• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayy bunalttı beni yeminle. Inşallah cumaya kadar gelmez de 1 ay daha görmem yüzünü Hiç tahammülüm kalmadı kadına. Beni suçluyor doğurdum diye öyle kullan at bir kafa 🤦‍♀️
Bosver canim gelip canini sikmaktansa hic gelmesin esinde goruyor iste ne kadar hayirsiz oldugunu hic takma

Gelsin de 1 aylık ana başaktan öğrensin analigi da . Amaaan yaa hepsi bu ayrı hepsi bı değişik. Sevmezse sevmesin. Bişey bilmediği halde karışsa daha gicigina giderdi emin ol. Maskaramin dediği gibi amaaaan salla
Zaten kocamı da babannesi büyütmüş 😓 Hastanede emzik veriyoruz diye kıyameti kopardı. Ben emmesine izin veriyorum dedim gözlerimi dikerek. Sonra o rujlu teyze bize geldiğinde öpebilirsin ben izin veriyorum dedi bana gözlerini dikerek 😂 unutmamış amip 😂 Hep karışası var aslında utanmadan bir de ama taviz vermedim hiç. Çocuk elindeyken ağlıyor, ayy acikmis bu emzir diyor. Hayır daha yeni emdi deyip alıyorum çocuğu hemen susuyor öğretmiş gibi 😂😂 Ayy sabahlara kadar kotuleyesim var 😒

X x hnm sanslisin canim ama zaten bitek göbeğin cikmis ust taraftan almayanlar hemen eskiye dönüyor benim tum vucuda yayılıyor 3 kg daha versem kendjmi daha iyi hissederim
G gulayavsar
Aynen sadece göbek vardı bende, bı de haftanın üç dört günü şehir dışında olan bı koca, evde iki çocuk vardı ama yanımda kalanim yoktu, pazar market temizlik park ilk haftadan itibaren başlayınca hızlı gitti sanırım :)

4 saattir uyumuyor kuzum tam yatağa yatıracakken baslıyor aglamaya cıldıracam 😣😣😣😣
Sabah 8de uyandı bizimki de hiç huyu değildir öğlene kadar uyur. Göğsüme yüz üstü yatırdım baya uyumuşuz ❤ şimdi derin uykuya geçince yatırdım yatağına. Seni istiyordur annesi dene istersen ❤❤❤

Bosver canim gelip canini sikmaktansa hic gelmesin esinde goruyor iste ne kadar hayirsiz oldugunu hic takma
Ay zaten o biraz kv benzese 100 kere boşamıştım şimdiye. Benim yerime müthiş kavga ediyor, içimin yağları eriyor valla 😍 Kendine bile itiraf edemiyor ama beni annesinden çok seviyor saftirik 😂😂

Birefebirece Birefebirece kız demek senin kayınvalidenin gelini ben olsam kadın harakiri yapacakmış 😂 kicim açık gezdiğim için genelde 😂😂
Mümkün değil almazdı :)))) benim kocamı baya bı ayipladilar başlarda burda kız mı bittiydi de gittin oralardan buldun diye 😂😂😂 ben de mesela onlara gidecekken dediğim gibi Max kot tshirt başlarda bı elbise falan giydim de aman allahim 😂😂😂

Ay zaten o biraz kv benzese 100 kere boşamıştım şimdiye. Benim yerime müthiş kavga ediyor, içimin yağları eriyor valla 😍 Kendine bile itiraf edemiyor ama beni annesinden çok seviyor saftirik 😂😂
E baksana babaanne büyütmüş diyosun. Demek senin daha çok emeğin var onda da ondan seni daha çok seviyor . Biz düğün yapacagimizda ailesi hiç c destek olmadı benim araba almak için biriktirdiğim 40 bine yakın bı param vardı. Amaaan dert etme vermezlerse vermesinler bende para var dedigimden beri kocamda bı sen varsın yanımda der 😂😂😂

Mümkün değil almazdı :)))) benim kocamı baya bı ayipladilar başlarda burda kız mı bittiydi de gittin oralardan buldun diye 😂😂😂 ben de mesela onlara gidecekken dediğim gibi Max kot tshirt başlarda bı elbise falan giydim de aman allahim 😂😂😂
Aboww 😂😂 Kız benim fotoları göster. Bak neler var kıymetini bil kadinnnn de 😂

Sabah 8de uyandı bizimki de hiç huyu değildir öğlene kadar uyur. Göğsüme yüz üstü yatırdım baya uyumuşuz ❤ şimdi derin uykuya geçince yatırdım yatağına. Seni istiyordur annesi dene istersen ❤❤❤
Neler yapmadımki sabahtan beri emiyor :( gazı da yok :( bizimki her gün 6 6bucukta uyanıyor 😣

kızlar benim doktorum korse önermedi, sadece duruş bozukluğu olanlara korse öneriyoruz dedi. zaten korsenin de pek bişi yaptığı yok, iç organlarını sıkıştırıyor sadece içe bastırıyor dedi. 40 gün içerisinde zamanla rahmin eski haline dönecek, karnın da düzelecek, korkma göbek falan kalmaz dedi. bilemedim açıkçası. sarkar diye çok korkuyorum.

E baksana babaanne büyütmüş diyosun. Demek senin daha çok emeğin var onda da ondan seni daha çok seviyor . Biz düğün yapacagimizda ailesi hiç c destek olmadı benim araba almak için biriktirdiğim 40 bine yakın bı param vardı. Amaaan dert etme vermezlerse vermesinler bende para var dedigimden beri kocamda bı sen varsın yanımda der 😂😂😂
Kız aynı işte. Tasinacagimiz evi seriyoruz bu yok ortalarda. Nerede oturucaz, naptik, neler aldık dünyadan haberi yok. Rahmetli annecim de cadıydı az 😊 Bi aradı bunu 10 dk içinde burada ol, bir sürü iş var.. He iş yapmak istemiyorsan çay kahve yaparsın diye bi gürledi. Tamam Bahar Hanım diyebildi hemen geldi 😂

Back