How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Zaten kocamı da babannesi büyütmüş 😓 Hastanede emzik veriyoruz diye kıyameti kopardı. Ben emmesine izin veriyorum dedim gözlerimi dikerek. Sonra o rujlu teyze bize geldiğinde öpebilirsin ben izin veriyorum dedi bana gözlerini dikerek 😂 unutmamış amip 😂 Hep karışası var aslında utanmadan bir de ama taviz vermedim hiç. Çocuk elindeyken ağlıyor, ayy acikmis bu emzir diyor. Hayır daha yeni emdi deyip alıyorum çocuğu hemen susuyor öğretmiş gibi 😂😂 Ayy sabahlara kadar kotuleyesim var 😒
Ayyyy o rujlu teyze öpmedi öpemedi dimi 🤬

4 saattir uyumuyor kuzum tam yatağa yatıracakken baslıyor aglamaya cıldıracam 😣😣😣😣
Kız 4 saat çok iyi benim bütün günüm öyle geçiyor bu dana gündüz hiç uyumuyo ya ayağımda ya omzumda 26 yaşında yapışık ikizimi kendim doğurdum 😁
Hep demiştim ki çocuğum bana düşkün olsun duam yanlış anlaşıldı galiba 😁😁

Canım gözün aydın. Nazlı bebek doğdu sonunda. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Çok geçmiş olsun bebeğin de gelmiştir yanına inşallah. Sağlıkla huzurla büyütün 😊
Gozun Aydin canim. insallah cabucak yanina getirirler bebegini. Kac kilo dogdu ki. Kilodan dolayi mi zor dogdu
Ankebut gözün aydın olsun canım.. Sağlıkla kavuş yavruna inşallah..
ankebut ankebut çok geçmiş olsun bir an önce toparlanıp yavrunla eve çıkarsınız inşallah canım bebeğinde hayırlı ömürlü olsun 💕
Canım gözünaydın olsun öncelikle inşallah hemencik kavuşursunuz 🙏
ankebut ankebut gözün aydın canım, kuzucugun da sen de hemencecik toplanıp kavuşun insaAllah, Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin,:)
Maşallah sen nasıl bir güzelliksin. Hayırlı olsun 40ın masum melek.

Geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce sağlıkla yavruna kavuşursun.
Kıyamam canım benim yaa. Benim de çok zor oldu üstelik epiduralsiz. Defalarca herşey buraya kadar dedim ama şimdi çok iyiyim elhamdülillah. Dikişler falan hepsi geçiyor üzülme inşaAllah bebeğinde iyi olacak♥
Tez kavusun inşallah canım.Allah analı babalı büyütsün.Agrilar dikisler gececek hepsi.Yeter ki bebek ve sen sağlıklı olun.
Gözün aydın kuzum sonun da geldi inatçı. Hiç dert etme yoktur bisey inşallah .rabbim sizi hiç ayırmasın bi daha inşallah. Çok uzak yoldan geldi seninki hasret giderin bol bol.
Gelmiş geçmiş olsun inş. Hemende yanına versinler.
Ayy üzüldüm sen de bebekte yıpranmışsınız çok geçmiş olsun. Aldın mı bebeğini kucağına?? İnşallah çabuk toparlarsınız, yine de tebrikler bak sonunda doğurdun:) inşallah bebek te iyidir. Ye iç dinlen yorma kendini.
Merhabalar güzel anneler kv mağdurları, pekte göbekler 🤣 inat ettim hepsini okuyayım diye mahvoldum ve 8 de başladığım bu mesajı kaçta bitireceğim derken araya bi kahvaltı bi emişme aldım bile :KK24:
Öncelikle yazan yazmayan soran sormayan herkese cok teşekkür ederim malum sonlara doğru nişan geldi su geldi sancı gelmedi bebek nerdeydi derken heyecan merak korku karışık bi durumlarım olmuştu.
Pazar günü kontrol için 41+0 ken gittiğimde gece gelen bence nişan olan durumu anlattığımda dr um kakadan şüphelendi ve nst istedi açıklık sadece 1.5 idi 3 günde sadece yarım cm açılmış.nst de cok az sancı çıktı ama yatış verdi ve suyu kendi boşalttı ve gün boyu suyum gelmeye devam etti ama kaka yapmamıştı. 2 kez suni sancı alarak sancılara başladım. 5cm de kadar da cok yavaş bi şekilde açıldım ve epidural aldım. Epidural den sonra da 10 cm e kadar gece 12 civarı açıldım ama gelin görün ki hala bebek kanala inmedi. Doktor da cok şaşırdı böyle inatcısını görememiştim dedi benden önce gelen bütün gebeleri doğurtup beni çatala indir bindir artık ebeler ve ben cok şaşırdık. ben artık ya ben ya bebeğime bi şey olacak diye ciddi ciddi düşünüyorum Sancı esnalarında ıkınmalar çömelmeler derken öğlenden beri zaten cok yoruldum takatim kalmadı derken doğıma girdim aktif defalarca ıkınmalar önce tek sonra çift ebe bastırmaları nefesim gücüm yetmemeler derken en sonunda vakum gördüm o sırada ağlamaya başladım bebeğime zararlı olır diye korktum sakinleştirmişler sonrasını hatırlamıyorum ayıldığımda bebeğim dr un elindeydi saat gece 2.00. bu sefer de neden ağlamıyor diye ağlamaya başladığımı hatırlıyorum.kilosu 4110 gr ve boyu 57 cm olduğu için aşağı inememiş beyfendi sıkışmış kalmış. Dr nasıl bilemedik bunu diye şaşkınlığını belirtti zaten :KK57:
Sonrasında ikna için bebeğimi getirdiler sevdim kokladım ağlamasınınduydum derken şükür tedbiren sabaha kadar sonrası normal acılar dikişler göğüs yaraları kaka idrar sorunları. Epidural in yan etkilerinden idrar sorunlarım var Cuma’ya kadar sonda takılı olacak ama hepsi geçecek. Doğum travmam hele geçsin başka dertleşirmiş derman bulmaya geleceğim yine buralara. 😅
Öpüyorum sizleri güzel anneler hepimiz güzelce iyileşip bebeklerimize çok faydalı olalım inşallah 🤲🏻😍

Mikemmeel
İki saatte bir kalkmalı
Bizimki de 12 de emdi, 3’te ve 7’de.. Sütler taşmış oralarım oralarım süt banyosu yapmış ama olsun uyudum bea 🤪

Benim anamın böyle durumlardaki lafı e canı öyle istemiştir:)))
Aynen öyle.. Sadece canı öyle istiyo die, bu durum 2 sene sürcek.. Bi haftası bi haftasına uymayacak.. o yüzden neden neden diye sormayı bırakıp ne gelirse yaşamaya başladığımda rahat etmiştim ben 😂

Merhabalar güzel anneler kv mağdurları, pekte göbekler 🤣 inat ettim hepsini okuyayım diye mahvoldum ve 8 de başladığım bu mesajı kaçta bitireceğim derken araya bi kahvaltı bi emişme aldım bile :KK24:
Öncelikle yazan yazmayan soran sormayan herkese cok teşekkür ederim malum sonlara doğru nişan geldi su geldi sancı gelmedi bebek nerdeydi derken heyecan merak korku karışık bi durumlarım olmuştu.
Pazar günü kontrol için 41+0 ken gittiğimde gece gelen bence nişan olan durumu anlattığımda dr um kakadan şüphelendi ve nst istedi açıklık sadece 1.5 idi 3 günde sadece yarım cm açılmış.nst de cok az sancı çıktı ama yatış verdi ve suyu kendi boşalttı ve gün boyu suyum gelmeye devam etti ama kaka yapmamıştı. 2 kez suni sancı alarak sancılara başladım. 5cm de kadar da cok yavaş bi şekilde açıldım ve epidural aldım. Epidural den sonra da 10 cm e kadar gece 12 civarı açıldım ama gelin görün ki hala bebek kanala inmedi. Doktor da cok şaşırdı böyle inatcısını görememiştim dedi benden önce gelen bütün gebeleri doğurtup beni çatala indir bindir artık ebeler ve ben cok şaşırdık. ben artık ya ben ya bebeğime bi şey olacak diye ciddi ciddi düşünüyorum Sancı esnalarında ıkınmalar çömelmeler derken öğlenden beri zaten cok yoruldum takatim kalmadı derken doğıma girdim aktif defalarca ıkınmalar önce tek sonra çift ebe bastırmaları nefesim gücüm yetmemeler derken en sonunda vakum gördüm o sırada ağlamaya başladım bebeğime zararlı olır diye korktum sakinleştirmişler sonrasını hatırlamıyorum ayıldığımda bebeğim dr un elindeydi saat gece 2.00. bu sefer de neden ağlamıyor diye ağlamaya başladığımı hatırlıyorum.kilosu 4110 gr ve boyu 57 cm olduğu için aşağı inememiş beyfendi sıkışmış kalmış. Dr nasıl bilemedik bunu diye şaşkınlığını belirtti zaten :KK57:
Sonrasında ikna için bebeğimi getirdiler sevdim kokladım ağlamasınınduydum derken şükür tedbiren sabaha kadar sonrası normal acılar dikişler göğüs yaraları kaka idrar sorunları. Epidural in yan etkilerinden idrar sorunlarım var Cuma’ya kadar sonda takılı olacak ama hepsi geçecek. Doğum travmam hele geçsin başka dertleşirmiş derman bulmaya geleceğim yine buralara. 😅
Öpüyorum sizleri güzel anneler hepimiz güzelce iyileşip bebeklerimize çok faydalı olalım inşallah 🤲🏻😍

Aha yeni kuku prensesi 👑
Hayırlı olsun güzelim.. Nasıl sığdın oralara sen tontişimm hoşgelmişsin dünyaya.. 🥰♥️

Back