldu doğum. Allah herkesin evladını korusun annesine babasına bağışlasın inşallah
anam biz daha hamilelik kilolarımızı veremedik20 günlük civarı anneler kilo vermeye devam ediyor musunuz?Ben kendi normal kilolarımdan vermeye devam ediyorum bebeğime zararı olmaz değil mi?Bilgisi olan var mı bu konuda?Sanki kilo verilirken atılan toksinler süte geçiyor gibi okumustum
Çok kiskandim şu anbenim anam hala yanımda kırkımı tamamlıcak öyle gitcek
bende elimi hiç bi işe sürmüyom 10 aydır
hamileliğimde yasaktı yapmam şimdide annem yaptırmıyo
cumartesi 40ımız çıkıyo bakalım sonrasında ne poh yicem
temizlik yapmayı unuttum yemek yapmayı unuttum resmen
Benim de 25 gun surdu kanamam 33.gunum bugun 1 hafta sonra 40 cikiyor ama adet oldugum zaman da ki yasadigim agrilari yasiyorum da bugun canim o yuzden sordum
2. günüm bugün
36. günümde başladı
yahu kendi diyo iki saatte bir emzir diye emziriyom çok kilo almış diyoMaşallah.Bende çok kilo almasından korkuyodum obez falan olur diye.Sadece anne sütü obez yapmıyormuş neyse ki
yemeyince süt oluyo mu yaGündüz uykulari bizde de nanay. Yanına yatarsam saatlerce uyuyor ama kalktigim an uyanıyor o da. Açlıktan kusacam uykusuzluktan da bayılacamyemek mi yesem yoksa uyusam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?